Sevgilin sana geçmişini sormuyorsa,bu merak etmediğinden değil,
sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesinden midir?
sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesinden midir?
Arkana bakmaktan önünü göremezsin. Affedilmeyecek hatalar olmadığı sürece geçmişte, önünüze bakmanız en güzelidir. zaten insanlar arkalarına bakarken düşerler en çok.
birde geçmiş zamanda hayatında sen yoktun veya seni tanımıyordu seninle çıkacağını bilmiyordu. bilseydi seninle çıkacağını belki geçmişindeki hataları yapmazdı bir de bu cepheden bakmak gerekir bence...
Evet..
Öyledir...
Ya da gerçekten geçmişi konuşarak harcayacağı zamanı gözlerine bakarak geçirmek daha keyifli olduğu için geçmişi öğrenmeye çalışmakla zaman kaybetmek istemiyordur..
Yeni bir ilişki ise kurcalamak istememiştir.. aslında yeni de olsa zamanda geçse sorulmamalıdır bazı şeyler. ona birşey kazandırmaz ben şahsen sormazdım boş yere neden canımı yakayım? şuan benimle mi evet mutlumuyum evet buna bakar yoluma böylece devam ederdim
bu soru senin bileceğin iş ama bence ilişkilerde ''güven'' çok önemlidir, sana sormuyorsa sen ona sorabilirsin ,ondan beklemen yanlış ve eğer aranızda gizli kapaklı şeyler olduğunu hissedersen kendini bu konuda tehlikeye atma derim, üzülürsün...
Cevap
10Cevap
ya bence sevgilinin gecmisini sorgulamak güzel birsey degil..tmam hani en uzun iliskin nekadar sürdü gibi soru sorulur bunun bir sakincasi yok ama detaya girmem yok ismi ne yok cok mu sevdin yok neden ayrildiniz bunlar benim canimi yakar durup durdugum yerde cünkü cok kiskancim ve durmadan aklimda bulunur kiyaslamaya baslarim kendimi falan.. hic iyi degil
ayneeennn | +1
tesekkürler cicim :P
insan hatalar yapar ileride bunları düzeltir geçmişin parlamaz ama geleceğini geçmişin sayesinde parlatırsın bu yüzden geçmiş gelecegin aynasıdır derler yaptıgın hataları bir daha yapmazsın geçmiş değil benle ve ilerisi önemlidir
önemsemiyorum ama geçmişte yaptığı aynı hareket ve hataları sana da yapıyor. Yani kişinin hiç bir huyu değişmiyor. Birisini terk edip geldiyse senide terk ediyor. Biriyle beraberken aldattıysa senide aldatıyor.
geçmiş derken yaşadığı ilişkiler sorgulanmamalı ama bazı durumlar araştırlmalıdır.tabi ciddi olan bir ilişkiyse.
evet ve şuda iyi bilinmelidir iki tarafın geçmişi kendisine aittir bir güven ortamı yaratmanın dışında başka yere çekilmemeli
Senin gelmişini geçmişiniii diye sövdürecek konuma getirmesin yeter ...
geleceğini etkileyen ciddi problemler olmadığı sürece önemli değildir benm için
fazla önemlı degıldır ama eger bırını aldatmıssa ve ben bunu ogrenırsem bu benım ıçın onemlı olur
en önemlilerindendir geçmiş geleceğin aynası gibidir ikinizde sormalıydınız.sıra ile ilgili böyle bir şey düşüneceğini sanmam.
geçmiş ciddi bir ilişkide gerçekten çok önemlidir bence. Eğer sormuyorsa kesinlikle sıranın kendisine gelmesinden korkmasındandır.
büyük ihtimal ilgilenmiyordur. geneli değil tabi ama çoğu yalancı olduklarından korkucaklarını zannetmiyorum sıranın onlara gelmesinden.
Geçmiş seni oluşturan parçaların bütünüdür. Seni sevdiyse, geçmişinini kabul etmiş demektir.
hayır neden önemli olsun ki her insan değişir unutmayın yeterki hatalarının farkına varsın ve aynı hatayı inatla tekrarlamasın :)
bilmek istemem açıkçası. durup dururken senaryolar yazmaya başlarım falan. biliyorum yani kendimi. önemsediğim bişi de değil zaten.
Sadece geçmişe saplanıp kalmamak içindir.
Ne kadar zamandır sevgilisin ki?
ciddi düşünmüyordur belki ondan..
Benim bir korkum olmadığı için geçmiş önemli:)
önyargılı olma ilişki yeni diye çekiniyo olabilir
geçmiş tabikide önemlidir
gecmise bagli bi durum
önemlidir tabiki geçmiş geleceğin aynasıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar