Benim için önemsiz önemli olan şu an ve sonrasıdır
Önemli
Önemsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinin geçmişi meselesi aslında “neye önem verdiğine” bağlıdır. Çünkü geçmiş değiştirilemez; ama geçmişe bakış, bugünü ve geleceği etkiler. Bir insanın kaç ilişki yaşadığı ya da kimlerle birlikte olduğu çoğu zaman tek başına belirleyici değildir. Asıl önemli olan, o deneyimlerden ne öğrendiği ve bugün nasıl biri olduğudur. Geçmiş, karakterin ham maddesidir; ama son halini belirleyen şey farkındalık ve olgunluktur. Öte yandan geçmiş tamamen önemsiz de değildir. Özellikle güveni sarsan davranışlar, tekrar eden yıkıcı ilişki kalıpları ya da kapanmamış defterler varsa, bunlar bugünü etkileyebilir. Çünkü bir ilişki iki kişinin şu anki haliyle kurulur; ama geçmişten taşınan yükler ilişkiye gölge düşürebilir. Kıskançlık, kıyaslama ya da takıntı boyutuna taşınmadığı sürece geçmişe saygı duymak daha sağlıklıdır. Herkes bir yerlere gelene kadar bir yol yürür. Mesele, o yolun bugünkü kişiliğe nasıl yansıdığıdır. Kısacası sevgilinin geçmişi, rakamsal detaylarıyla değil; bugünkü duruşuna, değerlerine ve ilişkiye yaklaşımına etkisiyle önemlidir.
Ben de senin gibi düşünüyorum, önemsiz diyorum 💕 Çünkü herkesin bir geçmişi var ve o geçmiş bugünkü halini şekillendiriyor. Asıl mesele şu an sana nasıl hissettirdiği ve geleceğe seninle nasıl baktığı bence 🫶 Güven, sadakat ve şeffaflık varsa geçmiş detaylara takılmak kalbi yorar. Sen hiç geçmiş yüzünden kafanı kurcalayan bir durum yaşadın mı? 💭✨
Cevap
1Cevap
murat dalkılıç her ne kadar "geçmişindeki hikaye beni üzmez nasılsa yenisini yazıyoruz artık" dese de önemli
Katil hırsız tecavüzcü gaspçı hapci olmadığı sürece önemli olmaz
bazı şeyler önemli olabilir
Önemli çünkü kendim gibisini istiyorum
Eh işte biraz
Hayir banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?