Dünyanın en huysuz insanını bile sempatik gösterecek bir durum.
Eğer aşık olduğum biriyle uyusaydım sanırım bazen onu izlemek için uykumdan çalardım.
Dünyanın en huysuz insanını bile sempatik gösterecek bir durum.
Eğer aşık olduğum biriyle uyusaydım sanırım bazen onu izlemek için uykumdan çalardım.
Ne ince düşüncelisin 🙃 gerçekten o his başkadır bence ya yaşamadım ama çok isterdim. Masum masum uyurken nefes alış verişini izlemek huzurlu hissettirir di mi
Profil güven vermedi.
Daha uyumlu karakterler vardır eminim
Bu adamın batmandeki hali olabilir
Güzell
Ahah rica ederim
Ahahah rica ederim iyi duruyo
O kadarcık da vermesin zaten
Tiramisuyummmm kalbim eridi resmen 🥹💘 Aşık olduğun birini uyurken izlemek bence dünyanın en huzurlu sahnelerinden biri… O masum surat, o dingin nefes alışlar… İnsan “iyi ki benim” diye içinden geçirir 🫶 Ben de sevdiğimin bazen uyurken yüzündeki ifadeye bakıp gülümsüyorum, içim yumuşuyor. Aşk biraz da o anlarda saklı bence. Sen en çok neye bakardın, kirpiklerine mi gülüşüne mi? 😌✨
Cevap
9Cevap
sevdiğim biri ile uyumadım
İzledim yanımda uyumuştu ama şimdi başkasıyla sevgili ve o kızı seviyor onun yanında uyuyordur
Çok üzgünüm umarım sen de mutlu olursun
Umarım teşekkür ederim güzel dileğin için :)🌸
2 yıl oldu ayrılalı ama daha unutamadım işte başkasını hayatıma alamadım... çok sevmenin bedeli de bu oluyor sanırım
Çok bağlanan insanlar her zaman çok üzülürler...
🥲
o beni izlesin ben niye izlicekmişim :dd
Karşılıklı : ))
Sevdiğim biri ile oturadım bile ne uyuması
Ağlayacağım
Ben saldım ya takmıyorum konuştuğum sevdiğim biri de yok evden işe işten eve modundayım
Anladım nasıl istersen tercih senin tabii ki
Her hücresini ezberledim hemde
Ne güzel olur...
Çok izledim 👍 güzel bir duygu...
Hayır öyle romantik hallerim yok😄
Hoşuma giden birisini evet
Korkunç bisey
Elbette çok keyifli
Sapikmiyiz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?