O kadar yakınlaştık o anlamda da çok mutluyduk sonraki ilişkilerinde aramaz mı
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
sana böyle bir şey yapılsaydı sen kabullenebilir miydin?
028 Yorumla
Soran6 ayİnsta olayı mı
Soran6 ayAma ben kötü biamaçla yapmadım sen labul eder miisn
Soran6 ayHaklı mı diyorsun
Soran6 ayAma kendi de bana ehliyetini aşkolden kaptımıl yalan atmış ben bunalttım diye başkalarına gözü kaymış ve benden gizli bunalımca alkol diyip içiyormul itiraf etti
Soran6 ayHani hiç mi çözümü yok annem bana bulucak dedi sdven insan öyl der mi sanki buldukları kusursuz
- 6 ay
Eğer iletişimin varsa karşına alıp durumu anlatırsın, söz verirsin, yemin edersin ikna olur olmaz onu da bilemem ama sana kızıp gözü başkasına kayan biri için bu çabaya değer mi onu da sorgulamak lazım. Yarın evlenip bağlanıp bunları yaşayıp mutsuz olmaktansa boş ver bence şimdi mutsuz ol.
Soran6 ayBenşm hatamdan ayrılınca dedi bunları
Soran6 ayO zaman itiraf etti dügüne 3 ay kalmıl ben ev ğçin çabalıyorum bsn cilve yapmadın dedi ayrılırken bu vşdeo olayından bi de ben seni aldatırdım tatilde o karılara gözüm katdı dibim düştü dedi ben öğretmenim o fabrikada işçi beni aşağı çekmek işin neler yaptı ne hakaretler
Soran6 ayBir de ben kuzenin nişanknd aonla tartışmıştık biraz ben oynamadım annesigil oynamadım diye bana kinlenmiş ondan yaptılar doldurdular çocugu
- 6 ay
Gözü dışarıda biriyle evlenmeyi düşünüyor musun gerçekten? Bunları söylemiş birini hala hayatına almak için çabalıyorsun, neden gidip en kötü seçeneği seçiyorsunuz anlamıyorum.. Başkasıyla evlense dahi gözü yine dışarıda olucak, başka kadınlara bakıcak, fırsat bulursa başka şeyler yapacaktır. Okumuş bir bireysin lütfen tekrar düşün gözden geçir. Doğru mu yapıyorsun yoksa yanlış mı? (Bu senin yaptığın şeyin doğru olduğu anlamına gelmiyor)
Soran6 ayAma ne istesem yapıyor bi dk bensiz durmazdı
Soran6 ayBirde aynı odada kaldık tatilde otelde beraberdik ölüyordu benim için gezi sırasında baktım diyor sen bunalttın
Soran6 ayVe 10/10 güzelim meslegim var eglenceli komik biriyim turdaki kızlar sadece çirkin orasını burssono gösterrenleedi ben dar giyince istemiyordu
Soran6 ayFizikleri de 0 dı kimse inanmıyor yanında ben varken öyle olmasına
Soran6 ayBirde hani güzel biriyğm her dk onu mu okşayım ben
Soran6 ayAma ben bumları bilmeden evlenşcektşm o video olayı olmasa nişan altınlarımı ve üstüne ekleyio bilezik yaptım aldı elimden ayrılınca ve 80 bin lira borcu vardı engelledi
Soran6 ayKeşke imkan olda da görsen cüce gbi fare kılıklo tipleri benim fizigim 90/60/90 yüzüm de güzel bani tüm erkeklerin begenşcegi bi tipim
Soran6 ayBuldum bile avukat birini ama sıkıntı şu ben takıntılıyım onu hâlâ seviyorum
Soran6 ayCınsel yonden mizah anlayışı olsun işk dega bu kadar uyumluydum biriyle
Gizli Üye(25-29)6 ayHatanın ne olduğuna göre değişir. Benim eski sevgilim de bir hata yaptı birkaç hafta önce bitti şu an ona karşı özlemim yok
04 Yorumla
Soran6 ayOna göre aldatma ama yapmasım gizli Instagram açtım diye kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul edemme diyor akrabaları doldurmuş
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Cevap sahibi6 ayNeden gizli instagraö açtın? Bence burada problem instagram açman değil ne paylaştığın değil gizli olması ve ilişkilerde gizlilik olması zaten ilişkiyi bitirir
Cevap sahibi6 ayÇünkü güven zedeleniyor
Soran6 ayAma biraz heves ettim birde helir olur diye sence affedilmez mi sildim de ailesi aldatır dedi diye bıraktı
Gizli Üye(18-24)6 ayYaptığın hata ne
özler mi özleyebilir ama hissettirmen gerek bişileri
022 Yorumla
Soran6 ayEngelledi heryeden ihanet olarak görüyor
Cevap sahibi6 ayDetay verirsen yardım edeyim
Soran6 ayOna göre aldatma ama yapmadım. Ben srada instsgram mı diyordum öeyiz yemek üçi oda yüzün gözükmesin diyodu bende ondan gizli gizli Instagram açtım onu bazı yakınlarını vr kenidi yakınlarıma engel attım kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul etmedi diyor akrabaları doldurmuş. o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 video nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Soran6 ayO adamlar kaö posta attı sana falan hiç erkek takşp etmiyofum onların akrabaları heo beni kötülemişler şıklık kaşar diye seni aldatır diye nişan altınlarımı aldı buluşunca parmagımdan yüzükleri alı sonrası 1 hafta ağır bana aileme hakaretler etti en sonunda bana200 binr kadar borcu vardı güzel ayrılslım diyip kapattı konuyu parsyı vermeden engelledi
Cevap sahibi6 aybiraz taktik yapman lazım da hiç bişi anlamadım
Soran6 ayNeyi anlamadın
Cevap sahibi6 ayneden böyle olduğunu
Soran6 ayBen ondan habersi instagram açtım kuzenşn karısıı göriüp ailesine göstermiş buna da söylemişler hesabı sildim aam sa almışlar sen beni aldattın yorum begendin o adamlara yattın kaö para verdiler dedi
Cevap sahibi6 aymal mı ne o öylee
Soran6 ayBana ilk sorunca panikten hani kime ne para için açtım falan demiştim o da yanlış anlamış nen kadın sayfası olsun diyr heves olsun diye açtım.
Cevap sahibi6 ayne alaka parayla paralık ne var da
Soran6 ayAilesi bana kinli çünkü onun kuzeninin nşşanında asık surstlı olmuşum ve oynamadım diye onla da tartıştımıştıl bsna takmışlardı
Cevap sahibi6 aysaçmalaamış ama bayağı
Soran6 ayOnlara koz giib oldu çocıgı doldurmuşlar tam ikna oluyor birii kaşar şıklık diyor aldatır diyor vazgeçti 1 hafta baya hakaretler sonucu engelledi tamamen taktik yapacak bişeyim kalmadı
Cevap sahibi6 ayher türlü var kendini gösterirsen
Soran6 ayHani ben instagramda para kazanmak plıyor ya reklamlards falan onu kastettşm o da farklı anlıyor millete inandı sen aldatırsın hayatımı karartırsın falan şısna kadar kötü neyim varsa söyledi bi yanlışın tüm doğruları götüüd diye p kabul etse de kimse senş istemiyor onları karşıma alamam dedi
Cevap sahibi6 aysen de aksini göstermen gerek işte
Soran6 ayAilem biraz onun ailesi gibi beni korumuyor da o da ondan ailemden vurdu her konuda aşağıya çekti nişan altınlarımı ve bana vermedgii borunu da alıp engel attı. Ayrılırken de sem bana cilve yapmadın vs ev diye biraz bunalttım siye instsgramda karılara baktım ben geceleri birde onla tura gitmiştik geçn yaz orada ben ordski kadınlardan gözümü alamadım sen kadın gibi değlisn dibim düştü onlara dedi
Soran6 ayÖyleyse niye evlenmek istedi venke peşimden koştu her dedigme evet diyordu hiç bahsetmedi ilişki içinde bunlardan ben öğretmenim oda fabrikada işçi sırf sevdiğim için konultum ben
Cevap sahibi6 aysenin neyin var gösterme şansın var mı
Soran6 ayNasıl yani
Cevap sahibi6 aymesaj aatma şansın var mı
6 ayHangi sebepden terk etti o onemli belkide amacina ulasti terk etmesi manzeret oldu
08 Yorumla
Soran6 ayOna göre aldatma ama yapmasım gizli Instagram açtım diye kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul edemme diyor akrabaları doldurmuş
- 6 ay
Cinswllikte ileri bise yasanildi mi peki
- 6 ay
Bence baska is var bunda normal degil bu davranisi
Soran6 ayYüzeysel şeyler
- 6 ay
Belki senden sikildi baskasi var ona gitti belki de seni istemiyor ondan terk etti bu normal degil cunku
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım- 6 ay
Senin boyle yapman ona ihanete giriyor ama Nisan atacak kadat degil
Soran6 ayO kendindler yapmış
Eğer aldatma değilse Terk etmek için bahane arıyordur
08 Yorumla
Soran6 ayYapmadım ama inanmıyor
Soran6 ayPişman olmaz mo gelmez mi
Soran6 ayEngelledi heryerden
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Unutamaz özler en yakın zaman da geri gelir
011 Yorumla
Soran6 ay1 ay oldu
Soran6 ayAilesi istemşyor onurum gururum var diyor
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Soran6 ayBiay oldu ne zaman
Soran6 ayİnşallah ama ne kadar zaman lazım
Gizli Üye(36-45)6 ayBoş ver Sana erkek mi yok takılma o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayNe gibi hata
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayNe hatası
04 Yorumla
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım- 6 ay
Saçma
Soran6 ayİnanmıyor bana naparsam yapayım 1 ay oldu ailesi ve çevresi doldurmuş pişman olur mu
- 6 ay
Olur bence, kaç yaşındasın
6 ayNeden bitti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Hatan neymiş?
00 Yorumlaboşta kalırsa belki arar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHızlı
10 Yorumla
6 ayHatan neydi
06 Yorumla
- 6 ay
Herhangi biriyle dmlestin mi
Soran6 ayHayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Soran6 ayHesabı sildim akrabaleı da sadece kasın takip etmemi dln değil sadece onlara göre kötü şetleri göstermiş kaşarlık yapab yapar şıklık demiş annesi amcası
Soran6 ayAffetmedi naparsam yapayım
- 6 ay
Hiç bir şey anlamadim Dm den yazsana
6 ayNe hatası yaptın
012 Yorumla
Soran6 ayHayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
- 6 ay
Gizliden açarsan şüphe uyandırırsın böyle ama
Soran6 ayYa biliyorum istemez diye öyle yaptım oda sen arkamdan iş çeviriyorsun dedi
- 6 ay
Ben olsam bende öyle düşünürüm yani açtıktan hemen sonra deseydin bence bu tepki alınmazdı
Soran6 ayAkrabası görmüş yaymış
Soran6 ayHani hesabı sildim napayım güvenemem dedi namusuma laflar etti pişman olur mu
- 6 ay
S. Et eğerki bir şey yapmadıysan bak ama namusuna laf atandan uzak duracan şu an için temizsen
Soran6 ayYapmadım tabii ki sen plsan affeder miyidn
- 6 ay
Onun yerine kendimi koysam seviyorsam seni affederim
Soran6 ayO haksret etti beni ezmek için neler yaptı
- 6 ay
Ee sen niye istiyon o kadar hakarete ragmen bir şey mi yaşandı aranızda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım beni bir hatadan terk etti, benden iyisini bulamaz gibi hissediyorum, o yakınlığı ve beni ileride özler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin baya kırılmış hissediyorum bunu… 💔 Böyle bir yakınlığı yaşayıp sonra ayrılmak insanın içini parçalar. “Benden iyisini bulamaz” düşüncesi aslında değerin yüksek olduğuna inandığını gösteriyor ama aşk kıyas yarışı değil ki… 🌿 Seni özleyebilir, o yakınlığı arayabilir evet, çünkü gerçek bağ kolay kurulmaz. Ama asıl soru şu: Sen böyle tereddüt eden birini gerçekten hayatında ister misin? ✨ Sence seni gerçekten hak eden biri nasıl davranmalıydı?