'Seni seviyorum’ cümlesini dilinden düşürmeyen karşı cins mi yoksa nadir söyleyip hakkını veren mi?
Siz çok sık 'seni seviyorum' diyor musunuz efendim?

'Seni seviyorum’ cümlesini dilinden düşürmeyen karşı cins mi yoksa nadir söyleyip hakkını veren mi?
Siz çok sık 'seni seviyorum' diyor musunuz efendim?

İnsan bir şeyi çok dile getiriyorsa o şey onda yoktur diye düşünüyorum ya da kendini inandırmaya çalışıyor sevdiğine bunu sık sık söyleyerek, mütemadiyen sevildiğimi duymak bir zaman sonra anlamsız olabilir , hiç söylenmemesi de kötü , gerektiğinde içinden geldikçe söylenmesinden yanayım , devamlı devamlı olmaz, cırkı çıkar, tadı çıkmaz, samimi gelmez. Bu arada ben sıklıkla "Beni seviyor musun?" diye sorarım, çocuk ruhlu olduğum için sanırım lakin sıklıkla seni seviyorum demem, sevgiyi hissettirmek daha mühim aslında dile dökmek değil de
Evet katılıyorum..
Bence seni seviyorum çok söylemekten değil, içi boş söylemekten itici olur Her cümlenin bir ağırlığı var. Sürekli söylenince değil; hissedilmeden söylenince değeri azalır. Ama gerçekten hissediyorsan, neden saklayasın ki? Sevgi cimrilik kaldırmaz. Az söyleyip çok hissettiren daha kıymetli… Ama hem söyleyip hem hissettiren en güzeli.
“Seni seviyorum” laf değil, hal olmalı. O zaman ne mide bulanır ne değer kaybolur
Bence şöyle söyleyeyim ikide bir de seni seviyorum seni seviyorum demesi bana çocukça gelir ya doğal olacaktı ama espri olacak şaka olacak bir iletişim olacak ondan sonra birbirini takılma olacak asıl Sevgi elektriklenme gelir anlaşmadan gelir enerjiden gelir
Merhaba,
Seni seviyorum'u çok sık demek değildir altı boş söylemek evet itici irrite oluyordum! 😅
Lafta herkes seviyor! 😅
Bence mesele sayısı değil, hissi bebeğim 💘 Sürekli “seni seviyorum” deyip davranışta boşluk varsa itici oluyor. Ama gerçekten hissettirerek, gözünün içine bakarak söylüyorsa dünyanın en tatlı şeyi 🫠✨ Ben sevgilime sık söylerim ama yanında sarılma, ilgi, emek de olur. Laf değil paket servis aşk yani 😌💗 Sen hangisisin, hissettiren tarafta mısın yoksa dozunda sevenlerden mi?
Cevap
64Cevap
Bana seni seviyorum demesin ya sevdiğini hissettirsin daha çok mutlu olurum gerek yok altı boş süslü cümlelere sıkar boğar beni 😂😂
İvit.
🥳🥳
Evet sıkar beni günde iki yeterli🤣 davranışları ile sürekli söylesin ondan sıkılmam
Darlasın bizi sjfj
Ayy yok beni kimse darlamasın🤣
Darlayacak, istemem yan cebime koycu musun sjdj
Yoo istemem denersen ağzının ortasına bi korumcuyum 🤣🤣
Ahahahahaha deli 😂
Ben sevdiğim insana çok sık seni seviyorum demem bunu hareketlerimle belli ederim mesela çok sık seni seviyorum diyor ama hiç buluşmuyorsa ne anlamı var ki sevmenin?
Sevgi gösterilir gösteremeyenin diline vurur 🤣
Nokta
Sadece gerçekten sevdiğim insana seni seviyorum derim.
Mıç mıç sürekli aşkım diyenler gibi bazı özel kelimeler özel anlarda ya da içten geldiğinde söylenmeli. İşini yaptırmak işin sesleniyor aşkım diyor yesinler aşkını.
Kddj yürü be
Evet çok itici ya. Sürekli diyenden ve dememi isteyenden sıkılırım 😄 çok vıcık vıcık ve yapmacık geliyor. Yalandan derim sorun yok ama itici ya öğğ jddj demem yani gerek yok.
Hayır Hayır :D biz kii demesini isteriz djfk
Aynen bence çok sık demerken itici olabilir güzzeel şeyler fazla tekrarlandığında anlamsızlık kazanabiliyor bazen
Evet katılıyorum
İtici değil 😀 her dakika denilse fena mı? Love love love ❤️❤️❤️❤️❤️
Bence fazla ilgi ve sevgi asik usundarir. Karsinizdaki insana olan sevginizi surkeli kelimelere dokmek yerine onu cidden sevdiginizi gosteren hareketler yapin. Deger verdiginizi hissettirin kadininiza. Degerini bilin abicim. Olan var olmayan var. Kaybettiğinizde anlarsiniz kadinin değerini.
Bazen seni seviyorum bazen de radikal değişimler yapıp seviyorum seni desinler , farklılıklar değil mi ilişkiyi canlı tutan. Derdim evet
😅🤝
Ben anlamadım ya siz nasıl böyle hemen seni seviyorum diyorsunuz djjcjcjc
Demiyoruz 🙄
Sevgi sözcüklerin hepsi itici bana göre inancımı kaybettirdiler kxnxk
Öyle deme kdkf
Yaşadıklarım dedirtmek zorunda bıraktı kdhsksls allah belasını versin bu erklerin kxns
Versin ya yetoo
Jajaksjs
Ota bota da denmemeli.. diye düşünüyorum.
Ama itiraf edeyim, benim hoşuma gider. 😅
Öte yandan, o özel anda, hani bir şey için çabalamışsın, yorulmuş belki boncuk boncuk terlemişsin, söylenmesi, asıl o zaman anlamı olur.
Ben tam zamanında söylerim daima. Ne muhtaç bırakırım ne de şımartırım 😀Asık surat
Kim ne
Asık surat kim acabaaa 😏
Sen
Ben mi ben zil takip oynuyorum neredeyse be yuh 😀
Yaw he he :D
Sana he he asıl 😀Nasıl yendiler sizi 😀
Pardon da biz yendik ama elendik. Güzel maçtı, çirkefsiniz olm siz
Hahaa destekledim ben ama atamadılar ben napayım 🤪Beşiktaş mı Fener 😀
Fener harici diğer takım taraftarları aşırı çirkef.
He he tabi sizi de biliyoruz 😀
Valla biz uefa konusunda türk takımlarının destekçisi oluyoruz, sorun tamamen sizin fener fobinizde
Hahaa fenerin nesine fobimiz olsun ki 😀Neyse kizdirmayayim seni 😀
Evet sürekli söylemesi sıkıcı itici zırt pırt derse yapmacıklık oluyor sjsjs
Her önüne gelene söyleyenler var sjfjs
Evet ağzına yapışmış onların iğrenç bklar nznxjsnas
Sövgülerimizle 😂
Seni seviyorum 😝😝
Çok sık denirse itici olur laçkalaşır
Her şeyin bir yeri ve zamani vardir
Erkeklere yaranılmaz
Evet o yüzden susun söylemeyin icinize atin 😂
Yani Zati aslında kız arkadaşıma olan davranışlarım jest ve mimiklerim aslında "Seni Seviyorum'u konuşmadan anlatır ve ifade eder. O yüzden bunu her defasında tekrar etmeme gerek yok
İtici olduğu kadar sıkıcıda gerçekten sevenin söz söylemesine gerek yok onun bakışı bile sevdiğini gösterir. Gerçek aşklarda sözler anlamını yitirir bakışlar ve hareketler herşeyi anlatır zaten
Seni seviyorum sürekli demek sıradanlaşabilir ancak “Schatz” demek asla.. 😇
O başka 😅
Kulağa da çok hoş geliyor 🙈
Yahu o hitap şekli zaten :D seni seviyorum başka bu başka
Olsun ben tek bunu severim, trpili adamım zaten ilişkilerimde bunu duyarsam hepsi kaybolur jakdj
Seninle de bir Rakı’yla balık gibi olamadık Tom ve Jerry gibiyiz hala 😂
Planın rakı balık olmak mı 🙄
Yok o espiri kısmı ya
Tamamm😃
Evet sürekli seni seviyorum diyip duran birz bunaltir. Arada bı söylesin ya özel her zaman söylenecek bişey değil bana gore...
Elbette. Değerli olan bir şeyi yıpratmak olmaz. Söylemek yerine daha çok hissettirmek gerekir.
İtici değil ama çok sık söylenirse büyüsünü kaybeder. Her şeyde olduğu gibi bunda da ölçülü olmak lazım.
Evet her gün söylendiği zaman anlamını yitiriyo bence günaydın gibi bi şeye dönüyo o yüzden arada duyguların yoğun olduğu anlarda denilmesi daha iyi
Sürekli dile gelmesi bazen değerini azaltmaz ama sıradanlaştırabilir. Önemli olan sayısı değil, samimiyetidir diyelim
Her dakika başı da denmez 🙄
Her saat başı?
O zaman 8 saate bir djfj
Yeri geldikçe söylemek daha samimi hissettirir. Arada bir içinden geldiği için de söylenebilir tabii.
sevgi karşılıklıysa itici gelmez aksine hoşuna gider
Galiba, çünkü "seni seviyorum" kelimesi özeldir. Her zaman söylenip tüketilmemeli.
Bir kelimeyi fazla tekrarlamak onu anlamsızlaştırır
Yani söyleme işini herkes yapar önemli olan bunu ona göstermektir..
Çok şükür bu kelimeyi kullanmam gereken kimse yok😂
İtici olmakla birlikte vardır altında bir bit yeniği diyorum.
Bu özel bir cümle sürekli kullanılmamalı bazı kelimeler sıradanlaştırılmamalı
Nadir söyleyin hakkını veren olsun bence. Çok sık söylenmesi sıkıcı gelebilir artık
Belli bir zamandan sonra sıkar, kabak tadı verir...
Erkeklerin en sevdiği sözdür bu.. ve en az duyduğu :)
O kadar ihtiyacım var ki asla itici gelmez gibi geliyor ama bilemiyorum
İnsanı sıkar devamlı demek arada bşr söylemek lazım ya da aynı anlamda başka kelimeler de söylenebilir
Neden sıkıcı olsun ki
Çok sık söyleme gereksinimi duymak, duyguların gösterilememesinden kaynaklı oluyormuş
Belki de tam anlamıyla dile getiremeyecek kadar çok sevdiği içindir 😁
O zaman şiirlere şarkılara falan dökülür :D o başka
Ya okuma yazma bilmiyorsan
O zaman okunur veya söylenir 🥹
Aşk kadını ya Ahshsh
😅 djfj
Hyr tabi söylemek varken neden susmak olsun ki itici geliyor gibi olursa için de birşeyler rast gitmiyor demektir
Kadınlara yaranılmaz yılda 1 kez yeter. dndn
Djjd hadi oradan 😅
Yooo
Böyle bi arkadaşım vardı eskiden (kız) çocuk bunu bıktırmış mk 😁😁
Kimse ilk 1 aydan sonra seni seviyorum diyemez içinden gelmez
bence bikez icden soylendindi mi tescilli gerekmeyene kadar gereksiz
Yerinde ve doğru zamanda değilse evet
Hem itici hemde inandırıcı değil
cok sık soylenirse samimi gelmez
Yapmacık gelir bi yerden sonra
Belki evet belki hayır
Çok söylemek yalanın ağa babası
Bazı yalanlar ağızlarda yuva yapmış olabilijdjdj
Aşka geldiğin zaman sürekli söyleyebiliyorsun.
bana itici geliyor ya
Evet itici arada içten gelerek olmalı
beni boğar ya :D
Neden olsun ki
Az ve öz olsun ki bir kıymeti olsun.
Sevmeyene itici gelir derler
Evet ayrıca yapmacık gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?