Seven sevmeyen herkes her durumda o kadar sık söyler oldu ki bu lafı sanki sıradanlaştı. Gerçekten seven bir insan söylese de inanası gelmiyor insanın. Sanki iyi geceler gibi bir laf oldu bir alışkanlık. Ben öyle düşünüyorum. Sürekli seni seviyorum diyen bir insanın samimiyetine de inanmam şahsen. Size samimi geliyor mu?
Cevabın nedir?
hiç düşünmedim değil. bu yüzden eski sevgilime ilk birkaç ay süresince hiç seni seviyorum dememiştim. ''aşkım'' hiç demedim. gerçekten bunları basitleştirdikleri gerçeği var. ancak yaşadığın ilişki içerisindeki sevgi ve duyguların saflığından emin olduğun gün bu kelimeleri kullanmak için can atıcak ve bir hayli keyif alıcaksın. içten içe ona seni seviyorum demek isteyeceksin ama kendini için içini yiye yiye tutacaksın. doğru zamanı budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. onuda derim ama yaşatırım sadece duduklarımdan dökülen iki kelime olmaz bakışlarımla kalbimin atışıylada söyleyebilirim hissettirmek gerekir tutuğun eli helalin olarak tutacaksın
09 Yorumla
isteyen istediği kadar kullansın. kim söyleyince senin içine işliyor o sözün gerçek oldugunu hissediyorsun ona bakarım ben gerisi boş :)
00 Yorumla
Bana da saçma gelmeye başladı. Gerçekten seven "seni seviyorum" değil de "benimle evlenir misin?" der. Net.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
48Cevap
+1 yılNeden insanlar hep iyi geceler der? İyi geceler denince gece iyi mi geçer? Mesela neden kötü geceler demiyoruz? -Ben X filminden. Bunu da buraya niye yazdığımı bilmiyorum ama dediğiniz bence çok saçma efenim. Ha, durmadan çıktığı her kıza bunu diyen varsa tabi ki de laf artık kaşar olmuştur. Ama eğer özelse, gerçekten özelse bence denilmeli be :D
00 Yorumlaseni seviyorum canim cicim askim turtam balim petegim gibi laflari cok kullanan kendini melek misali satan ruhlara gercek sevgisi bile kalitesini dusuruyor, agiza sakiz olmus bizim canimzi bile vercegimiz soz, anlasilan o ki artik yeni bir kelime bulmak gerek , i love you kelimesini curutupte onun koltuguna oturup hak ettigi degeri veren
00 Yorumla
+1 yılÇok nadiren kullanıyorum. En son anneme söylemiştim oda bana söylemişti o jest ve mimikleri görsen "seni seviyorum" lafzı hayatının en güzel sözü olurdu. :) söyleyen kişi içten söylüyorsa hissettiriyor zaten. O zaman çok anlamlı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılŞayet yalan bile olsa kalbi ısıtan, insanı mutlu eden bir cümle.Sana boş ve anlamsız gelmesinin sebebi;
Ya çok kazık yemişsindir,
Ya çok aldatılmışsındır,
Ya da çok yalan söylenmiştir.03 Yorumla- +1 yıl
Sana vıcık gelen başkasına hoş gelir, sana hoş gelen başkasına senin tabirin ile vıcık gelir. :)
Yerinde ve doğru kişiye söyleniyorsa bence oldukça güzel bir cümledir :) ama her hoşlandığınız insana söylemek saçma, tanımadan bir insanı nasıl sevebilirsiniz ki? Dolayısıyla hak veriyorum, güzel soru.
00 Yorumla
+1 yılher saniye seni seviyorum diyen insanlar çok itici geliyo, etrafımda gördüklerime göre harbiden sıradanlaştı
11 Yorumlaben kendimden örnek vereyim benim o cümleyi söyliyebilmem hiç kolay olmadı yani bu güne kadarda taş catlasın iki bilemedin üç kere söylemişimdir son söylediğimden beride hayat bana resmen zindan oldu gibi birsey
012 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demeden hisetirirsen..
Daha etkili olur..
Şimdiki aşklarda ilşkilerde sıradan bir söz evet..
Bazen gerçek olduğuna bile şüpheli bakarız..
Ama hisler yalan söylemez..00 YorumlaSevmediğim kişiye kullanmam, hatta bazen sevdiğim kişiye karşıda kullanmam bu lafı.
Bu sebepten ben söylediğim zaman çok anlamlı, karşımdaki söylediği zamansa çok itici geliyor diyebilirim.00 YorumlaBence sıradan bir laf seven biri sevgisini sözcüklerle değil davranışlarıyla gösterir.Annemize babamıza kaç kere seni seviyoruz diyoruz .Pek demeyiz ama canımızıda verebiliriz onlar için.O yüzden laflar boş ve cıvık geliyor bana.
02 Yorumla
+1 yıloda sana selam söylüyor yalanı gibi
telefonda konuşursun selam söyler karşıdaki oda sana söylüyor abi deyip geçersin :D019 Yorumla- +1 yıl
3 4 sınıfa giden çocuklar söylüyor kız arkadaşlarına okulun bahçelerinde seni seviyorum diye bu söze ne kadar güvenilir bilmiyorum yani demek istedigim çocuklar bile kullanıyor bu lafı :D
- +1 yıl
bana biri derse o sözü
biliyoz dicem gıcıklıgına :D - +1 yıl
o zaman şöyle derim benim hakkımda ne söylüyor ne düşünüyorsun allah sana 10 katını versin :D
- +1 yıl
amann boşver hakkaten boş bu işler ne seviyorum diyene inanacaksın ne sevmiyorum diyene allah hayırlısını nasip etsin herkese
- +1 yıl
bizden geçti o işler yaşımın genç olduguna bakma gönlüm ihtiyar :))
- +1 yıl
varsada asya taraflarında filandır kim gidicek şimdi oralara :)
- +1 yıl
gidicemde elimden tutan yok yol bilmiyorum iz bilmiyorum :)
ben temiz su bardagı kalmamış yıkamaktan üşendigim için fıncan bardagıyla su içen insanım benden zarar gelmez :D - +1 yıl
herkes terk eder ben etmem
farkın ne
üşengecim :D - +1 yıl
hangi konularda merak ettşim şimdi :D
- +1 yıl
var var herkeste var o :D
aslında söylemekten çok söylenme şekli söylendiğinde kalbi titretiyorsa ve yürekten geliyorsa o cümle inanırım ama sıradan laf olsun diye söyleniyorsa hadi lan derim :)
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılcok sık soylendıgı ıcın anlamını yıtırıor bence soyle dusun nasılsın ıyımısn gıbı belkıde dha kotu bence bırseyın anlamlı olması ıcın yerınde ve zamnında kullanılması lazım kelımeler..hersey zamanıında guseldır...az öz ve kalıtelı
00 Yorumla Sadece iki dudak arasından çıkınca tabi ki anlamsız ve sıradan gelir, her söz gibi.
01 YorumlaYoğunluk, duygu...
Hiçbişey hissetmeden söyleyip, harcandı bitti işte... ama onun yerine söylenebilecek dünya kadar şey var...00 Yorumla
+1 yılKimin söylediğine bağlı olarak değişiyor benim için.
00 Yorumlaçok güzel bir soru. Ben sevgilime 8 aydan beri çıktığımız halde ona seni seviyorum lafını 5. ayda söyledim. Herkesin ağzında artık bu laf. eski heyecanı bırakmadılar yazık...
00 YorumlaGereksiz yere söyleyenler yüzünden gerçekten sevenlere güvenilmez oldu hakedene binlerce kez söylerim sözlü söylememe gerek yok gözlerimden hissettiririm bunu zaten :)
00 Yorumlagerçek aşkın söylüyorsa sıradan değildir kesinlikle..
00 Yorumlaevet çok saçma geliyor ömründe ya 5 kere ya 10 kere söylenmeli
00 YorumlaArtık eski anlamını vermiyor o cümle insanlar iki gündür tanıdığı insana bile söyleyebiliyor
00 YorumlaIki günde bir sevgili değiştirip hepsine seviyorum dedikleri icin evet anlamsiz.
20 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum :D
Ne var bunda.
(Ağır ironi içerir.)013 Yorumla- +1 yıl
Haha :D Bizden geçti artık o işler.Unutalı 1 yıl olacak bir dahada onun gibi birisi gelmez zaten.
- +1 yıl
Haha :D Neden öyle dedin şimdi ya.Kalbimi kırdın valla.Unutmasam şu an yaşıyor olmazdım vallahi.
- +1 yıl
Seninde başına böyle bir durum geldiyse eğer beni anlıyon demektir.Bu işi çözmüşsün sen :D
- +1 yıl
Haha :D O kadar diyorsun yani.Şöylede bir söz var.Anlatılmaz yaşanır diye :D
Yaşaman şart. - +1 yıl
:D Yaşlanıp gidecen valla.Bu genç zamanında aşık olmazsan ondan sonra olması biraz zor.
- +1 yıl
Hehe :D Şaka yaptım.Sen nasıl uygun görüyorsan öyle olsun.Umarım iyi birileriyle karşılaşırsın.
+1 yılBu laf senden hiç bir zaman ayrılmicam lafıyla aynı yani yalan
021 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl
İshal olmuş aşklar
Sağlık ocağına koşan insanlar :D - +1 yıl
yok devlet artık yeşil karta bahmiyy :D
- +1 yıl
Baktı herkes alıyo pazardan don alırmış gibi kapattı :D
- +1 yıl
Geçmiş olsun :D acilden giriş yap ilk 10 dakka bedava :D:D:D
- +1 yıl
:D tamam bu muhabbetin bokunu çıkardık
- +1 yıl
Neyse ben kaçar :)
- +1 yıl
Düşünmem lazım cicim :D
- +1 yıl
Hadi seni seviyorum :D
- +1 yıl
hehehehehe inandırıcı olmadığı için söyledim ya :D
- +1 yıl
ahhhhh kızlar kızlar kızlar bla bla bla :D
+1 yılArtık samimi gelmiyor banada.
belki Sevdiğim birisi olursa ANCA öyle gelir oda ne kadar dolu gelir Meçhul.01 YorumlaBir insanı seviyorsun ve onun ilk belirtisi dil de başlar ve bu cümle kullanılmalıdır.İnanılıp veya inanılamayacağı da bu cümleden sonra ki hareketlerden belli olur.
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum demediğim çıktıklarım bile oldu, cünkü dediğin gibi o kadar basit bir cümle değil
00 Yorumla
+1 yılöyle bir insanla muhatap bile olmam inanmıorum sonunda:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes boş boş seni seviyorum diyor nedenini bilmiyorum.ama hoş değil umutlanıyorsun çünkü bende seviyorum sonra "hadöö ayrılalöööööööööm..cınım sıkıldööööööö:S"oluyor.e hani seviyordun salak?:)))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhoşlantı işte, hele bir de evleneceğin kişiyse tam aptal yerine konmuş oluyord-sun:S
Lafta kaldigi surece anlamsiz gercekten. Sadece o iki kelimeyi soylemek degil bunu karsindakine hissettirebilmek onemli olan.
00 Yorumlaİçinden geldiği zaman söylenmelidir. Her zaman seni seviyorum diyerek anlamsızlaştırmanın anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılBU LAFI KAÇ KERE KAÇ KİŞİDEN. VE KAÇ KİŞİYE SÖYLEDİĞİNE BAĞLI. SEVGİNİN LAFINI ESKİTMİŞSİN BELLİKİ
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman çok duymuşsun.
+1 yılAynen oyle gerektigi yerde hissettirerek soylenmesi en iyisi surekli soylenmesi siradanlastiriyor ^^
10 YorumlaEvet.Insanların dostu düşmanı yoktur çıkarları vardır.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsan eğer sana söyleme şeklinden anlarsın gerçekmi yalanmı olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılhayatımda kimseye söylemedim o lafı söyliyeceğim insan ilkim ve sonum olucak oyüzden söylemiyorum kimseye ama bir insana hoşlandığımı söyledim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 yasındaki çocuğun bile ağzından düşmüyor. sevgini seni seviyorum diyerek değil de baska duygularla söylemeyi tercih ediyorum
00 YorumlaGüvenebileceğin biri söylüyorsa sıradanlaşmaz bence
00 Yorumla
+1 yılaynen değerini kaybetti nasıl bir şeyse 1 hafta berikini diğer hafta ötekini seviyor
00 YorumlaSık söylenirse dediğin gibi değersizleşiyor fakat yerinde ve nadir söylenirse anlamlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılUzun zamandır diyen olmadığı için o nerenin köyü unuttum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişi doğru anda söylediğinde pek bir anlamlı.
00 Yorumla
+1 yılAnnemden duyunca gerçekçi sadece
10 YorumlaDaha iyisini biliyorsan sen başka bir tane üret.
00 Yorumla
+1 yılBence menfaat sevgisi var, şu zamanda.
10 YorumlaSıradanlaşmadı
Hala söyleyene bağlı00 Yorumlaseni çok seviyorum daha da bir anlamlı
05 Yorumla- +1 yıl
45 üstü mü hiç de belli değil :D güzelliğinizi neye borçlusunuz genç bayan :)
- +1 yıl
aa 45 üstü diyor :D talip oluyordum az daha cidden :D
ağır laf..idareli kullanmak lazım..
10 YorumlaSöylemekten çok hissettirmek önemli bence.
00 Yorumlasadece tek insan soylerse anlamlıdır kanımca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Laf olsun torba dolsun diye söylenen laflar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. O kişi bana seni seviyorum dese :/
00 YorumlaBayağı bir içini boşalttılar bu kelimelerin..
00 Yorumla
+1 yılboş peynir tenekesi gibi
00 Yorumla
+1 yılEvet cok anlamsiz basit geliyo
00 Yorumlasöyleyene bağlı biraz o. . .
00 Yorumlabazen geliyor evet neden geliyor sana?
00 Yorumla
+1 yılBazen geliyor.
00 Yorumla
+1 yılevet samimi gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılhayır.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Seni seviyorum" lafı size de çok boş ve anlamsız geliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler