Sevgilimin asosyal olması?

Arkadaşlar sevgilim çok asosyal dışarı çıkmak istiyorum çıkmak istemiyor hep evde oturmak istiyor neymiş seven insan evde de görüşürmüş tüm kadınlar böyle evde gözünün dibinde olan erkek ararmış hep o evde oturmayı seviyormuş ben ona ayak uyduruyorum ama o bana ayak uydurmuyor görüşmelerimizde de evde görüşelim diyor maksat görüşmek değil mi diyor dışarıda 5 katı para vereceğim yemeğe içeceğe diyor ben artık çok bunaldım haftada 2 ya da 3 gün bir yemeğe sinemaya gitmek istiyorum yani bir sosyal aktivite yapmak istiyorum bir yerlere gezmeye gitmek istiyorum beni götürmüyor resmen aynı şehirdeyiz ama sadece günlerce telefondan konuşarak ilişki ilerletiyoruz artık çok sıkıldım sürekli para toplayamıyorum ev Alacam diyor evlenecez diyor dışarı giderek parayı savuruyoruz birikim yapamıyorum diyor yalvar yakar dışarı çıkmaya ikna ediyorum beni götürdüğünde bile bana bu seferlik sen öde diyor artık değer gördüğümü ve arada bir ilişki olduğunu düşünmüyorum sahiplenildiğimi düşünmüyorum benim isteklerimi hiç önem vermiyor beni evden almaya bile bazen laf ediyor artık ayrılmayı düşünüyorum sizce de doğru mu yapıyorum

Sevgilimin asosyal olması?