Bir kızdan çok hoşlanıyorum ne yapacağım?

Bi kizdan cok hoslaniyorum sürekli kahve içmek için buluşuyorduk sohbet etmek için onu tanımak için bana yaklaştıkça ben ona her geçen gün daha çok ilgili oluyorum bu gün dışarıda buluşduk vakit geçirdik ve o günde birlikte olduk ben onu çok sevdiğimden söz ettim ertesi günü cok fazla benle Terslemeye başladı sonra aradım zamanlar artık telefonlara bakmamaya başladı benden uzaklaşmaya başladı bende neyaptim bi kötü sözmü söyledim diyip benden neden uzaklaşıyorsun dedim benden sana hayır gelmez dedi ben sığınacak liman değilim dedi beni benim beyle düşünmediği söylememe rağmen sürekli her geçen gün uzaklaşıyor soğuk yapiyor bana çiçek gönderdim evine bana cok kızdı annem babam la olduğum eve nasıl gönderirsin diyip bana isyan etti nefret ediyorum senden dedi bunu bana nasıl yaparsın Allah belamı versin dedi bende gene özürdiledim seven kişi bunu yapar dedim aramız bi kaç hafta bozuk ben yazdım tekrar mesaj özür mesaj 1 gün sonra iyiyim sağol yazdı sonra bi kaç kez daha mesaj yazdim sana iyi geceler diyip konuyu kapattı benden kaçıyor gördüğü yerde ve artık mesaj lira geç cevaplıyor arıyorum buluşmak için müsait olmadığı söylüyor beni çok üzüyor yoruldum artık

Bir kızdan çok hoşlanıyorum ne yapacağım?