Aşk İlişkileri Aşk mı, mantık evliliği mi? lavinya118 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Aşk Mantık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence mantıklı bir aşk evliliği 🤷🏻♀️ Aşk mı, mantık evliliği mi? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Aşk yok ise evlilik çekilecek dert değildir.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşk evliliği 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Aşk tabiki ❤️ ne yaparsan yap aşk ile yap demişler içinde aşk olmayan bir evlilik tatsız tuzsuz olur 2 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. İnsan mantık evliliğinde elde edebileceklerini kendisi de elde edebilir. Ama aşk evliliğinde yaşayacağı duyguları yaşayamaz. 2 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aşk evliliği çünkü aşk evliliği gerçek evlilik mantık evliliği ev arkadaşlığıdır. Cinsellik olsa bile karı-koca gibi olmazlar. 2 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl aşk geçti bizden hata yapacak vaktimiz yok mantık evliliğine +1 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisinde de mutlu olacağının net bir garantisi yok 1 0 Yorumla
Elvanduru Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Mantık evliliği benim yapabeceğim bir şey değil bir kağıt parçası diyelim aşk için yaşayacağım acı kadar bile güzel olamaz 2 0 Yorumla
Sıbelsııı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Aşık olmayı çok istiyorum ama aşık olunca dengem bozuluyor heran herşeye evet diyebilirim o yüzden mantık evliliği 2 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İkisinden biraz olmalı olmuyorsa aşk evliliği🤷 2 1 Yorumla lavinya118 +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla
ᴇᴋᴍᴇᴋᴀʀᴀsı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mantık evliliğinde ilerisi için karşınızdaki kişiye ısınamama sorunu yaşayabilirsiniz bence 1 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mantık evliliği yapacağıma vibratör alırım 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hem gönlün hemde Aklın onay verdiği evlilik. 2 0 Yorumla
HayelcInsan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. Bence de mantikli bir aşk evliliği 😂👍🏻 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çünki aşk koca bir yalanlar sinsilesi 1 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. aşk uçucu bir maddedir sonuçta 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Iki gonul severse heryeyin utesinden gelinir 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Mantıklı aşk evliliği 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Görücü usulü aşk evliliği olacak benim ki 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aşk evliligi yok ki artik 1 0 Yorumla
asyaburcu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Mantık 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aşk tabiki 1 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşk evliliği 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. ask evliligi 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk evliliği 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berkarlık 1 17 Yorumla demircan89 +1 yıl Deme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla demircan89 +1 yıl Olenede bekar olmazsinki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi kere sevdik olmadı bi dahası olmaz Yorumla demircan89 +1 yıl Gorucu usulu olur heryes nasip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne görücüsü ya haahahah köylü müsün Yorumla demircan89 +1 yıl Eskiden vardi ama simdi niye olmasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köylü değilim Yorumla demircan89 +1 yıl Bence deyil sevenlerde hemen bosaniyo ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüksek tahsilliyim 3 dil biliyorum görücü usulü mü evlenirim sence? Yorumla demircan89 +1 yıl Fark edermi senin icine kakmis Yorumla demircan89 +1 yıl Okusanda cahil olsanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fark eder tarzım değil aman boş ver dediğim gibi bir daha olmaz zaten Yorumla demircan89 +1 yıl Nasıl istersen nerelisin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muğla Yorumla demircan89 +1 yıl Bende manisa muglaya gittim guzel yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk yok ise evlilik çekilecek dert değildir..
Aşk evliliği
Aşk tabiki ❤️ ne yaparsan yap aşk ile yap demişler içinde aşk olmayan bir evlilik tatsız tuzsuz olur
İnsan mantık evliliğinde elde edebileceklerini kendisi de elde edebilir. Ama aşk evliliğinde yaşayacağı duyguları yaşayamaz.
Aşk evliliği çünkü aşk evliliği gerçek evlilik mantık evliliği ev arkadaşlığıdır. Cinsellik olsa bile karı-koca gibi olmazlar.
aşk geçti bizden hata yapacak vaktimiz yok mantık evliliğine +1
İkisinde de mutlu olacağının net bir garantisi yok
Mantık evliliği benim yapabeceğim bir şey değil bir kağıt parçası diyelim aşk için yaşayacağım acı kadar bile güzel olamaz
Aşık olmayı çok istiyorum ama aşık olunca dengem bozuluyor heran herşeye evet diyebilirim o yüzden mantık evliliği
İkisinden biraz olmalı olmuyorsa aşk evliliği🤷
Evet kesinlikle
Mantıklı aşk evliliği :D
Mantık evliliğinde ilerisi için karşınızdaki kişiye ısınamama sorunu yaşayabilirsiniz bence
Mantık evliliği yapacağıma vibratör alırım
Hem gönlün hemde Aklın onay verdiği evlilik.
Bence de mantikli bir aşk evliliği 😂👍🏻
Mantık olmadan olmaz
Aşklı mantık evliliği.
Çünki aşk koca bir yalanlar sinsilesi
Mantıklı evliliği iyidir
aşk uçucu bir maddedir sonuçta
Iki gonul severse heryeyin utesinden gelinir
Evlilik düşünmüyorum
Mantıklı aşk evliliği
Görücü usulü aşk evliliği olacak benim ki
Yaş agirligina göre degişkenlik gösterir
Aşk evliligi yok ki artik
İkisi aynı anda hasjhqsjgq
Katılıyorum sana
Mantık
Aşk zamanla biter mantıkl evliliği olmalı
Mantık
Aşk evliliği
Aşk tabiki
Aşk evliliği kesinlikle
Aşk evliliği
İkiside
Aşk evliliği
Ben mantığa önem veriyorum
Bence yaşa göre değişir ama mantık evliliği
ask evliligi
Evlilik olmasın evlenmeyinnn
Aşk evliliği
Aşk evliliği
Mantik
Çıkar evliliği
Berkarlık
Deme
Niye
Olenede bekar olmazsinki
bi kere sevdik olmadı bi dahası olmaz
Gorucu usulu olur heryes nasip
Ne görücüsü ya haahahah köylü müsün
Eskiden vardi ama simdi niye olmasin
Saçma
Köylü değilim
Bence deyil sevenlerde hemen bosaniyo ama
Yüksek tahsilliyim 3 dil biliyorum görücü usulü mü evlenirim sence?
Fark edermi senin icine kakmis
Okusanda cahil olsanda
Çok fark eder tarzım değil aman boş ver dediğim gibi bir daha olmaz zaten
Nasıl istersen nerelisin sen
Muğla
Bende manisa muglaya gittim guzel yer
mantık
Aşk ya
Mantık evliliği
Aşk evliliği
Ask olsundu
Her ikisi tabiki