Aramızda; ciddi ilişki ve akabinde evlilik düşünen genç, aklı başında hanımefendiler var mıdır?
Bir ömür boyu bir kişiye ait olmak isteyen...
Aramızda; ciddi ilişki ve akabinde evlilik düşünen genç, aklı başında hanımefendiler var mıdır?
Bir ömür boyu bir kişiye ait olmak isteyen...
Çok nadir kardeşim ki onlarda kendi adıma konuşayım bana bakmazlar 32 yaşındayım elime kız eli değmedi hiç bir kızın beğenisini albenisini hoşlantısını kazanamadım yüzüme bile bakmıyorlar mideleri bulanıyor ve sıkıcı buluyorlar sana şöyle bir olayımı anlatayım bir kız vardı mahalleden görücü gittik kız beni beğenmedi çok aşırı dindarlar başka bir çocuk vardı adı çıkmış zina falan yapmış bir komşunun karısı ile yakalanmış onu beğendi evlendi
Yani anlatmak istediğim şu düşünen isteyen var ama bakmıyorlar hepsi tipe çok önem veriyor temiz Ahlak dürüstlük güven sadakat boş onlara göre
Kızlar beni çok yakışıklı buluyor. Çok renkli ve eğlenceli bir insan olduğumu düşüniyorlar. Ama ben aklı başında hanımefendi birini istediğim için çevremdeki kızlara sıcak bakmadım.
Anladım oda beğenir var yani yok değil bakınman gerekir benim ümidim kalmadı beni kimse beğenmiyor ondan dolayı sana başarılar kardeşim
Bence var hem de tahmin ettiğinden daha fazla var 💙 Ben çevremde ciddi ilişki hayali kuran, “tek kişiyle bir ömür” fikrine inanan güçlü kadınlar görüyorum. Artık herkes eğlence peşinde algısı biraz abartı bence. Seven kadın gerçekten sahiplenir, emek verir, yuva kurmayı da ister 💍✨ Sen gerçekten böyle bir bağa hazır mısın, yoksa biraz umut mu yokluyorsun?
Cevap
0Cevap
Var sadece nasibimi bekliyorum
Kızlar beni çok yakışıklı buluyor. Çok renkli ve eğlenceli bir insan olduğumu düşüniyorlar. Ama ben aklı başında hanımefendi birini istediğim için çevremdeki kızlara sıcak bakmadım.
Ben daha çok, ömür boyu birini sevmek, biriyle hayatımı geçirmek isteyen, ve olayın duygusal tarafında olan biriyim.
Peki, yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz?
Senin kız versiyonunum
Burdan biriyle tanışmam üstüne alınma prensip meselesi
Bununla neyi kast ettiğini biraz açar mısın?
Sanaldan tanışmaya sıcak bakmıyorum diyim
Bende öyle düşünüyordum yakın zamana kadar ancak bu düşüncem değişti çünkü gerçek hayatta tanıştığımız insanların da hiçbiri çokta seviyeli insanlar çıkmayabiliyor
Doğru ama ne biliyim sanal daha güvensiz geliyor
Bence reel daha güvensiz, reelde ilk defa karşılaşıp tanıştığın biri çok güler yüzlü ve nazik gözükür aldanabilirsin, sanalda biriyle tanışınca daha temkinli yaklaştığın zaman hatasını kolayca görüp silebiliyorsun, tabi bu benim fikrim
Heryerde silebilirsin aslinda ama gördüğün biriyle hiç görmediğin biri ayni olmaz bence
Benim en son ayrıldığım kız arkadaşımla birbirimizi görerek tanıştık, ama keşke hiç tanımasaymışım diyorum
Ben kalbimin ekmeğini yiyecegimi düşündüğüm için sabırla bekliyorum sadece
Bence tanışsak fena olmaz, ne dersin?
Dediğim gibi düşünmüyorum
Peki by by
Vardır
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?