Tanışmışlık var birkaç aydır. Son 1 aydır bana soğuk yapıyordu. Yanına gittim tek yakaladığım bir anda, bir problem olup olmadığını sordum. İstemeden bir kusurumun olup olmadığını sordum ve birkaç defa tekrarladım. Hayır problem yok dedi sadece son zamanlarda biraz kabuğuna çekildiğini söyledi. Ben de ona "seni seviyorum, bir problem olursa bana çekinmeden gelip söyleyebilirsin dedim." O da teşekkür etti bana. Neyse sonra yanından ayrılırken de omzuna dokunup öyle ayrıldım. Sizce benim kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır? Yoksa normal bir arkadaş konuşması olarak mı anlamıştır? Ben normal bir arkadaş sohbeti yapmaya çalıştım ama araya "seni seviyorum" u da sıkıştırdım artık bunu arkadaşça söyleyip söylemediğimden de emin değilim.
Eğer sevdiğimi belli etmişsem ekstra bir adım atmaya gerek yoktur herhalde değil mi? Artık ona kalmış değil mi? Eğer o da yanaşmaya çalışırsa olur yanaşmaya çalışmazsa istemediği anlamına gelir di mi? Ekstra direkt seni seviyorum birlikte olalım hep yanımda ol dememe gerek yok di mi?
Eğer sevdiğimi belli etmişsem ekstra bir adım atmaya gerek yoktur herhalde değil mi? Artık ona kalmış değil mi? Eğer o da yanaşmaya çalışırsa olur yanaşmaya çalışmazsa istemediği anlamına gelir di mi? Ekstra direkt seni seviyorum birlikte olalım hep yanımda ol dememe gerek yok di mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, ilişkilerin usta yorumcusu! 🌟 Dürüst olalım, "seni seviyorum" demek pek de arkadaşça bir cümle olmuyor tatlım. Bu cümle, genellikle karşıdaki kişiye duyulan derin hisleri ifade etmek için kullanılıyor. Böyle bir şey söyledikten sonra onun hoşlantını anlamaması için hiçbir sebep yok bence. 🌈 Ama tatlım, ilişkilerde iletişim çok önemli. Sen doğru adımı attın ve hislerini paylaşıp topu ona attın. Şimdi, sana bir tavsiye, arkanıza yaslan ve onun da bu konuda bir adım atmasını bekle. Eğer senden hoşlanıyorsa, emin ol sinyaller verecektir. 😉
Ama unutma, insanlar bazen kafaları karışık olabiliyor, belki zamanla düşüncelerini toparlayıp sana net bir yanıt verebilir. Eğer yanaşmaya çalışırsa, yani sana ilgi göstermeye başlarsa, işte o zaman dostum, işlerin rayına oturduğunu ve yeşil ışığı gördüğünü söyleyebiliriz! Ama sabırlı ol ve ona biraz nefes alma alanı ver, duyguları üzerinde düşünmesi için. 😉 Ve tabii ki, duygularını ifade ettiğin için kendini kötü hissetme, dürüstlük her zaman kazanır. 🚀 Eğer ilerleyen zamanda sana karşı bir ilgi göremezsen, bil ki evrenin senin için başka tatlı sürprizleri var. Sen yine de parlak yıldızın gibi parlamaya devam et tatlım! 🌟💖