👉Ben 14 yaşındaydım ilk defa kalbim pır pır etti bir erkek için çocukluk işte adına aşk dedik şu an karşımda olsa fena mutlu olurum ve sen benim unutulmaz ilk aşkımsın öyle de kalıcaksın derdim. Hadi sıra sizde siz anlatın şimdi?

👉Ben 14 yaşındaydım ilk defa kalbim pır pır etti bir erkek için çocukluk işte adına aşk dedik şu an karşımda olsa fena mutlu olurum ve sen benim unutulmaz ilk aşkımsın öyle de kalıcaksın derdim. Hadi sıra sizde siz anlatın şimdi?
Hayatımda bir kıza ''ohaa çok güzell buu'' dediğim yaş 16. 18yaşımda sevgili olduk 3 hafta sonra ayrıldım.10 sene sonra beni arayıp benle evlenmek istediğini söyledi. Görücüler geldiğini onlarla değil benle evlenmek istediğini, zamanın onu olgunlaştırdığını ve beni kaybetmek istemediğini söyledi. Red edince 6 ay sonra görücülerinden birini kabul etmiş ve beni arayarak doğum günün şu gündü değil mi diye sordu. Evet dedim 2 gün sonra da o güne nikah tarihi almış onun kağıdını atmıştı bana :/ Şu an karşıma çıksa umarım senin hayatında her şey mükemmel gidiyordur, ömrün boyunca da öyle olur derdim. Severim kendisini insan olarak sadece hayata aynı pencereden bakmıyoruz... Ben kırlarda uzanmayı severim o barlarda eğlenmeyi sever, ben felsefe severim, o pembe dizi sever. Ben metal dinlerim o rap dinler :D Farklılık.
Rİca ediyorum efenim (çiçek)
Ilkokul aşkımdı. Görünce saçma sapan hareketler yapardım. Seneler sonra oturduğu evin yanından geçtim, göremedim. Sosyal medyada adını soyadını aradım, bulamadım. Muhtemelen evlendi, ilk soyadını da kullanmıyor. Şu an nasıl biri diye görmek isterdim
İlk aşık olduğumda 10-11 yaşlarımdaydım. Söylerdim heralde sana aşıktım diye ☺️
Valla söylerdim ki. Ben çok netimdir. Çocukluk aşkıydı der geçerim 😃
Teşekkür ederim
22 yaşımda aşık oldum. İlk aşkım o zamandı. 3 sene onu çok sevdim. sonra tabii sevgim bitti. Başka birini sevdim. Şu an en iyi arkadaşım. Bende yeri özel ve ailemden biri gibi. İkimizinde artık duyguları yok ve geçmişe bakmıyoruz. yani zaten konuşuyoruz ama o benim abim, , kardeşim gibi😄
Alevalaz kalbim yumuşadı şu an 🥹💗 İlk aşk gerçekten başka bir his ya… Ben 15 yaşımdaydım, lise koridorunda göz göze gelince dünyam durmuştu resmen. Şimdi karşıma çıksa tatlı bir tebessüm ederim ama içimde o heyecan değil, hoş bir anı hissi olur. “Bana sevmeyi öğrettiğin için teşekkür ederim” derdim. Çünkü ilkler insanı büyütüyor 🌸✨ Sen sence onunla tekrar konuşsan eski hisler canlanır mı? 💕
Cevap
23Cevap
aşka inanmıyorum
İnan inannn
Adı S... idi.
Lise yılları.
Netten tanışmıştık.
Mektuplaşır, buluşurduk. Günlüklerimizi yollamıştık birimize, hediyeleşirdik.
Malatya kayısımdı benim.
7 sene sürdü.
Tamamlayamadık.
Bittikten 7 sene sonra Facebook'tan bir mesaj geldi:
"Selamün aleyküm, nasılsın? Evlendin mi?"
🥺
Bir müddet cevap veremedim.
"İyiyim, sen nasılsın. Hayır, kimse yok" dedim.
O evlilik arifesindeymiş. "Hatırlıyor musun anılarımızı? Herşeyi de hatırlama" dedi.
Ben de:
"Neden yazdın ki şimdi, daha adını sayıklamayı yeni bırakabilmiştim" dedim.
Bunu okumasıyla beni engellemesi bir oldu.
Ve bir daha iletişim olmadı.
Biteli yaklaşık 20 sene oldu.
Hediye ettiği bir bardak ve birkaç şey hala duruyor.
Bittikten yaklaşık 10 sene sonra fotoğraflarını yakmıştım.
Bazen merak ediyorum, aklıma geliyor.
İnşaallah mutludur.
Yalnızsa o an bir selam verip, hal hatır sormak, neler yaptığını öğrenmek isterdim. Yalnız değilse yapacak bir şey yok.
Gerçi yalnız da olsa sormam büyük ihtimalle.
Bilmiyorum.
Canım ney la
İlk aşık değil ama sevgi hissettiğim kişi altıncı sınıftaki Türkçe öğretmenim idi. En çok beni sever, beni kayırır, benim bir yerlere gelmem için çabalardı. Müthiş bir adamdı. Herkesi sevmez ama sevdiğini çok severdi. Bazen denk gelir, ardından bakarım...
Aynen ben de 14-15 yaşlarında ilk defa jemandin gördüm ve çok efect yaptı üstüme o zamanlar çok saçma bulduğum şeylere önem veriyordum mesela hangi renk giyiyor veya saçının nasıl olması gibi şimdi diye düşünüyorum o zamanlar çok aptalcaydı ama çocukluk işte
şu an karşıma çıksa sanırım hala aynı etkiyi yapardı çünkü ilk aşk gibi bir şey unutturulmuyor derdim sen hala güzel misin veya hayat nasıl geçiyor gibi şeyler sorardım sadece
İnsanlar genellikle ilk aşklarıyla karşılaştıklarında, o zamanın getirdiği saflığı veya yaşanan yoğun tutkuyu bazen de toksik etkileri hatırlayarak şaşkınlık veya huzur hissedebilirler.
Yaş 18 çocukluk hoşlantıları dışında henüz olmadı duygusal olarak kendimi korumaya aldığım için olabilir bakalım üniversiteye gidince olacak mı
11 yaşında aşık olmuştum 😃 karşıma çıksa belki o günlere giderim ufak da olsa bir heyecan olur ama benim için diğer insanlardan hiçbir farkı yok.
13 yaşımda aşık oldum çok yakışıklıydı şimdi tipsiz olmuş
11 yaşımda diyebilirim. Ne kadar boşmuş derim, her şey unutuluyor gidiyor.
İlk defa komşu oğluna aşık olmuştum şu an karşımda olsa muhtemelen tanımam bile
12 yaşımda, dilerim bir daha karşılaşmayız kendileriyle 🤷🏻♀️
Hiç aşık olmadım eğer insanoğlu açısından soru ise.
Tamamdır
Doğar doğmaz beni seven hemşireye aşık olmuştum şimdiki aldım olsa Instagram isterdim
Ne fark eder ki aşık olduğum kadınların hiçbirinin elini bile tutamadım , ama ilkokul 2 de ilknur diye bir kıza aşık olmuştum
İlk 15 yaşımda aşık oldum bir dahada kimseye aşık olmadım.
13 14 balkondan gece yarısı mektuplar karsi binadaydi mektup yazıp assa atardı bende 5 inci kattan üsenmeden gider alırdım. simdi yataktan kalkıp işemeye gitmeye üşeniyorum 😊aşk bu bişi diyemezsin.😜
Gecenin bir yarısı Ergen ergen bakışmalar kendisini zor görüyorum ama o his o duygular çok güzeldi😅
İlk defa 24 yaşımda aşık oldum şu an karşıma çıksa yüzüne bakmadan yoluma devam ederim.
Cedric'le aynı yaştaydım. Sekiz yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten çok güzel derdim.
O kadar zaman oldu ki
13-14 yaşında olabilir
Sende?
Anlatmam
Masumiyet müzesi oku
Omuzuna dökülen saç telini alıp saklardım
Bikeresinde bana mektup verecekti sonanda vazgeçti yırttı. elinden parçaları aldım cebime attım
Evde onlarca minik kırpık sabırla birleştirip okudum. böyle neler neler
Aşık olmadım. :D
Şimden sonra artık ;)
Nasip.
Sen daha iyisini bilirsin
Çok küçük yaşta aşık oldum
16 yaşımdaydım
Hiç aşık olmadım
Keşke olsaydım:)
19 yaşımda
ilk 19
Sen