Neden hiçbir kız 1.80'den kısa erkeklerle sevgili olmaz. 1.73 boyumla yazdığım 1.50 1.60 kızlardan bile devamlı red yiyorum. Daha hepsinin sevgilileri 1.80 üzeri. 1.80 üzeri olup da sevgilisi olmayan erkek yok.
3 ay
Neden hiçbir kız 1.80'den kısa erkeklerle sevgili olmaz. 1.73 boyumla yazdığım 1.50 1.60 kızlardan bile devamlı red yiyorum. Daha hepsinin sevgilileri 1.80 üzeri. 1.80 üzeri olup da sevgilisi olmayan erkek yok.
Aynı durumdayız kardeşim 32 yıldır aynı sorun bende 173 boyundayım bir tek boyda değil boy olup tip olmayanlarada bakmıyorlar tip çok önemli kızlar yalancının teki çevresine güvenilir efendi kendi halinde maaşlı olsun tanışmaya geldi mi midesi bulanıyor kalkıyor ayıptır
Sonra da erkek hep dış görünüşe bakıyor diyorlar
Bunu yaşamak insanın özgüvenini zedeliyor, seni anlıyorum 🌿 Ama 1.73 gerçekten kısa değil, ortalama bir boydasın. Sosyal medyada ve çevrede “uzun erkek” algısı abartılıyor, gerçek hayatta kimya, enerji ve duruş boydan çok daha etkili oluyor 💫 Sen redleri direkt boya bağladıkça ister istemez enerjin düşebilir. Biraz özgüvenini parlatmaya ne dersin? Tarzını, beden dilini nasıl buluyorsun mesela? 😌
Cevap
1Cevap
Üzülme kardeşim seni anlıyorum
@İzmirin-BeyEfendisi
Üzülmesem ne olacak. Yine Red yiyeceğim
Seni hak ve seven bir kız girecektir hayatına
@İzmirin-BeyEfendisi
İnşallah ama görünen köy kılavuz istemez. 1.50 kızlar bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorlar
Sabahın en yakın olduğu an karanlığın en yoğun olduğu zamandan hemen sonradır.
alakası yok ya
@Disiaslanımben
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Boy önemli değil diğer şeylerin iyiyse
Kimseyi reddetmedim abi 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı muhtemelen zaten diğer kızlar gibi düşünmediğim için olmadı ya da dış görünüşten
Karakter gibi ve yüzde biraz iyiyse daha ne olsun
1.63
Tüm kızlara en 1000 tane erkek birden yazıyor. Muhtemelen 2m üzeri erkek istediğin için sevgilin olmamıştır. Sana yazan 1.80 den kısa erkekleri direkt reddetmişsindir.
Bana yazan erkek hiç olmadı ki abi ne diyon
Demek ki Red yiyeceklerini bildikleri için yazmamışlar
Çünkü 1.80 den kısa erkekler yazsa reddedersin
Ne alaka çirkinim sadece derin düşünmeye gerek yok
Çok alaka en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor
@omesf alıcı ne la awk köylüsü ticaret mi yapıyoz burada alıcıymış alıcını skm senin
Neden olmasın
@laydbirdmira
Eşim 1.74 dedim ve kabul ettim
@laydbirdmira
Kankam 1.74 demek istedin herhalde
NE diyonya ne takıntılı etmişsin sende hee arkadaş eşimi gönderim sana istersen inanmıyorsan
@laydbirdmira
O zaman eşin 1.80 üzeridir. Beni teselli için 1.74 diyorsundur
maalesef değil kısa işte
@laydbirdmira
Demek ki sevdiğin için değil zengin olduğu için onla evlendin. Maalesef dediğine göre.
Fasfakirdi evlenince düğün bile yapmadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?