başlıktada dedğim gibi arkadaşlar bakmadığım halde başkasıın kız arkadaşına bakmışmışım kafayı yicem ya o kızın derdi ne bimiyorum ama bir karın arısı var orası kesin o karın arısı nedir bilmiyorum heralde ama kendi erkek arkadaşını aldatyo heralde arkadaşıda bunu sezmiş heralde o aldatığı kişi her kimse onu erkek arkadaşı öldürmesin diye benim üstüme attı heralde bakıp ratsız edyomuşum demiş kendi erkek arkadaşına tabi o kişi bana ulaştı ben redetim tabi öyle bişey yok dedim ama inanır mı deli mi ne beni tehtit etti yok öldürürmüş falan bakmadım diyorum bakmam da ama inandıramadım manyan teki ya delirecem kafayı yicem aklımı kacıracam buraya yazyorum cünkü birine icimi dökmem lazımdı birine polise gitmeyi düşündüm ama da önce de vukatı olmuş pacasını kurtarmış şimdi gitsem polise yine pacasını kurtarır sonra da bana sarar polise gitim diye yani napıyam ben şimdi gebertmek istiyorum o kızı ya bide aynı sınıftayız ya kafayı yicem deyştirebilsem okulumu sınıfımı deyştirirdim sırf bu olay yüzünden ama bu maresef imkiyansız şimdi söyleyin napıyım ben bu nasıl bi iftiradır utanmaz kız ahlaksız şerefsiz ben ona bakyomuşum da bakma demişmiş bana bunların hic birini söylemediğim halde söylemişmiş bana dedi piskopat erkek arkadaşı bide herif tehlikeli silahlı bıcaklı nolur bir öneride bulunun napıyım ben kendimi asıp keseyim mi ben şimdi yoksa o erifi kızı oldürüp hapse mi gireyim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
o kizla hic muatap olmamak, telefonuna ses kayit cihazi yukleyip arasa direk kaydet.. ama sen asla hakaret kufur etme ki mahkemede delil olsun..
abimin basina geldi.. bir kizla erkek arkadasi cete gibi olmuslar , gunahini almayayim ama bizim dusundugumuz. Neyse abimden para koparmaya calistilar bence, cocuk abimi aramis.. kiz arkadasimdan uzak dur aslanim vs diye. abim de alakamiz yok demesine ragmen. hatta benimle tehtid etmis. abim telefon konusmasini kaydetmis.. sonra abim o hatti kapatmadi ama yeni bi numara aldi. ve hic muatap olmadi. sonra uzaklastilqr
kızla bikere bile konuşmadım numarasını bile bilmiyorum zaten başıma silahla culanıp tehtit etti manyak erif o kızı ben alahım yarabim ya aklımı kacıracam birinin şerefiyle gururuyla haysetiyle oynamak bukadar mı kolay ya delirecem gebertmek istiyorum o kızı ya erkek arkadaşını da başıma cete cıkacek lar ya sabır ya
zaten muhatap olmuyodum olmam da zaten benden uzak olsun alaha yakın olsun ıyy böyle insanı alah düşman başına versin
nasil ya? telefonla tehdit degil mi? direk basina mi silah dayadi?
aynen manyak erif
zaten buyüzden aklımı kacıracak gibi oldum ya yoksa telefonla tehtit etse okadar umursamazdım
bak yigitligim 10 da 9 u kacmaktir.. beladan kac.. abim ust duzey yonetici kamuda. iş yerini degistiremedi ama evini aninda degistirdi, evimi kiz biliyordur diye. Abimin olayi da şuydu, bir kizla flort ettiler.. ama kiz bazi gunler kayboluyordu. Neyse meger 2 kisiyi idqre ediyormus. Abimden once 6 senelik iliskisi varmis. Ama anladigim kadariyla veya bizim tahminimiz, gunahlarinj almayayim ama o 6 senelik cocuk kizi mi kullaniyordu diye suphemiz oldu, cunku kiz abimden cok para istemis.. parasini cok yemis. kredi karti bile cikarttirmis. abimle gunlerce gezdiler, cocuk hic aramadi. tuhafti yani. Cocuk arayip abimi telefinda tehdit edince, abimaninda kacti.. Telefonlarini degistirdi, evini tasidi.. işi de degistirmek istedi ama bulurlqr ama okadar kolay olmadi ama guvenliklere bildirdi. Zamanla unutuldu abim bence. Abim evlemdi baskasiyla cocugu falan oldu..
demek istedigim sen de telefonunu degistir, isini degistirebiliyorsan degistir, eger kiz veya oglan evini biliyorsa degistir.. kac yani
beladan
zaten kacabildiğim kacacam yoksa yoksa kıyamet kopacak başıma o manyak erif yüzünden ama polise gitmelimiyim bilemedim cünkü pacasını yine kurtarıp bana sarar polise gidersem bilyorum
hic muatap olma, yok ol ortaliktan topukla yani... ama tamamen yok ol... abim resmen oyle yapti anca kurtuldu.. ne manyak tipler var.. odtu mezunu arkadasim aselsnda yonetici, trafikte korna caldigi icin onunu kesip katisinin onunde yumrukla öldürüyor adam.. ama inmese arabadan kacsaydi kurtulacakti.. aman kac...
bu arada kusura bakma kendi derdimle kafanı şişirdim ama birine söylemek yazmak zorundaydım yoksa yoksa aklımı peynir ekmekle yicektim aklımı kacırıp delirecek gibi oldum
sorun degil.. cidsi bir sorun bu... Tek caren kacmak.. ve bence polise versen de pek birsey degismez.. muatap bile olmadan herseyi degistir bence.
aynı sınıftayız kızla lanet olsun ki okulu da deyştiremiyorum sınıfıda kacabildiğim kadar kacacam ama okuldan yine bulur beni diye korkyorum hay şansıma tüküreyim nasıl iştir beenim ki ya
hem zaten benim başkasında gönlüm var napıyım o kızı ya ya sabır ya neyse sa ol dinlediğin icin
olayin rengi degisti.. ben uni. den benzer bi olay yasadim. kizin biri, kizla hic muhabbetim olmamasina ragmen fakultenin icinde kolumdan cekip " erkek arkadasimdan uzak duracaksin diye parmagini sallaya sallaya beni tehdit etmisti.. ben de aninda gidip fakultryr bildirdim. Fakulte yonetimine.. Yaziyla bildirdimki gerekli onlemleri alsinlar. O erkek arkadasi bizim siniftaydi ve 1 hafta falan bi çıkmisligimiz olmustu. Sonra ben ayrilmistim. Anladimki kuyruk acisi olmus. kiza da yalan soylemis belliki..
neyse okul hemen onlem almisti.. ben de ertesi hafta erkek arkadasimi getirmistim. el ele karsilarina gecip oturmustuk. erkek arkadasim da subaydi😂😅 korkusuz bi tpti zaten. kiz sevinmisti ama benim yanimda bir erkegi gordugu icin. ayrica babam gelip yonetimle gorusmustu.. onlarda babami gormuslerdi..
sonra da ben onlari gordugum yerde yolumu degistirmistim. hic muatap olammistim..
zaten son sene yasanmis bir olaydi. okul bitince herkes kendi uoluna gitmisti.
ama senin durumda erkek kiza artistik gosteri yapiyor senin uzerinden. Elinden her kaza gelebilir de..
o kiz basina bela almis. ama arada sen harcanma.
sen de kiz arkadas getir.. birini ayarla ya da, dolas onunla.. gorsun kiz seni. ve sosyal medyada bir kizla iliskini duyur.. adma rahatlasin.
adam da denmez oylesine ama yapacak birsey tok.. uzak dur.. kac..
benim erkek kardesim , kucuk olan okulu birakti boyle bir kabadayi yuzunden hic gitmedi.
evet anladım bu tipler yüzünden insan can korkusundan mantıklı karar alamaz ki okulu bırakıp kacmak haklı maresef hemde cok haklı
söylediğn herşeyde haklısın aynen ama başka bir kızla oluğumu gösteremem ki cünkü gönlümde zaten biri var ama onu kaybetim onu bulmam lazım onunla bir şansım olup olmadığını öğrenmeden başkasıyla olamam ki cünkü ozman sanki ona ihanet edyomuşum gibi gelyo bana
anladim ama gercekten olmayacaksin.. şu beladan kurtulana kadar o kiza gostermen yeter veya erkek arkadasina
her nekadar göstermelik olsada bu beni yine de ratsız edyo cünkü mesela o gönlümdekini buldum diyelim ya onun kulana giderse nolucak her nekadar göstermelik olsa da beni bayağı ratssız eder göstermelik olduğunu söylesem de ratsız eder beni ama bilmiyorum belki deneyebilirim
canindan kiymetli mi😅 kafama silah dayadi diyorsun.. cozum ya okulu birakmak ya da onlarin icini rahat ettirerek belayi def etmek
ah benim yerimde olsan da iyi anlayabilirdin ferman gönül dinlemez gönül ferman dinlemez ki
haklısın söylediğin herşeyde haklısın bilmiyorum belki denerim
En iyisi bakma
bakmıyodum zaten bakmadığım halde bakyomuşum demiş