Aşk
Mantık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk evliliği tabi ki de Aşk evliliği, eşlerin birbirlerine olan derin duygusal bağı ifade eder. Bu, ilişkinin temelini oluşturur ve çoğu insan için büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Aşık olduğunuz kişiyle evlenmek, genellikle benzer ilgi alanları, değerler ve hedeflere sahip olmanız anlamına gelir. Bu, ortak noktaların bulunmasını ve birlikte zaman geçirirken keyif almayı kolaylaştırır. Aşk evliliği romantizmi içerir. Eşler, birbirlerine sürekli olarak sevgi ve ilgi gösterirler, romantik jestler yaparlar ve ilişkilerini canlı tutarlar. Aşk evliliği, güven ve sadakat üzerine inşa edilir. Eşler birbirlerine olan güvenlerini sağlamlaştırır ve birbirlerine sadık kalmayı taahhüt ederler.
Direk mantık evliliği iyi bir işi olacak seni sevecek saygı duyacak sen ona sevgi saygı duyacaksın bitti aşk evliliği şöyle çok sevenlerin evlendiklerini çok gördüm aşka da inandım ama öncesinde aşkını yaşayıp sonra evlenenlere ayrılanlar da çok gördüm bu yüzden mantık evde değil artık bu devirde de o gerekiyor çünkü başka bir şekilde rahat olunmuyor
Cevap
9Cevap
Evlilikte mantık aramak🤔 evlilik mantıklı bir şey değil ki 😂 Aşkada inanmıyorum 🤔 başka evlilik seçeneği yok mu🥺
JSJAJAJISIA
seks yapmak için evleniyorsun
buna kılıf mı bulmak istiyorsun
net olalım
ne aşkı
ne mantığı:D
Mantık menfaate dayalı aşk sevgiye dayalı.
O yüzden aşık olduğum ve bana olan sevgisini hissettiğim biriyle evlenirim.
Mantıklı aşk evliliği
Aşk yoksa ne mantığı?
aşk olmadan olmaz
Mantık her zaman kazandırır !!!
28 yaşında bekarım bence mantık evliliği
Aşk olmasi iyi
No evlilik
Hiç biri
Aşk mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?