Aşk İlişkileri İlk defa kaç yaşında aşık oldunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kac yasindaydiniz ya da Güncellemeler+1 yıl gncl İlk defa kaç yaşında aşık oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl 18 yaşındaydım ilkaşkı acıyı öğrendim.. o günlerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 17 bende Affedilmeyen +1 yıl insan merak ediyor iştene varsa merak edecek..
ayselyildiz0812 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 16 öncekilerinide aşk sanardım ama çocukluktan başka bir şey değilmiş gerçek aşkı 16 yaşımdan bu beri yasıyorum ❤️🔥 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İnsan her yaşta aşık olabilir.. yeterki sevmesini bilsin 1 0 Yorumla
handesatirci Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bence bunun tek bir cevabı olamaz çünkü her yaşın farklı bir aşk tanımı oluyor. Bir yaşında onu sadece daha çok görmek isterken, bir yaşında sadece daha çok sohbet etmek istiyorsun falan. 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ_ツ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 19-20 yaşında filandım. İlk ve sondu sanırım.. 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ana okulunda Bi kız vardı hala unutamam onu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 18 yaşındaydım ama aşk mıydı emin değilim. 0 3 Yorumla istanbugenc +1 yıl Şimdi kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbugenc yazıyor yaşım Yorumla istanbugenc +1 yıl Her yazan doğru değil diye sordum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 25 yaşında 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sonrası.. Yorumla Oluştur +1 yıl İlk günkü gibi devam.. Yorumla Soran +1 yıl helal olsunn Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk okul 4. Sınıftı sanırım 🙈 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aşk var mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
18 yaşındaydım ilk
aşkı acıyı öğrendim.. o günlerde
17 bende
insan merak ediyor işte
ne varsa merak edecek..
16 öncekilerinide aşk sanardım ama çocukluktan başka bir şey değilmiş gerçek aşkı 16 yaşımdan bu beri yasıyorum ❤️🔥
İnsan her yaşta aşık olabilir.. yeterki sevmesini bilsin
18 yaşında. Bundan 15 sene önce.
Vay beee
Bence bunun tek bir cevabı olamaz çünkü her yaşın farklı bir aşk tanımı oluyor. Bir yaşında onu sadece daha çok görmek isterken, bir yaşında sadece daha çok sohbet etmek istiyorsun falan.
19-20 yaşında filandım. İlk ve sondu sanırım..
Ana okulunda Bi kız vardı hala unutamam onu
18 yaşındaydım ama aşk mıydı emin değilim.
Şimdi kaç yaşındasın
@istanbugenc yazıyor yaşım
Her yazan doğru değil diye sordum
25 yaşında
sonrası..
İlk günkü gibi devam..
helal olsunn
İlk okul 4. Sınıftı sanırım 🙈
Anaokulu
18 yaşında oldum
18...
aşk var mı