İlk buluşmada hemen ilk sorum sevgilin oldu mu sorusu olur... sevgilisi olmuş biriyle evlenmem en büyük kriterim... çok masada bırakmışlığım olmuştur sevgilisi olmuş birini...
3 ay
İlk buluşmada hemen ilk sorum sevgilin oldu mu sorusu olur... sevgilisi olmuş biriyle evlenmem en büyük kriterim... çok masada bırakmışlığım olmuştur sevgilisi olmuş birini...
Emin ol kadınlar da birinin ilki olmak istemiyor. Ben tüm sevgililerimin ilkiyim, bütün tecrübesizliklerini çektim. Herkes dendi dengine olmalı. Biri tecrübeli biri tecrübesiz eğer yaşlar küçük değilse hiç çekilmiyor. Bunu 30larda algıladım geç oldu
Senin miden geniş evet haklısın kendin gibi birine layıksın... ölsem de bir kişinin kullanmışına helalim demem... kalite farkimiz iste😌
Kaliteyi böyle ölçmek pek komik. Zira bu düşünce toplumunda hiç bir buluş, teknolojik gelişme yapılmaması bizlerin ilkel kalmış beyinlerinin bacak arasından öteye geçememesinden dolayı. Bu yaşına kadar böyle bir şeyi tecrübe etmemiş, kadın-erkek ilişkilerinden bu kadar geri düşmüş ama aynı zamanda da bir ton sorun varken kafasını yorduğu tek şeyin kadının biriyle sevişip sevişmemesi olması, seni emin ol kaliteli ve akılcı birisi yapmaz. Aksine boş bir insan yapar.
Namusa gecmişe önem veren biriyim... toplumumuzda çoğu insan da buna veriyor... emin ol sen de reel hayatta gecmisini saklayan insanlardansın çünkü biriyle sevgili olmak birşeyler yaşamak normal değil sende biliyorsun... eger normal olsaydi kadınlar evlenirken tertemizim yalanına gitmezdi boş boş konuşma
Bem kimle birlikteysem derim şu kadar sevgilim oldu diye. Görüştüğüm kişiler de aklı başında (bacak arasında düşünmeyen) oldukları için ve olgum oldukları bunu problem etmediler. Senin o dediğini ergen, karakteri oturmamış insanlar yapar.
Senin görüştüğün kişiler ya çok geniş ya da seni elde edene kadar yatağa atana kadar herşeye tamam diyenlerdir😅 emin ol seni elde edince bir bahaneyle kıçına tekmeyi basar😊 ben çok ağlayan gördüm beni becerdi ve gitti diyen kadın
Şimdi seni anlıyorum, bazı insanlar için “ilk ve tek olmak” çok güçlü bir his 💔✨ Sen kafanda net bir çerçeve çizmişsin ve buna göre ilerliyorsun. Ama şunu merak ediyorum; birinin geçmişte sevmiş olması, onun sadık ya da değerli olamayacağı anlamına mı geliyor sence? 🤔 İnsanlar yaşadıkça olgunlaşıyor, bazen eski ilişkiler evliliğe daha hazır yapıyor. Senin için asıl önemli olan geçmişi mi, yoksa bugün sana nasıl hissettirdiği mi? 💙
Cevap
3Cevap
sormam yok
Ne kaba bi hareket 34 yaşında adamsın karşına çıkan YETİŞKİN kadınlarin her anlamda ilki sen olamazsın öküzlük etmeyin ya
Her kadını kendiniz gibi ikinci el sanmayın lütfen😊
İkinci değil beşinci elim ben. Seninde karşınada "sıfır elsiz" hiç denk gelmemiş nedense. Her kadın ben gibiyse demek.
Kendin gibi birine layıksın😊 denk gelmedi evet çünkü kadınlar erkrksiz duramıyor demekki kaliteniz ortada
Duramıyoruz
Tamam
Sevgilisi olmamış kız bulamazsın ki. Bulsan da psikolojisi bozuk asosyal biri olma ihtimali var ben gibi 🤧
Bulmaya çalışmıyorum zaten denk gelirse değerlendiririm😊 senin asosyalsen ne yapayım... benim teyzemin kızı beyin cerrahisi doktoru hic de sevgilisi olmadı erkrklerle işi olmuyor ama doktor ve kaliteli konforlu da hayatı var 😊 erkeksiz veya kadınsız olan her insan deli asosyal olmuyor yani
Tam olarak asosyal oluyor. Karsı cinsle nasıl konuşulacagini bilmiyorlar tıpkı senin gibi
Karşı cinsle nasıl konuşulur sanaldan mı belli oluyo😅 siz çok önemsiyorsunuz sanalı az reele dönün
Bende hayatına giren ilk kız olmak isterim ama sormam. Soru hakkımı başka şeylerde kullanırım zaten cevaplarından hareketlerinden anlaşılır
O da farkli bir taktik
Yalan söylüyorlar bro hiç sevgilim olmadı diyen kız sonradan döküldü 1 yılda 2 kişiyle görüşmüş bide namazında niyazında kapalı görsen melek sanırsın
Dostum olmadı diyen de oldu kandırmaya calışan da ama az arastirinca çıkıyo hersey😊 zaten namaz kılandan flan korkacaksin
Aynen öyle artık din muhabbeti duyunca kaçıyorum
Kesinlikle
Birlikte mi olmuş
Kurcalarsak çok olmaz o iş
Olmasın da zaten
Sorar mıyım bilmiyorum
Pardon siz İngiltere prensi misiniz? Rahip misiniz
Hiç biri değilim... ama ikinci el istemeyen biriyim😊
Tamam git bekar öl.
Problem yok bu yaşıma kadar bekar yaşadım bekar da ölebilirim😊 karşı cins olmadan yaşayaman asa lak😋
Herkes sorar bunu
Çoğu kişi pek umursamıyor
Kızlar çapkın erkeği tonlarca kadınla yatmış erkeği daha çok istiyor😂 birine denemistim ben esc ye gittim birileriyle oldum kız bana ne dedi biliyormusun erkek gecmisiyle değil gelecegiyle önemlidir😅😅 dedim u lan s ktir git midesiz
Kadınların çoğu aynı😊 erkek dediğin hovarda olur derler...
Senin oldu mu peki
Tabi ki hayır
Peki arayış ne burada?
Arayış mı😂 buraya her giren kadın veya erkek bulmak için mi giriyor😅 siz herhal de her erkeği kadın delisi sanıyorsunuz😏
Terbiyeli konuş ma l sensin
Masada biraktin
Olumsuz diyerek bıraktım evet
Anladim kis uzulmustur
Çok da umrumda degil acikcasi😊 evet ma l ma l bakışlar atıyorlar
Sormam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?