Uykusuz kalmak ve sabahlamak ona değer miydi?
26 gü
Uykusuz kalmak ve sabahlamak ona değer miydi?
Merhaba,
Günaydın, en son onun için 30 saat uykusuz kalmıştım. Üç kız arkadaşım için de uykusuz kalmıştım. Sevgim karşındakine göre değil de benle alakalı. 😅
Bir daha nah severim. Hak ettiği kadar seveceğim. Al gülüm ver gülüm. Ben almadım ama ömrümden ömrümü aldılar...
Günaydın⛅☺️☺️
Hepsinin canı cehenneme yak sigaranı 🚬🚬
Günaydın günaydın huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅
Sabah olmuş çalışıyor musun işte misin 😅
Normalde uzanıyordum yatmayı düşünüyordum ama yaktım
Hepsinin canı cehenneme 😅
Hani kadınlar diyor ya saçımı süpürge ettim vallahi ben de etmiştim aklıma geldikçe canım acıyor hani biri üzer ikisi üzer üçü de üzer mi ya üzdüler
İş güç @Kim-Bilir-Belkidee geldim çalışıyorum. Daha iş moduna tam geçmesemde kahvemle keyifle görüş cevaplıyorum.😄😄
Kısmet.
Allah kolaylık keyif sağlık sıhhat bolca neşe versin 😅 anlayışlı müşteriler nasip etsin 😅 afiyet olsun şifa olsun 😅
Kısmetten soğuttular beni 😂 köpek alacağım kendime hayallerimi onunla gerçekleştireceğim 😅
Köpeğimle gezeyim tozayım bari İstanbul u 😂 ona köpekli çizgi filmler açacağım ödül maması alacağım 😅 Ben onu o da beni korur birlikte insanları da koruruz
Köpek daha sadık kimisinden gerçekten😂
Demek ki doğru yolu buldum 😅 kesinlikle vallahi beni satmaz Yani ölene kadar mangal gibi yüreği olur cesaretli olur 😅 aşkı 2. plana alıyorum istemekle hiçbir şey olmuyor ya 😅
Evet bencede isteme 😂
İstemiyorum anasını satayım 😂 ne hali varsa görsün Vicdansız 😂
Sanırım değerdi..
Tartışmak bile onunla güzeldi..
Sanırım tamamlanmayalar daima güzel kalıyor akılda..
Haklısın bluş💛🌆
Canım..😌💛
Bebek öpüldün🌸🍫🌆💖
Sen de..🥰
Biskoomm teşekkür ederim..💛😌✨
Rica ederimmm bluşumm💛🧚🏻♀️🌸
🥰✨✨
🌻💐🍫
Evet oldu.. Değmeyeceğini düşünüyor olsaydım uykusuz kalmazdım..
🥹🥹🌸
🥺🥺🫠
Teşekkür ederim.. 🫠
Rica ederimm💐🌻
Cevap
89Cevap
Oldu elbette bazen onu göreceğim günün gecesi heyecandan bazen de beni üzdüğü için üzüntüden uyuyamadım 🤣
Ah ah😂😂🚬🖤
Sevdiğimde sohbet akıcı olursa bazen sabahlarım. Bazen de tartışmaktan.. Gecenin dinamiğine bağlı.
Ve evet değerdi, uykusuz kalmaya değmeyecek birini sevmiyorum.
Ne güzel✨
@Aslı306 Flört etmiyorum, kısa ilişkiler yaşamıyorum. Bu yüzden zor severim ve uzun soluklu olur. Dolayısı ile seçiciyim. Haliyle benim için önemli biri oluyor. Onunla geçirdiğim zamanı kendi ellerimle veriyorum. Silah dayamıyor kafama. Ayrılırken de saygı çerçevesinde bitirmeye çalışıyorum, sonradan çoğunluk gibi arkasından küfür etmiyorum.
@Aslı306 Kendimi daha fazla anlatmak istemiyorum:) @Biscolatagirl kusura bakma biraz meşgul oldu sorun.
@StrongerLion sorun değil senin mesaj kapalı sanırsam ondan arkadaş buradan devam etmiş.
Evet kapalı birazda kızdı bana:))
Evet oldu , 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verdik.
Herkes hak etmiyor😏
Ahahah ben geç uyumayı seviyorum neyseki🤣🤣
Yoksa uykusuz bırakana lanetimi salmadan bırakmazdım🤣🤣
Hahaha yap yap iyi gelir bir şey olmaz haklı beddua edene dönmez derler🤣
Haklıysan tutar. Müminin duası münafığın bedduası derler. Ama haklıysa kişi ortada mümin münafık falan kalmıyordur🤣🤣
Havale et ilahi adalete yinede çok yardırma yinede boş ver.🙂
İşte böyle🎉👍🏻
Bazı insanlar için 3 kuruş bile fazla oluyor
Uykusuz kalacak kadar sabahlara kadar bekleyecek kadar çok sevmiştim.
🖤😌
Değer miydi, değmez miydi? Bilemiyorum. O an öyle olması gerekiyordu ve oldu. Pişman mıyım? Asla.
üstüme iyilik sağlık ne alakası var canim ben bir kere ders çalıştığım için uykusuz kalıyorum ağggg (şüpheli) ahhddhsnd
Ayy dimi dimi😂😂
Ne münasebet?😂 Ama geç uyumayı belki seviyorsun bak ben öyleyim şimdi karşımdaki adama püü uykusuz kaldım diye çıkısamamda😂😂
Ahahah münooo yetoo diye diye iç seslee susacak ha gayret😂😂🌸
Değer miydi? Kısmı benim için oldukça tartışmalı olurdu. Ancak, öğrendiklerim için kesinlikle değdi. Bazen hata yapmak iyidir. Bu konuda kendimi de oldukça takdir ediyorum. Gözüm kararmış bir şekilde 300km hızla ilerlemiştim. 😂
(Duvara tosladım. mecazi anlamda)
:))
Oldu. O zamanlar çalıştığım işim çok erken başladı.. Daha hava aydınlanmadan kalkardım. Hava aydınlanmadan kalkıp işe gideceğim günlerin gecelerinde konuşurdum. Sırf o konuşmak istemişken ertelemeyeyim diye.. İşten gelince de uyurum, ama sonra belki anlatmaz. Konuşmak istemişken konuşalım diye düşünürdüm.. Hiç de gocunmazdım. Sonra ne oldu biliyor musun? Terk etti..😅
Sonuna şaşırmadım genelde öyledir😀
Ama hatırladıkça gülümsetiyorsa pişman etmemiştir seni diye düşünüyorum:)
Henüz yeni olduğu için pek gülümsetmiyor 🙈
Uğruna uyumadığım birisi oldu evet ama boşuna oldu 🤭
O zamanı ders çalışmak ya da uyumak için kullansaydım daha kârdaydım, yine de konuşurken uyuyakaldığım oluyordu 🤪
Geç olsun güç olmasın demişler, kurtulduk ya 🥳
Olsun olsun daha gençsin yine zaman telafiye çok.⌛⏰O zamanlar için güzeldir zaten. Yüzünü hatırladıkça gülümsetiyorsa değmiş o anlara🌸🦋
En azından onu tanımadım diye içinde kalmaz. Konuştun, tanıdın, gördün ve yol almamaya karar verdin. Böyle bakmak iyi geliyor☺️🌸
Aynen öylee güzellik🌸
Karşılıklı🌸🍫💖
Uykusuz kalacak kadar birini sevdim, erkek arkadaşımdı o da uykusundan feragat edip benimle saatlerce film izlemişti uygulama üzerinden. ilk zamanlar yaptığı şeyler çok inceydi.
Oldu çokta uykusuz kaldığım zamanlarda oldu ama o buna değiyordu yine olsa yine yaparım 🤗
Değiyordu dedirtiyorsa geçmişte maviş mutlulukla hatırlarsın🩵
Kesinlikle öyle 👍 boşandıktan sonra
bir yıl sonra tanıştım onunla herşeye küsmüş kırgın solmuş bir dönemindeydim , beni okadar güzel sevdi sahiplendi korudu kolladiki beni tekrar yeşertti desem yeridir çünkü gerçekten yüreği güzel bir adamdı hem sevdim hem sevildim , hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık herkes kendi yoluna gitti nasip değilmiş ama herzaman saygı ile andığım bir insandır rabbim onun karşısına da en hayırlısını çıkarsın insallah 🙏🌺🏵️ ben eşimde görmediğin değeri sevgiyi onda gördüm bir baba şefkatiyle kanatlarının altına almıştı beni oyuzden de unutmam kolay olmadı
Ne güzel kibarca ayrılmak. Çoğu insan başaramaz. Bravo💐🩵
Teşekkür ederim 🙏🌺🌿🌹
Rica ederimm☺️🌸🌸🩵
Olduuu. Ayrıldığımız için ağlayarak uyuyup ağlayarak uyandığım biri oldu. İlk ve son kez o gece ağlatabilmişti beni. Değer miydi? Asla. Tek bir damla göz yaşıma bile değmezdi.
😌🤍🤍
Hiçbir erkek ( babam, kardeşim veya evliler için oğlu değilse ) uykudan feragat edecek kadar değerli değil.
Doğru hiç hiç. Geç uyumayı seven kendine otursun ben gibi🤣
😂aynen öyle
Yine aynı fikirlerdeyiz💐☺️
🩶🪻
Önce sevgiden mı yoksa uğradığın haksızlıktan ötürü yasadığın üzüntüden mi sabahladığına karar vermen lazım sanarsın ki sevdiğinden ama bu yanıltıcı olabiliyor haksızlığa uğradığından olabiliyor
Ahh oldii oldii gesge olmasaydi diyrum saka saka olmadi hgfgh
Hahaha daha senin yaş genç olur olur ama acı çekmezsin insallah😇🌸
İnsAllah hicbirimiz acii cekmeyizz
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🌸🌸
Evet olmuştu
Hep böyle şarkılar dinlerdim akşamları
Güzeldi 😊
Kızım için çok uykusuz kaldım kalıyorum😅 her saniyesine değer
Oyy🧿🧿
Yaradan sana bağışlasın. Sağlıkla büyüt ve güzel günlerini gör. Sana iyi bir evlat olsun🌸🧚🏻♀️💐
Amin çok teşekkür ederim 🩷💐
Rica ederimm💐
Olmuştu ve değmezmiş uykusuz kaldığıma yanıyorum 😂
😂😂
Oldu elbette. Söyleyeceğim sözcükleri teker teker tarttığım ve zamanı gelince hiçbirinin değmediğini anladığım birçok gecem oldu. Olmasaydı olurdu ama birçok şeyi anlamama yardımcı da oldu açıkçası.
Ewt çoğunlukla 11 den snra telefonda mesaim başlar 3 4 saat sürüyr en gc 3 2 gbi uyurm sabh 7 de uyndgma göre bütün gün çalıştıma rağmen 4 5 saatlik uykuyla haytta kalmaya calsyrm 🥴😴
❤❤ ama olsn ona değer 😍😍
❣️❣️🍫
Evet, oldu. Şimdi hayır değmedi desemede. O zaman için değiyordu.
O zamanlar güzel geçmişse olsun ziyanı yok:)
☺️☺️🦋🌸
Oldu da bizim öküz geceleri konuşmuyor küt diye uyuyor
Haahha ay kahkaha attım😂😂😂
Bizin öküz:D
Evet sabaha kadar mesajlaşmışızdır burada hepimiz 😂
Bencede mesajla kalmazda çok zaman😂
Ben gece oturmayı severim hep öyleydim sebep olan biri birileri var desem yalan olur😂😂
Doğrudur:))
Galiba:)
Valla sabah 6-oglen 12-1... Aksam 6-gece 11-12 tarlada calisip gece 3 e kadar bazen 4 e kadar konusuyorduk 2 saatlik uykuyla koca gun gece sicak da dahil calisiyordum gerisini sen hayal et 🤣
Evet en kısa zamanda da tepetaklak çakıldım şimdi kimse için ne uykumdan ne kendimden asla ödün vermiyorum deymez çünki
Evet uykusuz kalacak kadar uyuduğum zamanda rüyama gelip ağlayarak uyanacak kadar çok
🥀🥀
Rüyamda bile beni sevmiyordu
Ah be🚬🥹
Neyse ki geçti 😉
Şükür hayat devam ediyor ve olmuyorsa daha iyisi olacağından🌸☺️🦋
Elbette öyle 🌸🩷
Ben genelde geceleri değil gündüzleri çok düşünürüm. Bu yüzden sanırım uykusuz kalmadım ama uykusuz kalmaktan beter olduğum oldu
Kimse için değmiyor.. Hala uykusuzum ama bir yararı yok...
Olduuuuu ama akıllandım artık bir erkek için uykusuz kalmam beni skseniz olmaz yani.
Çok ağlamıştım.. Değerdi.. Acısı da mutluluğu da hep diğerlerinden fazla ama yine yok
Her saliseye, her zerresine değerdi. Kıymetini bilmedi.
Uykusuz kalacak kadar sevdiğimi sandığım oldu
Biz kaldıkda bizim için uykusuz kalan olmadı.
Uykusuz kaldığım için sevmekten vazgeçtiğim oldu
Oldu tabiki o an için değmişti ama şu an yalnızım 🤣
Aklım vazgeçiyor, kalbim vazgeçmiyor, çok zor bir durum.
E tabiki yani ama her güzel şey gibi bu da bitti 😃
Değmezmiş. Uykuma çok daha fazla dikkat ediyorum artık.
Uykum hep galip geldi. Konuşurken uyuyakaliyordum o yüzden birisi için hiç uykusuz kalmadım
Ben Dilber için gece uykularını bile terk ettim aşk böyle bir şey işte
Oldu, pişman değilim 😅
😂😂
Oldu sabahladık gayet güzeldi
Herkesin var mazisinde yeto mutlaka.
Telefonda kaç saat konuştunuz sorusunu boşuna mı açtık bisco :D
Ah be yeto yapma yakacağız senin yüzünden sabah sabah🤣🤣
Rekoru egale ettik bu arada. 9.5 saat lşasdkşla
Benim saatleri toplasak santral hattı olurdu heralde yeto😆😂🤣
Tamam ağlama ben de yaktım senin için bi tane hahaha
Ühü ühü🥹🥹
Diyormuşum🤣🤣🤣
Yeto ahahah drama kısmı şaka ben zaten geç uyuyorum çoğu zaman karşıdaki adama çamur atamam şimdi🤣🤣🤣
Düşünceli ol belki o işe falan gidecektir de seni bırakamıyordur vicdansız haha
E bende işe gidiyorum yeto aaa 🤣🤣
Şimdide ofiste masamdayım hatta🤣
Ne tesadüf ben de ofiste masamdayım. hatta senin için yaktığım cuvara ve kaçak çayım var :D :D Yine de yazık adama darlama çok :D
Adam yokki ilahi sende🤣🤣
Adam değil mi :( Çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun
Öyle biri yok hayatımda yani ahahah 🤣🤣
Erkek değil mi :O :O Neler duyuyorum
Yetoo yetoo biri yok diyorum aaa😂😂
O zaman hayalet :O O daha kötü be yazık sana :D
Hiçbiri ahahahah😂😂😂
Tamam tamam itirafa gerek yok saldım haha
Hele şükür🤲🏻🤲🏻 itiraflık bir şey yok😂😂
Oldu ama o uyuya kaldı 😂
Hahaha uyumayan koca yürekli aşık😄😄👈🏻
Evet işaretledim😄
Rica ederim😂😂
😅😅😅
Benim oldu ama şu an iki yabancı gibiyiz belkide ayrılcaz her gün sabahlara kadar konuştugum güldügüm insanla yabancı gibiyiz
Evet erken uyuyan biri olarak onunla konuşurken saatin farkında olmazdım sabah kadar konuştuğum olmuştu ama artık böyle hissettiren birisi yok
Kolum kırık 4saat araba kullandım 1saat görüp sabaha kadar arabada yatıp döndüm
Sonunda beni terk etti, işte böyle insanlar, çok fazla vermeyeceksin,
Hayat devam ediyor. Değmiyorlar evet.
Pişman olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah
Oldu, bir daha olmaz sanırım.
Bütün platoniklerim de daha hepsi için uykusuz kaldım
2 haftadır acıldım eve sığamıyorum gece 4-5 te eve giriyorum sabah 6da servise binip işe gidiyorum serviste uyuduğum uyku öğlen molada sızdığım uykuyla geçiniyoruz ama değmez
Heyecanlanıyorsun merak ediyorsun sesini duymak görmek istiyorsun telefonu kapatamıyorsun ama bir yerde bitiyor işte bee
Öyle bir sal@klık yaptım evet 😂
O zamanları düşündükçe yüzün gülüyorsa hayır değil🦋
Saçma geliyor sadece 😂
Tanımadım diye içinde kalmaz hiç değilse😄🌸
Herkes aynı ya fark sadece tip 😂🤣
Hahaha evet😄
Ben neyseki geç uyumayı severim o yüzden sövemiyorum birine😂😂
Beni zaten o kişi uykuya aşık etti 😂🤣
Eserini geçirdi diyorsun demek😄😂
Hemde nasıl 😂🤣
Ah ah🥹🚬🖤
Aman umrumda değil ya 😂 unuttum gitti iyi ki de bitmiş 😂
😄😄💐
Rüyalarımda defalarca görecek kadar sevdim.
🥀🖤
Sevdiğim olmadan uykusuz olan biriyim zaten olursa belki uyurum ters etki yapıyor olabilir bende 🤔
Oldu tabi olmaz mi simdi evli 2 cocuklu🥹🥹
Hayatlar devam ediyor.😌
:))
Bir zamanlar evet
Değdi mi peki?
Hayatımda yaşadığım hiç birşeyden pişman olmadım sadece ders çıkardım değdimi konusuna gelirsek yaşanan her şey güzeldir be iş bitince negatife odaklanırsan o yaşadıklarının bir anlamı kalmaz sonuçta olay anında gülüp eğleniyordun keyif alıyordun bitince neden lanet edip kendine depresif bir hale sokasın ki yaşadığım herşeye değer bu hayatta yaptıklarım
Aynı fikirdeyim ✅
Umarımm🌅✨
Sonra ne oldu
@chihirohanim derken
Bir zamanlar demissinizde niye bitti yani
Evet oldu ve evlendik 🥰
Maşallah🧿🌸
Hayır hiç olmadı maalesef.
Uykun yanına kar kalmış komşu ne güzel😄🌸
bence de komşum 🌸 :D
Oldu ama ona değerdi :))
Değer (di) deniyorsa pişmanlık değil ne güzel🌸
Kesinlikle 🌺🌺
🍫🍫💖
Olmadı olmayacak benim uyku çok değerli
Yani aşk içinde hep peri olunmaz dimi😄🤣🤣
Hayır yaa 😅
Günaydın bu arada çılgın peri🤣🍫🍫⛅🌅
Günaydın canım 🌞🌞
Uykumun önüne kimse geçemez 😴🥱
Duygusal kelebek olamam diyor sen 😄😄🍫
Tam tersi aslında resimdeki gibi olurum aynı üzüntüden uyuyamam. Ya da sevinçten. Ama olmasın uykumu seviyorum 🤭🤭
Seni duygusal biri hissettim ondan şaşırdım tatlış kelebek🦋
Doğru tahmin etmişsin aslında, o yüzden öyle birisi olursa bittim ben 🤭💖🌸
O zaman sen aşka biraz temkinli olmalısın😄💜💜
Ben hadi geç uyurum genelde hani adama sövecek durumda yok🤣🤣
Saat 10’da uykusu gelip uyuyan ben napıyımm pekiii? Uykumu bölmek yerine tatlı tatlı konuşup ninni söylesin bana üzmesin beni yakışıklı prensim, aşık etmiş beni kendine madem 😅😅
Prens işe falan gidiyorsa zor be güzelim😄😄
Of yaaa. Olsa ne olurdu olsa sanki. Hepsini yapsın kırmasın beni. Mükemmel eş olsun 💖💖 Ya da en iyisi uykuma döneyim ben. Rüyamda belki görürüm öyle birini 🤭🤭
Ahahah benimde yok hayatım balım boş ver yalnızlıkda güzel🤣💐💐