1 buçuk yıl ayni yerde calisiyoruz. İlk işe başladıgimda dikkatibi cwkmistim hep bana yardimci oluyordu hem begendigi icin hemde saf buldugu icin yardimci olmaya calisiyordu benim ona karai duygum yoktu benimle sureklu konusmaya calisiyordu yanindan gectigimde saclarini duzeltiyordu espiri yapiyordu kiskaniyordu bana ozel bir swyler yapiyordu vs sonra benim ona karsi hislerim olustu 1 yil sonra acildim karsilik veremedi ama bana karşi mesafede koymadı ben mesafe koydugumda tavir aldi sonra bende artik mesafe koymadi eskisi gibide olmadim ama yine iyi gittim. Oda bana karsi ekstra iyi oldu dün bir sey sorucaktim soramadim konuyu degistirdim anlamismidir.
.: Bir sey sorabilir miyim dedim
[23/6 23:26] .: Tabiki buyur
[23/6 23:26] .: Pek sorma lüksüm yok ama rahatsız olabilirsiniz belki
[23/6 23:26] .: Buyur sorabilirsin
[23/6 23:26] .: Yarin gelicekmisiniz kahvaltinizi ona gore hazirliyim diyicektim saatte gec olmus yarinda sorabilirdim neyse siz soylersiniz iyi akşamlar
[23/6 23:26] .: Yarın gelmem büyük ihtimalle
[23/6 23:26] .: Tamam tekrardan teşekkür ederim
[23/6 23:26] .: Peki iyi aksamlar
Iyi aksamlar dedi bitti. Ona karsi hala ilgimin farkinda onu dusundugumun farkinda oda bana karsi boş degil ama bazi hareketleri cok anlamsiz anlam veremiyorum
.: Bir sey sorabilir miyim dedim
[23/6 23:26] .: Tabiki buyur
[23/6 23:26] .: Pek sorma lüksüm yok ama rahatsız olabilirsiniz belki
[23/6 23:26] .: Buyur sorabilirsin
[23/6 23:26] .: Yarin gelicekmisiniz kahvaltinizi ona gore hazirliyim diyicektim saatte gec olmus yarinda sorabilirdim neyse siz soylersiniz iyi akşamlar
[23/6 23:26] .: Yarın gelmem büyük ihtimalle
[23/6 23:26] .: Tamam tekrardan teşekkür ederim
[23/6 23:26] .: Peki iyi aksamlar
Iyi aksamlar dedi bitti. Ona karsi hala ilgimin farkinda onu dusundugumun farkinda oda bana karsi boş degil ama bazi hareketleri cok anlamsiz anlam veremiyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14hem mavi boncuk vermiş hemde yaptığı harekete bak. sende kıskandırmak için başkaları ile takıl kudursun 😂😂 gelip yalvarır sonra nie böyle yapıyosun die
Yok yapmam gerek yok gelicekse boyle gelsin ama zatwn beni kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
net bi karar almazsan bu böyle uzar gider
O zaman bana karsi nasil tam net olmasini saglarim bana umit vermemesi icin ne yapabilirim kafami cok karistiriyor bakimsiz biri degilim cevremdeki herkes begenip guzwl buluyorlar beni istesem hayatima alirim birini ama bu yasima kadar cesaret edemedim asil oldum kactim asik olanlardan kactim ilk defa bu kisiye bu sekilde yaklastim evli oldugunu bilseydim hislerim bile olusmazdi ya da bana karsi tavirlarini abice olarak anlardim ama sonrasinda boyle olunca ve net olmayinca ilk defa adim atmistim oda boyle cikti duygu karmasi icindeyim bana net olmamasi beni daha cok yoruyor
Aslinda durum cok karişik bu kisi yabanci 7 yil turkiyede kendini gelistirmis biri 4 5 dil vs biliyor okulunu bitirmis felan multeci gibide degil ama vatandaslik konusunda sıkıntisi varmis sgk dan vs sıkınti yasiyormus banada biri soyledi onun disinda bu kisinin yuzde yuz ilgisi vardi ama bazen abi agzi yapiyordu ilgimi gorunce ya da ofiste diklat cekince felan ve bir gun o oyle abi agzi yapip durunca gicik oldum abi dedim asiri bozuldu tavir aldi gitti neyse sonra bana durduk yere laf arasinda bekar biri olarak soyluyorum dedi konuyla alakasiz sekilde bende mutlu olmustum onu duyunca sonra acildim bana dediki yari evliyim bende yarini mesaj attim. ... bey bugun yarin cikisimi yapin isi birakiyorum diye oda ofise gelince konusuruz dedi beni cagirdi ve niye cikiyorsun diye sordu tavirli swkilde bende dedim evliymissiniz benim artil burada kalmam dogru olmaz yuzunuzede bakamiyprum zaten. Oda dedi muneccin degilsim sonucta ve bu benim ozelim dedi
bu durumda sana zaten gitmek düşmüş sen elinden geleni yapmışsın ayağından geleni yapmalısın gitmek gibi
Öyle yapmistim ama tek bir gulusune hemen yelkenleri suya indirdim hemen olmadi gerçi ama oldu yan yanayız muhattap olmak durumundayim oda mesafe koymuyor aksine kafami karistiriyor nasil giderki insan sadece işten ayrilabilirim gidersem o swkilde giderim onu yapmaya kalkistim istifa vermek ustedim kabul etmedi
Onun ilgisi duygusal değil vuyuk ihtimalle durumun çok karışık ve teferruatlı detaylı konuşmak lazım
Duygusal anlamda da hissi vardı Şu an bilmiyorum ama bana sadece cinsellik icin yaklasacagini zannetmiyorum hayata karsi umutlarimj kirar aşirı duygusal ve hassas oldugumu biliyor.
Evet dediginiz gibi cok detayli
Sevmiyor ama düşünüyor
Benimi sevmiyor
Beni kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
Aslinda durum cok karişik bu kisi yabanci 7 yil turkiyede kendini gelistirmis biri 4 5 dil vs biliyor okulunu bitirmis felan multeci gibide degil ama vatandaslik konusunda sıkıntisi varmis sgk dan vs sıkınti yasiyormus banada biri soyledi onun disinda bu kisinin yuzde yuz ilgisi vardi ama bazen abi agzi yapiyordu ilgimi gorunce ya da ofiste diklat cekince felan sonra bana durduk yere laf arasinda bekar biri olarak soyluyorum dedi konuyla alakasiz sekilde bende mutlu olmustum onu duyunca sonra acildim bana dediki yari evliyim bende yarini mesaj attim. ... bey bugun yarin cikisimi yapin isi birakiyorum diye oda ofise gelince konusuruz dedi beni cagirdi ve niye cikiyorsun diye sordu tavirli swkilde bende dedim evliymissiniz benim artil burada kalmam dogru olmaz yuzunuzede bakamiyprum zaten. Oda dedi muneccin degilsim sonucta ve bu benim ozelim kimseye soylemek zorunda degilim ozel arkadaslarim 7 yillik patronum yani arkadasim bile bilmiyor sakliyorum dedim bekarim demistiniz oda dedi bekar evinde yasiyorum o baska sehirde zaten kagit ustu bir sey yok. Ofiste iliski yasanmasima karsi degilim dedi bircok kurumsal firma karsi olabilir insani duygular begenmis olabilirsin zaten kucuksun benim yasim 30 üstu dedi peki dedim ciktim asiri mesafe aldim kactim vs bu yakin olmaya calisti iyi olmaya calisti sonra buda tavir aldi dikkat cektik normale dondum oda normale dondu personellerin yaninda mesafeli yan yanayken gulumsuyor gozlerini kaciriyor utaniyor anlamsiz hareketler ediyor bazen izliyor vs ama bana mesafe koymuyor
Şirkette dekolte ve çekici giyin belli eder
Giyinmem oyle tarzim hep klasik ceket bol pantol
Sanmam
Ne anlamistir