Bakmadığım halde b aşkasının kız arkadaşına bakmışmışım delirecem ya bir öneride bulunu napıyım?

başlıktada dedğim gibi arkadaşlar bakmadığım halde başkasıın kız arkadaşına bakmışmışım kafayı yicem ya o kızın derdi ne bimiyorum ama bir karın arısı var orası kesin o karın arısı nedir bilmiyorum heralde ama kendi erkek arkadaşını aldatyo heralde arkadaşıda bunu sezmiş heralde o aldatığı kişi her kimse onu erkek arkadaşı öldürmesin diye benim üstüme attı heralde bakıp ratsız edyomuşum demiş kendi erkek arkadaşına tabi o kişi bana ulaştı ben redetim tabi öyle bişey yok dedim ama inanır mı deli mi ne beni tehtit etti yok öldürürmüş falan bakmadım diyorum bakmam da ama inandıramadım manyan teki ya delirecem kafayı yicem aklımı kacıracam buraya yazyorum cünkü birine icimi dökmem lazımdı birine polise gitmeyi düşündüm ama da önce de vukatı olmuş pacasını kurtarmış şimdi gitsem polise yine pacasını kurtarır sonra da bana sarar polise gitim diye yani napıyam ben şimdi gebertmek istiyorum o kızı ya bide aynı sınıftayız ya kafayı yicem deyştirebilsem okulumu sınıfımı deyştirirdim sırf bu olay yüzünden ama bu maresef imkiyansız şimdi söyleyin napıyım ben bu nasıl bi iftiradır utanmaz kız ahlaksız şerefsiz ben ona bakyomuşum da bakma demişmiş bana bunların hic birini söylemediğim halde söylemişmiş bana dedi piskopat erkek arkadaşı bide herif tehlikeli silahlı bıcaklı nolur bir öneride bulunun napıyım ben kendimi asıp keseyim mi ben şimdi yoksa o erifi kızı oldürüp hapse mi gireyim
Bakmadığım halde b aşkasının kız arkadaşına bakmışmışım delirecem ya bir öneride bulunu napıyım?