Bunu dinlerken acaba dedim insan gerçekten onu sevmediği birini hala sevebilecek kadar sevebilir mi? 💖
Doğa üstü şeyler bunlar biraz sanki ahaha bu şarkı biraz fazla uçmuş sanki ne dersiniz?
Bunu dinlerken acaba dedim insan gerçekten onu sevmediği birini hala sevebilecek kadar sevebilir mi? 💖
Doğa üstü şeyler bunlar biraz sanki ahaha bu şarkı biraz fazla uçmuş sanki ne dersiniz?
Kesinlikle doğa üstü yani soyut bir durum sevmeden sevilmek.
Aslında günümüz insanının var olma ve hayatta kalma formülü de bu soyut düşünebilme yeteneği. Atalarımız bunu başaramasalardı diğer insan türleri gibi Homo Sapien'lerin de nesli tükenirdi.
Hadi daha derin analizlere geçelim.
Sevdiğin insan seni sevmiyorken yüzüne karşı sevmeye devam edeceğini söylemek gurursuzluk ve bazı durumlarda riyakarlık içeriyor olabilir.
Seviyorum, seveceğim demeden, sevilen kişinin haberi bile olmadan da sevmeye devam edilebilir.
Özellikle bu sevgi insanın temel değerlerini oluşturan derinlerine işlendiyse, bu sevgiyi eksiltince zihinsel bütünlüğünü devam ettirmekte zorlanacaksa; o taşı, o duvarda öylece bırakmak gerekir..
Bu sevgi her türlü fırtınadan yara bile almadan çıkmayı sağlıyorsa sevmemek, sevmeyi bırakmak yanlış olur.
Sevgi; değişim ve dönüşümün en güzel, en hızlı, en kolay yoludur. Ayrıca vefaya da en güzel örnektir sevilmeyi hak eden insanları sevmek..
Ekleyebileceğim tek bir şey yokk muazzam yorumlama olmuş 🤩
Eline düşüncene sağlık hanım’cım derin analizin için 💖
Sen anladığın, anlayacağın için yazabiliyorum. Unutmayalım ki iletişim iki kişiliktir. Etkileşim de bir iletişim çeşididir.🫠🫂🌸
Teşekkür ederimm 💖 gitmiş olsan bile geleceğini umuyorum hanım’cım nereye böyle 🙏
Rica ederim ki 🫠
Kendimi yabancı gibi hissetmeyeceğim bir yere gittim Monroe 'cim 🙃
Neresi orası..
Bahsetmiştim Ekşi sözlük 🙃
Orada benim gibi çok anarşist var. Göze batmıyorum 😂
Pekii nası gidiyor hanım’cım? Güzel mi orasıda ben daha üye olmadım ahah sadece dıştan bi izleyicisiyim o da sorumun yanıtı orada olunca denk gelince bakıyordum..
Ben de öyle bakıyordum. Geçen gün size yorumlarda salça olmak için veri tararken bir yazıya denk geldim. Ordan başka birine sonra başka birine derken içine çekti beni 🤩
Orada böyle yorumlasma yok. Yazın üzerinden sen izin verirsen mesaj yoluyla kontak kurulabiliyor. Istersen kimseden mesaj almayacak şekilde ayarlayabiliyorsun.
Siteyi keşfetmeye çalışırken algoritma seni yönlendiriyor zaten ve dili aşırı esprili 😂
Ben çok keyif aldım bu keşif sürecinden. Kesinlikle üye olmanı bu deneyimi yaşamanı tavsiye ederim 🥳
Burada olduğu gibi kendini yönetici zanneden bir moderasyon yok. Yöneticiliği gerçekten yönetim yapıyor. Üyeler de keyifle paylaşımlarını yapıyorlar.
Eic benzeri debe sistemi var falan. Benzer yanları olsa da benim için daha sağlıklı bir ortamı olduğu kesin.
Muhtemelen yeni olduğum için ben öyle hissediyorum. Bu yüzden işte yenilik, yenilenmek iyidir 🙃
Kulağa hiçte fena gelmiyor gerçekten.. Daha çok anonim gibi herkes yani ya da dıştan görünen o ahah yani öyle herkes herkesin başlığına yorum yapabiliyor..
Tavsiye ediyorsann bakarım tabi akşama evde o zaman belki daha iyi anlarım demek istediğiniiii 🙆♀️
Zaten herkes başlık açamıyor. Açılan başlıklara entry yazabiliyorsun yazar olana kadar hang konuda istersen.
Ben nasıl görünür olabileceğimi, nasıl etkileşim alabileceğimi kolayca çözdüğüm için kolayca da kendime alan oluşturdum diyebilirim 🙃
Burada kazandığım deneyimleri orada uyguladım daha doğrusu. İşe de yaradı en önemlisi bu bence 🥳
Burayı aksatma yinede hanım’cım 🙏💫
Bu arada gezindim orada ve sanırım daha çok gündem ile ilgili konuşuluyor aslında fena değil 😅
Sen hangi konuda konuşmak istersen o konuda konuşuluyor ki 😂
Dün öyle bir konuda öyle bir şey yazdım ki 50 kişi falan geri dönüş yaptı ahaha
Günaydın Monroe'cim 💖
Zor ama sevsemde söylemem yani duygularım kullanılır o kadar güvenmiyorum , unutmaya çalışırım zamanla unuturum karşılıksız sevmeye devam etmem.
Kesinlikle 🙃
Şöyle bir şey arkideş, sevgi karşılıksızdır, ben diyorsam ki sen sev beni bende seni severim o sevgi değil başka bi şeydir. Ben birinden hoşlanmışsam (soruyla alakalı değil ama bi yerden başlantılı diye örneği verdim affola) veya sevmişsem içten gelmiştir, karşılıksız sevmişimdir. İlla karşılıklı olmasına gerek yoktur. Gerçek sevgi budur bence bilemiyorum yaniö
Peki ya şarkıda ki “gel desen gelirim, git desen giderim” sözüne katılıyor musun? 🫢
Dikkat et yinede, yorma kendini Carvel arkideşim 🙃
Net söylüyorum Beni sevmeyenle hiçbir şekilde işim olmaz Onu istediğim kadar seveyim istersem aşık olayım Ama vazgeçmesini de çok rahatım bilirim Eğer karşıdan bir şey ben görmüyorsam
Ah Selina, şu aşktan bahsediyorsak zaten doğaüstü bir şey, öyle değil mi? 😍 Sevmesen de severim demek gerçekten derin bir duygu. Ama ben biraz gerçekçiyim galiba, karşılıklı olanı daha değerli buluyorum. Tek taraflı sevgi romantik de olsa zamanla yorucu olabilir. Sence de öyle değil mi? Çocukken dinlediğimiz masallardan kalma bir duygu bu belki de. 💕 Böyle bir aşk yaşar mıydın?✨🎶
Evet evet aşk doğaüstü bi olay Aşko Küşkocuğum 😂
Hahah Selinacığım, kesinlikle katılıyorum ya, aşk tam bir sihirli sopa gibi! 🪄 Ama senin gibi tatlı bi kız hem sever hem sevdirir bence. 😉 Bu şarkılar bizi hayalde yaşatıyor ama bazen gerçeklerden de kaçmak lazım, ne dersin? 💃😍
Küşko yazmışım ya kusko olcakı o 🤦♀️
Yine yanlış yazmışım 🤣 kuşkooo
Cevap
14Cevap
Sevmezsen gidebilirim derim ancak. Severim sevmediğini duyduğum zaman da sevmeye devam edebilirim ama artık o bunu bilmez görmez.
Bencede bu şekilde ilerlemeki 🙏
Sağlıklı olan bu sevmeyen insan beni hak etmez
Sevmez ise sevemem, sevgisini hayatımda hissetmeliyim..
Seviyor insan bazen öylesi
Bir yere kadar sevebilirim
Hiç gerek yok buna biliyomusun atalarımız doğru demiş seni seveni zehir olsa yut sevmeyeni bal olsa unut gibi bişeydi net hatırlamadım 😃
Ahaha evet doğru söyledin sözü.. Bencede gerek yok 🙆♀️
Yok diyemem. Ama gerçek aşkın o olduğunu düşünüyorm
Anlıyorum umarım karşılıklı olarak aynı hisleri paylaşıp kavuşursunuz 🥳
Hayır, kendimi o kadar alçaltamam. Bu da bir kul hakkı sonuçta
Şarkıda zaten gurur benim neyime ahaha
Hayır.
Kimsenin hayranı değiliz.
Karşılıksız sevgi yok bizde.
Bu tek taraflı takip etmeye benziyor biraz 😂
Takipten çıkıp takipçi olarak bırakanları engelleyen insanım.
Tabiatım böyle yapacak bir şey yok
Bende onu diyorumm.. Hayırlı olsun etiketin 🥳
Teşekkür ederim.
Bu kadar göz önünde olduğumu bilmiyordum efenim onöre oldum :)
🥳🙏
Şarkıyı dinleyemiyorum ahah...
Hayır .. normalini sevemezken , bu şekil daha zor gibi
Kolpa - gurur benim neyime
Şarkıyı dinle Psi doğaüstü şeylerden bahsediyor 😂
Bana katılıp katılmadığını söyle muhakkak.. (unutmazsan ahahah) 😅
Aaa o zaman sabahına hatırlatma yaparım ben ahaha (bende unutmazsam 🤦♀️)
Doğaüstü olay böyle bir sevginin var olmayacağı adı altındaydı.. Bilemiyorum tabi olabilirde 🙆♀️
Buraya bide Ahmet Kaya’dan hep sonradan şarkısını ekleyeyim diyecektim fakat linki açılmadığı için sen yazıp dinle ya da şarkıyı biliyorsundur diye tahmin ediyorum o da güzel uyuyor ahaha 🥳
Gibi gibi.. Rica ederimm Psii 🙏😌
Hayır kimseyi silah zoruyla sevecek halim yok beni istemeyeni bende istemem
Ayy o kadar da değil niye peşinden koşayım o beni kovalasın 🤪
Diyemem. Beni sevmiyorsa nasibimi zorlamam pes ederim. Karşılık yoksa anlamı ne ki?
Sevmese de sevebilirsin ama bir yerden sonra tükenirsin
Bunun adı aşk olmuyor yalnız bu saplantı ve takıntı oluyor aşk, sevgi dediğimiz şey karşılıklı güzel olan şeydir sevmeyen birini sevmeye devam etmem soğurum..
Artık bunu başarabileceğini sanmıyorum maalesef
O türlüsü sanırım zarar veren türden boş ver 🙃
Evet öyle
Diyemem , her şey denge üzerine kuruludur
Olmalıdır bencede 🥳
Sevgi de güven de karşılıklı gelişir bende
En sağlıklısı 🙆♀️
Hastalıklı bir düşünce. İnsan kendini üzmemeli.
Yani, insan kendine zarar veren bir şeye devam etmemeli💫
Kesinlikle.
Hayır tabiki sevse bile ben zor severim 😄
Ahaha ah ah bu şarkılar bize neler yaşatıyor 🤦♀️
Evet böyle sevenler var bu gerçek. Ben karşılıksız sevemem o kadar yüce gönüllü olamam.
Sevmezse neden seveyim ki, lüzumu yok.
Sevemem sanırım
O kadar sevemem
sevgimi beni sevene veririm
Denge esastır. Karşılığı yoksa ben de yokum
Hayır mantıklı olanı sevmek lazım
Sevmiyor ama seviyorum
Ne kadar ekmek o kadar köfteciyim
Artık değil en ufak şeyde yol veriyorum
şu an böyleyim
Nası hissediyorsun kendini? Bu sana zarar vermiyor mu?
Aşk ve güven karşılıklı olmalı her zaman.
sevdiğimiz oldu
sanırım evet ya 😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?