Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar, ilk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için. Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, suya âşık olmuştur, ilk kez âşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, “Sırf senin hatırın için ey su!” diye. Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe âşıktır ama su da ilk defa âşık oluyordur. Günler ve aylar birbirini kovalar ve çiçek “Acaba su beni seviyor mu?” diye düşünmeye başlar. Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle… Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz. Çiçek, suya “Seni seviyorum!” der. Su, “Ben de seni seviyorum!” der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine “Seni seviyorum!” der. Su, yine “Ben de!” der. Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler… Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya “Seni seviyorum.” der. Su da ona “Söyledim ya ben de seni seviyorum.” der ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık. Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine. Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki: “Seni ben, gerçekten seviyorum.” Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır “Nedir sorun?” diye. Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der; “Hastanın durumu ümitsiz, artık elimizden bir şey gelmez.” Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: “Çiçeğin bir hastalığı yok dostum… Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için! ”Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece “Seni seviyorum!” demek yetmemektedir…
Güncellemeler
+1 yıl
Kaç zamandır güzel hikaye paylaşmadığımdan şikayetçi olan arkadaşım @Danielll al bu da masalın😂😂
değil bence çoğu eğlence için diyo ama ciddiyse eğer ve sen hissediyosan kendini onla mutlu o zmn belki yeter ama bana göre yetmez göstersin sevgisini canım
@LaLkiLaL antebe geldinde fıstığı vermedimmi ya da Türkiyeye geldiğinde haber ettinde hep gelip gittikten sonrahaberim oluyor ayrıca fıstığın kilosu kaça habern varmı:D
Bunu yıllar önce okumuştum. Sevdiğinizin hayatına dokunun, hastalığı, sağlığı vs her durumunda elinizden birşey gelmese bile sorun, ilgilenin. Sevgi hissedilir ve dile gelince dokunulası hal alır. Gerçekten sevdiğini hissetirebilen kişilere sahip olmanız dileklerimle.
Eğer gözü sadece para ile doyuyorsa onun hak ettiği budur. Ama eğer gözü parasında olmayan namuslu bir kızsa ve herşeyi erkekden beklemiyorsa hak edebilir örneğin sürpriz sadece erkekten değil kızdan de beklenmeli. Eğer itiraz ediyorsanız da bizden bişey beklemeyin.
Çok hüzünlüydü, sadece seni seviyorum demek yetmez, o yüzden bu sözü çok sever beğenirim, bana seni seviyorum deme hissettir, söz yalan olabilir, ama hisler asla, şu an suya çok sinirlendim bir daha içmicem onu 😒😬😫😪
Ben ciddi düşündüğüm kız arkadaşıma seni seviyorum derken daha önceleri dediğim eski kız arkadaşlarım geliyor o cümleyi ona söylemek yerine türevlerini söylemeye çalışıyorum malesef Ruhum bir fahişe olmuş gibi hissediyorum onu söylediğimde
Yetmez, bazen kal demeyi bilmeli, bazen arafta degil CAN kenarında yer vermeli... her su veren ele açmamalı. Toprak ile Suyun hikayesini de dinlemeni tavsiye ederim✔
İcraat ile sevdiğini belli edene değil de, çiçek alan, el lafı haline gelmiş kalıplaşmış cümleleri kullanan erkeklere meyil eden kızlara gelsin diyorum ve müsaade istiyorum.
Hayır yeterli değil sevdiğini göstermek bunu davranışlara ve ilgiye dökmek gerek sevdiğini hissettirmek gerek yoksa söz geçicidir unutulur ama hissettirilenler asla unutulmaz
kadını ayaklarından başlayarak sevmeli adam çünkü her yerinde aşk her yerinde merhamet kokar kadının kadın sadece vücuttan ibaret olmamalı kadınsız bir dünya olabilir mi kokusu olmayan çiçek gibi gereksiz kalmaz miyiz
Yok yetmez bu. Hergün 50 müşteri ile yatan kadının eşine güven yoksa ben yokum demesi gibi abes bişey dir. Seviyorum denmez sevilir gösterilir. Güven yoksa ben yokum denmez güvenilir davranılır
En İyi Cevaplar