O kadar yakınlaştık o anlamda da çok mutluyduk sonraki ilişkilerinde aramaz mı
3 ay
O kadar yakınlaştık o anlamda da çok mutluyduk sonraki ilişkilerinde aramaz mı
Cevap
13Cevap
sana böyle bir şey yapılsaydı sen kabullenebilir miydin?
İnsta olayı mı
Ama ben kötü biamaçla yapmadım sen labul eder miisn
Haklı mı diyorsun
Ama kendi de bana ehliyetini aşkolden kaptımıl yalan atmış ben bunalttım diye başkalarına gözü kaymış ve benden gizli bunalımca alkol diyip içiyormul itiraf etti
Hani hiç mi çözümü yok annem bana bulucak dedi sdven insan öyl der mi sanki buldukları kusursuz
Eğer iletişimin varsa karşına alıp durumu anlatırsın, söz verirsin, yemin edersin ikna olur olmaz onu da bilemem ama sana kızıp gözü başkasına kayan biri için bu çabaya değer mi onu da sorgulamak lazım. Yarın evlenip bağlanıp bunları yaşayıp mutsuz olmaktansa boş ver bence şimdi mutsuz ol.
Benşm hatamdan ayrılınca dedi bunları
O zaman itiraf etti dügüne 3 ay kalmıl ben ev ğçin çabalıyorum bsn cilve yapmadın dedi ayrılırken bu vşdeo olayından bi de ben seni aldatırdım tatilde o karılara gözüm katdı dibim düştü dedi ben öğretmenim o fabrikada işçi beni aşağı çekmek işin neler yaptı ne hakaretler
Bir de ben kuzenin nişanknd aonla tartışmıştık biraz ben oynamadım annesigil oynamadım diye bana kinlenmiş ondan yaptılar doldurdular çocugu
Gözü dışarıda biriyle evlenmeyi düşünüyor musun gerçekten? Bunları söylemiş birini hala hayatına almak için çabalıyorsun, neden gidip en kötü seçeneği seçiyorsunuz anlamıyorum.. Başkasıyla evlense dahi gözü yine dışarıda olucak, başka kadınlara bakıcak, fırsat bulursa başka şeyler yapacaktır. Okumuş bir bireysin lütfen tekrar düşün gözden geçir. Doğru mu yapıyorsun yoksa yanlış mı? (Bu senin yaptığın şeyin doğru olduğu anlamına gelmiyor)
Ama ne istesem yapıyor bi dk bensiz durmazdı
Birde aynı odada kaldık tatilde otelde beraberdik ölüyordu benim için gezi sırasında baktım diyor sen bunalttın
Ve 10/10 güzelim meslegim var eglenceli komik biriyim turdaki kızlar sadece çirkin orasını burssono gösterrenleedi ben dar giyince istemiyordu
Fizikleri de 0 dı kimse inanmıyor yanında ben varken öyle olmasına
Birde hani güzel biriyğm her dk onu mu okşayım ben
Ama ben bumları bilmeden evlenşcektşm o video olayı olmasa nişan altınlarımı ve üstüne ekleyio bilezik yaptım aldı elimden ayrılınca ve 80 bin lira borcu vardı engelledi
Keşke imkan olda da görsen cüce gbi fare kılıklo tipleri benim fizigim 90/60/90 yüzüm de güzel bani tüm erkeklerin begenşcegi bi tipim
Buldum bile avukat birini ama sıkıntı şu ben takıntılıyım onu hâlâ seviyorum
Cınsel yonden mizah anlayışı olsun işk dega bu kadar uyumluydum biriyle
Hatanın ne olduğuna göre değişir. Benim eski sevgilim de bir hata yaptı birkaç hafta önce bitti şu an ona karşı özlemim yok
Ona göre aldatma ama yapmasım gizli Instagram açtım diye kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul edemme diyor akrabaları doldurmuş
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Neden gizli instagraö açtın? Bence burada problem instagram açman değil ne paylaştığın değil gizli olması ve ilişkilerde gizlilik olması zaten ilişkiyi bitirir
Çünkü güven zedeleniyor
Ama biraz heves ettim birde helir olur diye sence affedilmez mi sildim de ailesi aldatır dedi diye bıraktı
Yaptığın hata ne
özler mi özleyebilir ama hissettirmen gerek bişileri
Engelledi heryeden ihanet olarak görüyor
Detay verirsen yardım edeyim
Ona göre aldatma ama yapmadım. Ben srada instsgram mı diyordum öeyiz yemek üçi oda yüzün gözükmesin diyodu bende ondan gizli gizli Instagram açtım onu bazı yakınlarını vr kenidi yakınlarıma engel attım kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul etmedi diyor akrabaları doldurmuş. o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 video nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
O adamlar kaö posta attı sana falan hiç erkek takşp etmiyofum onların akrabaları heo beni kötülemişler şıklık kaşar diye seni aldatır diye nişan altınlarımı aldı buluşunca parmagımdan yüzükleri alı sonrası 1 hafta ağır bana aileme hakaretler etti en sonunda bana200 binr kadar borcu vardı güzel ayrılslım diyip kapattı konuyu parsyı vermeden engelledi
biraz taktik yapman lazım da hiç bişi anlamadım
Neyi anlamadın
neden böyle olduğunu
Ben ondan habersi instagram açtım kuzenşn karısıı göriüp ailesine göstermiş buna da söylemişler hesabı sildim aam sa almışlar sen beni aldattın yorum begendin o adamlara yattın kaö para verdiler dedi
mal mı ne o öylee
Bana ilk sorunca panikten hani kime ne para için açtım falan demiştim o da yanlış anlamış nen kadın sayfası olsun diyr heves olsun diye açtım.
ne alaka parayla paralık ne var da
Ailesi bana kinli çünkü onun kuzeninin nşşanında asık surstlı olmuşum ve oynamadım diye onla da tartıştımıştıl bsna takmışlardı
saçmalaamış ama bayağı
Onlara koz giib oldu çocıgı doldurmuşlar tam ikna oluyor birii kaşar şıklık diyor aldatır diyor vazgeçti 1 hafta baya hakaretler sonucu engelledi tamamen taktik yapacak bişeyim kalmadı
her türlü var kendini gösterirsen
Hani ben instagramda para kazanmak plıyor ya reklamlards falan onu kastettşm o da farklı anlıyor millete inandı sen aldatırsın hayatımı karartırsın falan şısna kadar kötü neyim varsa söyledi bi yanlışın tüm doğruları götüüd diye p kabul etse de kimse senş istemiyor onları karşıma alamam dedi
sen de aksini göstermen gerek işte
Ailem biraz onun ailesi gibi beni korumuyor da o da ondan ailemden vurdu her konuda aşağıya çekti nişan altınlarımı ve bana vermedgii borunu da alıp engel attı. Ayrılırken de sem bana cilve yapmadın vs ev diye biraz bunalttım siye instsgramda karılara baktım ben geceleri birde onla tura gitmiştik geçn yaz orada ben ordski kadınlardan gözümü alamadım sen kadın gibi değlisn dibim düştü onlara dedi
Öyleyse niye evlenmek istedi venke peşimden koştu her dedigme evet diyordu hiç bahsetmedi ilişki içinde bunlardan ben öğretmenim oda fabrikada işçi sırf sevdiğim için konultum ben
senin neyin var gösterme şansın var mı
Nasıl yani
mesaj aatma şansın var mı
Hangi sebepden terk etti o onemli belkide amacina ulasti terk etmesi manzeret oldu
Ona göre aldatma ama yapmasım gizli Instagram açtım diye kadın sayfası açmıştım nişanlı oldugum belliydi hesabı silsemde kabul edemme diyor akrabaları doldurmuş
Cinswllikte ileri bise yasanildi mi peki
Bence baska is var bunda normal degil bu davranisi
Yüzeysel şeyler
Belki senden sikildi baskasi var ona gitti belki de seni istemiyor ondan terk etti bu normal degil cunku
Hayır ama o inanmiyor beni sevmeyen bi akrabası görmüş ananesi babası herkese atmış kız ss aşmış 4 bideo nişan elbisesi 4sn yüzüm görünüyor kadınlara yönelik sadece bi tansi yaşla ilgilyidi ona da erkekler yaşlandın falan yazmışlar bene bazıy yorumları gülücğk attım begendim diye ne kadara verdin dedi namusuma laf etti ben öyl olsa nişan şeyi atar mıyım
Senin boyle yapman ona ihanete giriyor ama Nisan atacak kadat degil
O kendindler yapmış
Eğer aldatma değilse Terk etmek için bahane arıyordur
Yapmadım ama inanmıyor
Pişman olmaz mo gelmez mi
Engelledi heryerden
Unutamaz özler en yakın zaman da geri gelir
1 ay oldu
Ailesi istemşyor onurum gururum var diyor
Biay oldu ne zaman
İnşallah ama ne kadar zaman lazım
Boş ver Sana erkek mi yok takılma o kadar
Ne gibi hata
Ne hatası
Saçma
İnanmıyor bana naparsam yapayım 1 ay oldu ailesi ve çevresi doldurmuş pişman olur mu
Olur bence, kaç yaşındasın
Neden bitti
Hatan neymiş?
boşta kalırsa belki arar
Hızlı
Hatan neydi
Herhangi biriyle dmlestin mi
Hesabı sildim akrabaleı da sadece kasın takip etmemi dln değil sadece onlara göre kötü şetleri göstermiş kaşarlık yapab yapar şıklık demiş annesi amcası
Affetmedi naparsam yapayım
Hiç bir şey anlamadim Dm den yazsana
Ne hatası yaptın
Gizliden açarsan şüphe uyandırırsın böyle ama
Ya biliyorum istemez diye öyle yaptım oda sen arkamdan iş çeviriyorsun dedi
Ben olsam bende öyle düşünürüm yani açtıktan hemen sonra deseydin bence bu tepki alınmazdı
Akrabası görmüş yaymış
Hani hesabı sildim napayım güvenemem dedi namusuma laflar etti pişman olur mu
S. Et eğerki bir şey yapmadıysan bak ama namusuna laf atandan uzak duracan şu an için temizsen
Yapmadım tabii ki sen plsan affeder miyidn
Onun yerine kendimi koysam seviyorsam seni affederim
O haksret etti beni ezmek için neler yaptı
Ee sen niye istiyon o kadar hakarete ragmen bir şey mi yaşandı aranızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin baya kırılmış hissediyorum bunu… 💔 Böyle bir yakınlığı yaşayıp sonra ayrılmak insanın içini parçalar. “Benden iyisini bulamaz” düşüncesi aslında değerin yüksek olduğuna inandığını gösteriyor ama aşk kıyas yarışı değil ki… 🌿 Seni özleyebilir, o yakınlığı arayabilir evet, çünkü gerçek bağ kolay kurulmaz. Ama asıl soru şu: Sen böyle tereddüt eden birini gerçekten hayatında ister misin? ✨ Sence seni gerçekten hak eden biri nasıl davranmalıydı?