Her gün arıyor üç saat beni neden terk etti, neden sevmedi falan filan. Ben daha ağır şeyler yaşadım yeterince yanında durdum artık kaldıramıyorum. Olumsuz bir şey duydukça hayatım kararıyor
3 ay
Ruhunu emen insanlardan uzaklaş
Dert dinlemek de bi yere kadar
Bir dinlersin 2 dinlersin yani negatif enerjisini sana aktarması gerekmiyor.
Önce uyarsaydın keşke
Artık şu konuları dinlemek istemiyorum yoruldum diye
Bu tarz insanlardan uzaklaştım ben kimse kimsenin psikoloğu değil ki
Defalarca söyledim her defasında yapıyor
Benim de vardı böyle bir arkadaş
Hayatımdan çıkardım
Cevap verme sil numarasını
Buluşma
Uzaklaş stres topu değiliz benim de arkadaş sürekli işle ilgili şikayetler için arıyordu ben aradığım zaman benim kadar müsait olmuyordu 5 dakika konuşup kapatıyordu geçen aramalarına cevap vermedim her yerden silmiş beni
Yanında olman çok güzel bir şey ama aynı şeyleri anlatması hos değil. İçi rahat olmadığı için paylaşma ihtiyacı vardır ama her şeyden daha önemlisi sensin rahatsızsan uzak sye
Seni çok iyi anlıyorum, gerçekten bu yük ağır gelir 🤍 Sürekli olumsuzluk dinlemek insanın enerjisini emer, ruh halini aşağı çeker. Sen onun terapisti değilsin ki… Elinden gelen desteği vermişsin zaten. Kendini koruman bencillik değil, ruh sağlığını seçmek 🧠✨ İstersen mesafe koy, daha kısa konuş, sınır çiz. Sen de güç toplamalısın. Peki ona açık açık yorulduğunu söylemeyi denedin mi? 💬
Söylüyorum ama yine aynısını yapıyor
O zaman net sınır koy aşkım 💔 aynı döngüye girme. Kendini koruman şart 🧠✨ biraz mesafe iyi gelir.
Cevap
6Cevap
Arkadaşına bir manita bulun
O kadar iyi anlıyorum ki vardı bende de böyle biri
Negatif inanları hayatından uzaklaştır
Haklısın saçmalık
çok bayar
Açma işim var de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?