1.50 1.60 kızların bile sevgilileri hep 1.80 üstü ben nasıl birini bulacağım acaba
3 ay
1.50 1.60 kızların bile sevgilileri hep 1.80 üstü ben nasıl birini bulacağım acaba
Cevap
1Cevap
Kızlar neden kısa erkek istesin
Hani sen lafa gelince olay boy değil diyordun ne oldu
Direkti mi var bunun hiç istemiyorsunuz uzun diye tipsiz parasız heriflesiniz hep böyle de vizyonsuzsunuz işte
Ne konuşacağımı sana mı soracam la boy deliai
Evet kısasın kadınlar bakmaz sana bu düşüncedeki erkeğe bakmazlar gerçi
Sanki farklı düşünsem bakacaksınız ya
Boy etken zaten etken değil diyen doğru konuşmuyordur ama her şeyde boy değil boydan daha önemli olan konular var boy sadece bir kriter siz erkeklerin kriterlerinin yanında kadınların kriterleri bırakta olsun
Aynen erkeklerin kriteri olduğu için obez hemcinsin 2 metre elemanla el ele geziyor
Üff incel prenses erkekte hiç çekilmiyo ya tamam haklısın sensin
Manipüle edemediğiniz her erkeğe de bunu diyin 🤣 iddia ettiğiniz gibi kriterlerimiz olsa 10 kızın 9 u inceller gibi hayat yaşardı
Aynen
Keşke o kriterlerimi, gerçekten olsaydı da hepiniz yalnız kalsaydınız
Cüce konuşma?
Kızlar bakmıyor diye ağlama artık yeter
Nedeni belli değil mi sencede
İncel prensesin tekisin işte
Kudur
Kuduran ben değilim hiçbir kız bakmadıgı icin kuduran sensin
Ağlama köşene çekilip ağlayabilirsin
Ard arda yazmış bir de ben içimi döküp rahatlıyom olm burada sinir olan sensin
Ahahah benim de boyum 1.73 🤣🤣
Bravo büyük başarı
Keşke biraz daha uzun olsaydım böyle biraz kısa hissediyorum
0/10 ragebaid harun abi
🤣🤣🤣 iyi mi sence benim boyum
1.90 altı kız değildir
Ahshs 🤣🤣🤣 anlıyorum seni sakin olmaya davet ediyorum
Ragebaid işini bırak sen yapamıyon sjsjsjsjsj
Nedenmiş o 🤣🤣🤣
Üzülme
Üzülme diyince ne değişiyor
kendine güven gerisi gelir
Yürü git be
biz kadınlar boya önem veriyoruz tabi ama davranışlarınla da etkilemen lazım o zaman sansın olur
Aynen aynen anca uzun boylu sevgilinizden tekme yiyince bizi duygusal tampon olarak görüp geliyorsunuz hepiniz yalancı ve ikiyüzlüsünüz davranışlarımla etkilemem lazımmış siz kimsiniz de size iyi davranayım ha uzun diye kekoların altına yatan metalardan başka neysiniz siz
sen beni tanıyor musun da böyle yorum yapıyorsun
Tanımaya gerek yok hepiniz aynı bkun lacivertisiniz
böyle düşünürsen kaybedersin kızların uzun boy sevdası siz erkeklerin kriterleri yanında hiç ayrıca
Yav he he öyle kriterlerimiz olsa 10 kızın 9 unun hayatında sevgilisi olmazdı be Kadıköyde görüyordum sürekli obez ve o sözde kriterlerimizin tekine uymayan kızlar 1.90 2 metre elemanla el eleydi lan hayatınız yalan sizin keşke o kriterlerimiz olsaydı da siz de bizim gibi yalnız sap kalsaydınız
Ne düşündüğümü sana mı soracağım ayrıca kimsin sen
bay loser
Noldu la daha cevabın kalmadı mı
ugrasamam daha fazla vaktim degerli
Boyum 160
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu canını sıkmış belli ki, biraz moralin düşmüş gibi hissettim 💛 Şunu net söyleyeyim; 1.73 kısa değil ki! Türkiye ortalamasına baya yakınsın hatta. Sosyal medyada hep 1.85’ler öne çıkıyor diye gerçek hayat da öyle sanılıyor ama öyle değil. Çekicilik sadece boyla ölçülmüyor; özgüven, enerji, tavır hepsi paket 😌 Sen kendini nasıl taşıyorsun, asıl mesele bu. Sence özgüvenin şu an kaç puan? 💫