Arkadaşlar bişey soracağım. Bugün yaşadım. Buradan biriyle yorumlarda sohbet etmistik sonra benimle instagramdan konuşmak istedi ben de fake hesabımla konuştum, tabi o da kendi fake hesabıyla konuştu. Neyse 1 saat falan sohbet ettik. Konuşurken bana karşı kendini çok övdü, kendisi Kürt ama yok sarışınım , başak burcuyum temiz biriyim vs. Kürtlere hiç benzemiyorum vs. Dedi. Bir de orada doğup büyüdüm Kürt oğlu Kürtüm dedi. (Ben asla ırkçı biri değilim) Burnum küçük dedi. Ben de karadenizliyim dedim o da Karadenizli erkekler yakışıkli olmuyo ama kızları güzel oluyor dedi. Ben de yoo Karadenizli erkekler de çok yakışıklı oluyo dedim sonra onların burunlariyla dalga geçti büyük burunlu birini mi seversin falan dedi. Neyse ondan sonra dedi ki burnumun büyük olmasını isterdim. Ben de neden dedim. Dedi ki "burnu büyük olanın... Da büyük olur". O sırada ben şok oldum tabi ksmsksj hiç utanmıyor musun karşında bir kız var nasıl konuşuyorsun falan dedim. Bana dedi ki bu sefer de "benim doğduğum ortam böyle bize göre hiç utanılacak şeyler değil herkes rahatça konuşur "dedi. Sonra biraz tartıştık bu sefer de dedi ki KS'deki erkekler çok abaza oluyo ben onlara göre normalim dedi hiç oradan iyi biri bulamazsın dedi. Ben de ben oradan iyi birini buldum çok iyi arkadaş olduk çok iyi anlaşıyoruz diyince bir anda o zaman git onunla konuş ben bir seçenek değilim dedi. Yani şöyle olacakmış. Eğer onunla arkadaş olacaksam hayatımda hiçbir erkekle konusmayacakmisim bir tek onunla konusacakmisim. Ondan başka kimse olmayacakmış falan. Neyse o bunu diyince ben daha sinirlendim bayağı tartıştık. Ya o kadar sinir oldum ki. Hem bana karşı pis kelimeler kullanıyor hem de erkek arkadaşım olacaksa sadece onunla gorusmeliymisim ondan başka kimseyle görüşmemeliymisim. Sinir patlaması yaşadım hâlâ günümüzde böyle medeniyetsiz insanlar var mı yaa?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır o da değil bir de diyor ki "biz Kürtler delikanlı adamlarız. Bizim karakterimiz bazılarına ağır gelir herkes kaldıramaz" DJFKSDNİDDJ gülme krizine soktu 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer