biraz böyle devam edeceğiz
İlk buluşmada sınırlarıma saygı duydu ama şimdi böyle söylüyor.. Ne düşünmeliyim bu durumda?
biraz böyle devam edeceğiz
Ya bunun amacı ne ben anlamadım.. ilk buluşmada çok güzel sınırlarıma saygı duydu ama şimdi de böyle diyor ne düşüneceğimi şaşırdım yemin ediyorum yardım edin nolur🤷🏻♀️🤦🏻♀️

Şu yazım diline, üsluba, ifade biçimine bak. Nerede bir cahil, nerede kendini ifade edemeyen bir sokak magandası var, gidip gönlünüzü kaptırıyorsunuz bu mağara devrinden kalma ilkel canlılara. Neyse, beni ilgilendirmiyor fakat görünen köy de kılavuz istemiyor, yarın bu düşük profilli canlı formdan şiddet görürsen ağlama.
Teşekkür ederim yorum için
Seni üzmek istemedim fakat böyle bir profilden her türlü şiddete uğrayacağını bilecek kadar bu hayatı deneyimlemiş bir erkeğim. Daha ilerisini söyleyip seni kaygılandırmak da istemem ama ben okurken dahi bu müptezeli, can güvenliğinle ilgili endişe ettim. Bu ülkede kadınların başına kimler tarafından nelerin geldiği gerçeğini unutmayarak hareket et rica ediyorum.
Öyle yapacağım çok haklısın
Umarım, inan kendini daha iyi hissedeceksin, çünkü sevgi, aşk, böyle bir şey değil, lütfen kendini, geleceğini heba etme saygısız, düşüncesiz, sana zarar verme ihtimali çok yüksek insanlar yüzünden. ❤️
Kalbim çok acıyor 🥺
Elimden geleni yapacağım teşekkür ederim tekrardan 🌸
İnan daha sonra çok daha büyük acılar çekmek yerine, şu an böyle hissetmen daha iyi. Heba etme kendini, gencecik bir kadınsın, yaşayacağın dolu dolu bir hayat var çünkü. ❤️
Teşekkür ederimmm🥹
büyük ihtimalle ilk başta sınırlarını gördüğünde saygı duyuyor gibi görünmüştür sana güvenini kazanmak için. içten içe 'bir şey olmaz ben bunu tavlarım' gibi bir şey demiştir. davranışları onu gösteriyor. arana mesafe koymuşsun gibi, güzel bu mesafeyi koru. yaptığı aptallığı farketsin
Koruyacağım kesinlikle
Teşekkür ederimm yorum içinn
Benim için çok değerliydi
bu arada fotodan falan bahsetmiş, o tarz fotoğraflardan mı attın ona
Evet attım
senden istediği o şeyi almak için veya daha fazla fotoğraf almak için, sana şantaj yaparsa, fotoğraflarını ailene arkadaşlarına yaymak ile seni tehdit ederse, o zaman yaşanacaklar senin hayatını nasıl etkileyecek? sınırlarını sandığım kadar iyi koruyamıyormuşsun, senden çok daha iyisini beklerdim
Kısa yoldan alıp bırakacak yani efendi temiz adam böyle bir şey beklemez ben utanırdım bunları yazmayı ama benimde albenim yok sıkıcı buluyorlar ve beğenmiyorlar
Beğenen vardırr
Denk gelmedi 32 yıldır 😄
Nasip kısmett be abii
Doyuramazsan ne demek ya, adama bak aldatmam ben diyor sanki maharet😄 knk normalde olması gereken odur ya hani zaten sadık olman gerekir falan😄 nereden buluyorsunuz bu tipleri ya
Normal tiplere denk gelemedim bi ya
Kendine saygın varsa bu çocuktan kurtul, yarın sana gelip de beni doyuramıyorsun deyince ne yapacaksın yani istemediğin şeyleri mi yapacaksan sırf o doysun diye? Gerçekten seven erkek ne kadar yükselse de evlilik falan olmadan dokunmaya kıyamaz. Doyurmak, yetmek ifadeleri korkunç yani sana karşı bunları kullanmasına nasıl izin veriyorsun anlamadım
Karşı çıkamıyorum olmuyor
Ya kızım saf mısın neyine karşı çıkamıyorsun, aklı bir tarafında olan adamın neyine karşı çıkamıyorsun tam olarak? Çocuk. mcı belli, miden nasıl alıyor onu ya gerçekten inanılmaz
Burada baya kafa karışıklığı ve biraz da tehditkâr bir alt ton var gibi geldi bana… 😔 İlk buluşmada sınırlarına saygı duyup şimdi “yetmezse söylerim, aldatmam ama üzülürsün” demesi seni baskı altına alma kokuyor. Bu resmen “beklentime uymazsan sorun çıkar” mesajı. Sen evliliğe kadar beklemek istiyorsan bu çok net ve saygı duyulması gereken bir şey 💗 Sence gerçekten anlayışlı biri mi, yoksa sabrının süresi mi var gibi?
Cevap
11Cevap
Amacı ciddiyet değil eğlenmek bariz belli..

Ilk bulusma ve bu muhabbet.
P ç bu. Dümdüz P ç. Manipüle etmeye çalışıyor bi de saygı duyıyorum diyerek. Nereden buluyorsunuz böyle canımsın anlamıyorum kızlar
Ağzına sağlık. İnanılmaz vasat altı, red flag bir profil.
ıstıycem sende yapmazsan ben de baskasından alırım o zaman kızmaya hakkın yok mealı
aynen vermessen kadına gıdıcem demıs resmen
Ulan zerre zeka yok sizde yemin ediyorum , bir adamın sapık olduğunu vs bile anlayamıyorsunuz
Hahahaha
Neyse
Madem zorlanacak sen de evlenmeden vermeyeceksin:)
Yarin annesi gelsin istesin bari
Benim yaş küçük yaaa 😄
Oleyse siteden ayril
Onun ile de görüşmeyi kes
Ya evlenmek için küçüüüüğüm
Doyuramazsam ne ya sen hiçbir şey yapmak zorunda değilsin bu nasıl bi ilişki. İpleri vermişsin geçmiş olsun
Sen onu tatmin etmek zorundaymış muamelesi yapıyor. Aşırı bencil
Evet tam olarak öyle yapıyor
Kullanılıyorum resmen
Aldatma bekleme dediğine bakma. Son mesaja bakarsak ona da bahanesi hazır. Ben seni uyardım sen kale almadın demeye getiriyor. bırak sen bunu bence. İlk buluşmada sınırıma saygı duydu diyorsunda normal insanlar ilk buluşmada zaten bu tarz konulara bile girmez
İlk buluşmamız apartta oldu 😄🤦🏻♀️
Aptalın tekiyim ya
Canım sende ama yaniiii
ılk buluşmada soyundun mu naptın nası saygı duymak bu
Bu mu saygı duymuş hali? Güldürmeyin Allah aşkına
Bu karaktersizkik Cidden
Böyle insandan uzak dur ardına bakma.
Yapamıyorum ama🥺
Yani böyle insandan uzak durmamak sana ne kazandırır ne kaybetttirir? Belki de senin ona krşı bir zaafın oldugunu anladı. Yukarda sürtünme foto falan yazmış. İlk buluşmada sürtünme yoluyla ile bir şeyler yaşadıysan ve fotoların varsa ki sen yazışmalarda karşı çıkmamışssın senin için kötü sonuclar doğurabilir. Bu insandan ayrılmak istediğinde seni sevdiği için kal demeyecek, fotoları ve yaşananları sana karşı kullanmaya çalışacak bu bilinmez bir durum. Kurtulmaya bak böyleleri hep alıcı tiptedir aşktan sevgiden anlamaz anlasa zaten sana bu tarz bir yaklasımda bulunmaz.
Çok haklısın öyle yapacağım
Teşekkür ederim🌸
Seni gerçekten sevmiyor
Kabul edemiyorum ama bunu.. Canım çok acıyor🥺
Ya ilgisi konuşması bana ayırdığı vakti her şeyi çok iyi ama bu cümleleri çok içime oturdu
Ahh bacım ahh
Bundan sonra ben de öyle yapacağım sanırım
Teşekkür ederim yorumların içinn
Takip atıyorumm🌸
Bu sefil istekli kaç yaşında acaba?
27
Maşallah. Boş ver bundan sana hayır gelmez. Dürüstüm ayağına seni istediği şeye kanalize etmeye çalışıyor. Ruhunu sömürür
dırekt terket serefsızı
Evimi herşeyimi biliyor ya bir şey yaparsa
evlımısın bısey yapıcakk alla alla dedıklerıne yeterlı olamam de ıllakı yetmıyosun dıcek kaldıkı bunu sımdıden demıs yuh yanı
Evli değilim ama ailemin bu duruma çok ciddi bir karşılık vereceğini biliyor
Bunu bana kullanır diye korkuyorum
böylelerini ilk fırsatta terk edeceksin
ayril gitisin
Asla kanma bunlara
Ver kurtul
Skck yol yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?