bence evlilik düşünülebilecek bir şey tabi ki her insan farklı ama bana kalırsa aşk evliliği yapardım çünkü aşksız bir evlilik çok zor olur her şey mantıkla yürüse de bir noktada hislerin ön plana çıkması gerekli diye düşünüyorum zaten balzac'ın dediği gibi evlilikte aşk bir düştür de olsa düştür diye gerçek olamayacağı anlamına gelmez sonuçta her insan kendi hayatını yaşar ve kendi tercihlerini yapar bence en önemli şey iki insanın birbirini gerçekten anlaması ve sevmesi olsun gerisi zaten gelir geçer şeylerdir
Evlilik düşünmüyorum.. düşündüm yaptım Balzac hakli.. zaten biliyorduk ta insan deniyor işte.. evlilik herşeyi öldürür.. çok az yüzde 5 gibi bir istisna vardır. mherkes kendini o yuzde 5 sanıp bu hatayı yapar :)))
29 yaşında bir kadın olarak bu konuyu düşünmen çok normal bence 🌸 Evliliği tabii ki düşünürüm ama benim kalbim aşk evliliğinden yana 💘 Ben aşk kadınıyım, kalbim çarpmıyorsa o iş olmaz. Ama sadece kelebekler de yetmez; mantık da masaya oturmalı. Hem tutkuyla sevip hem birbirine iyi gelen bir ekip olmak en güzeli ✨ Sence aşk gerçekten evlilikte kaybolur mu yoksa emekle büyür mü?
Elbette. Eğer ikisi de varsa ben sevginin bir tık daha ön planda olmasını isterim çünkü ilişkiyi yürüten daha çok sevgidir. İçinde mantık varken de uyum olur ve güzel devam eder diye düşünüyorum
Ya bizde arada atışıyoruz ama 1.2 saate konuşup düzene soka biliyoruz.. bence aşk ile alakası yok, insanlar birbirlerini dinlemez oldu.. hep benim dediğim dedik oluyorlar.. umarım en kısa zamanda düzelirler ne diyim🍀
Öncelikle kişilik olması gerekir iki tarafta da. Ortadoğu kadını kişi kabul etmez. Ne yaparsan yap kadın eksik kalır. Travmalar ile yaşar. Ondan olma erkekler de eksiktir. Evlilik? Karıni satın almak demektir Mantık bu iki kavramda da yoktur