Tabi ki önemlidir.
Genelde ilişki odaklı düşünmüş herkes ama genel baktığımızda geçmiş de insanın geleceğiyle ilgili ipucu verir bazen.
Hayatta bişeyler için çaba harcamış, emek vermiş, kendini geliştirmiş biriyle it, kopuk, serseri takılmış nerde pis bi olay var ona bulaşmış kişiyi aynı yere koyamayız.
Mesela geçmişte şiddet uygulamış, birilerini taciz etmiş, yasaklı madde kullanmış ya da çeşitli suçlara karışmış birinin bunu tekrarlama ihtimali yüksektir bana göre. Muhtemelen çevresi de ona göredir. Öyle birine güven duymaz kimse.
ilişki olarak bakarsak da kadın ve erkek arasında fark yok bana göre. Herkes birilerini tanımak istemiş ya da birileriyle olmuş olabilir tabi ki ama sevgili sayısıyla övünen, sürekli bişeyler yaşamış, nerde bi kadın görse hemen atlamış bir erkeğin zaten karakter sorunu vardır. Eleriz direkt :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayEvet tabii ki nasıl bir insanla olduğumu bilmem önemli. Aynı etik değerlerine sahip miyiz ve farklılıklarımızın ne olduğunu görmek amaç.
Biri birçok kişiye ırkçılık ve zorbalık yapmıştı, bunu da gülerek anlatmıştı. Bu kişi haliyle bana uymadı birçok sebepten daha.
Biri hep aynı yerde yaşamıştı ki bu yüzden benim karakterim ona yabancı ve garip gelmişti çünkü o çok sabitken ben çok değişkendim.
İlk ciddi ilişkisi olduğum kişilerle de çok anlaşmazlık yaşadık çünkü kendimi partnerden ziyade eğitmenleri konumunda buluyordum.
Fazla yollu ve umursamaz davrandığı için güvenilmez olduğu ve uğraşa değmeyeceği sonucuna vardığım kişide de haklı çıkmıştım.
Paylaşım sayesinde ilerisini öngördüm ve bu hem ilişkinin daha hasarsız bitmesini sağladı, hem de olası sorunları büyümeden çözebilmemi.
Özetle geçmişi bilmeyi çok önemli buluyorum. Uyuşma miktarını ve dürüstlüğü ölçmekte çok önemli bir yeri var karşıya kendini anlatmanın.14 Yorumla- 9 ay
Teşekkürler. Güzel soru ama aklı fikri cinsellik olan ön yargılı kişiler yüzünden harcanmış biraz maalesef.
- 9 ay
Her zaman vardır. Kesinlikle zihinleri çok çarpık katılıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayGeçmişinden ziyade, duyguları ve bu duyguları kullanma şekli önemli. Bugüne kadar kimi aklında yer açacak kadar sevmiş, hangi bedene hasretle dokunmuş. Özet geçsin.
00 Yorumla
9 aykadının geçişine bakarım zaten bütün olay bu herkes bakar ilişkileri temiz düzgün mü bakire deyilse zaten direk çöp kullan at :) esc heleki kaldı ülkenin bu dönemim de evlenicek çifler gitsin kadını expertize soksun kasada hasar var mı diye kadına güven sıfır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, sevgilinin geçmişi konusu aşk ilişkilerinde çok sık tartışılıyor, farkındayım! 😉 Bana göre geçmiş, sadece geçmişte kalır. Eğer biri seni şu an olduğu haliyle mutlu ediyor, sevgi dolu hissettiriyorsa, geçmişinden çok şimdisine bakılmalı. Ama tabii ki açık, dürüst bir iletişim olması çok önemli. Böyle bir şeyden rahatsız hissediyorsan, bunu onunla sakin ve anlayışla konuşmayı deneyebilirsin. Sence şimdiki davranışları daha önemli değil mi? ❤️✨
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Önemli olan gelecek geleceğe bakarım ama aynı hatalar tekrar edilirse giderim
39 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önem veririm, herkesin önem vermesi lazım. Başkasına kötü bir şey yapan biri, neden tekrar yapmasın ki? Geçmiş her zaman geleceğe fener tutat.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
9 ayBen erkekte geçmişe bakmam, geleceğe bakarım. Benden önce ne yaptığı ya da ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Sormam da, merak etmem çünkü. Hepimizin bir geçmişi var sonuçta ilişkilerde bu tarz konuların gündeme gelmesini doğru bulmuyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 9 aySevgilimin geçmişi benim için önemli değildir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ben erkek olarak kızı düşünerek diyim. önemlidir tabi. hani bu muglak bi önemlidir değil cok keskin kalın bold italik altı cizgili bişekilde yani. bende boyle. toplumdaki ekreklerde bence benim cızgımde. sadece seks değil tabi iş. herşeyi kastediyorum. ama ilk etapta tabi seks duygusal bag aşk annelik cocuk vs gelir. erkekler betülcüm oncelikle diğer ekreklerle olan şeylere bakar. bi kızın bi erkekle olayı ne olabilir. ya ondan hamile kalcak ya sevgili olcak. yatcak. arkadas olcak. flört vs. neyse işte. erkekler gecmişteki erkekler konusuna bakarlar. tabi hırsızlık mı yaptı ne bilim bilerek orman yangınımı cıkartmıs bi kız arkadasına bi zarar mı vermiş. vs vs bunlarda olur. ama ilk olarak gecmiş derken rakiplere bakılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayElbette önemli olan noktaları var öncelikle cinsel hayatından bahsedecek olursam abartılı bir cinsel geçmişi olmuşsa ya da herhangi bir cinsel geçmişini yakınlarımdan biri de biliyorsa bu benim için sorun, geçmişinde uy*ştrucu madde kullanacak ya da alkolden hastanelik vs olacak kadar malca durumlarda bulunmuşsa bu benim için sorundur, geçmişinde yüz kızartıcı ya da daha ciddi bir suç işlemişse hapse vs girmişse bu da benim için sorundur ve de bu saydıklarım türevlerinde bu saydıklarıma benzer şeyler de benim için sorundur bunlar dışında kalan her şey bence çok da önemli değillerdir
10 Yorumla
9 ay
Bir insanın sabıka kaydı, suç geçmişi olup olmaması, ilerde anne olup olamayacağı ya da sorunlu biri olup olmayacağı açısından önemli.
Ayrıca kimse kusura bakmasın ama ilişki geçmişi de bence çok önemli. Temiz değilse, kendini korumadan gönüllü ilişkiler yaşamışsa bu da sıkıntı olabilir ve ilişkiyi bitirme sebebi sayılabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
9 ayYedisinde neyse yetmişinde o dur derler. O yüzden geçmiş te geleceğim referansı olacağı için önemlidir.
Mesela bir kadın neden ayrıldı? Kocasımı istedi kendisimi istedi piskolojik sorunu var mı ya da işte kötü bir alışkanlığı.
Bunlara bakmak lazım yoksa geçmişte başkası ile yaşadığı sorunları bu kez seninle de yaşayabilir
Ama evdenmiştir ayrılmıştır neler yaşadıysa o kendinde kalır o zamanın hikayesidir seninle yeni bir sayfa açarsa o konulardan söz edilmez
10 Yorumla önemli değil benden ayrıldıktan sonra başkasına giderse ömür boyu bana geri gelmesine izin vermem aşık olan kadın başkasına gitmez gittiyse geri gelme imkanı sıfır benim için şans vermem bidaha mabul de etmem ama geçmişindeki insan beni alakadar etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySicil uyuşturucu vs ise evet çok önemli. Mümkünse sigara içki de kullanmasın. Her kötülüğün başı bunlar. Es.. cort geçmişi de çok önemli kesinlikle. Dini de önemli. Cinsellik ise por.. n yıldızı olmasın elbet ama geçmişinde birkaç birlikteliği olduysa sorun değil.
21 Yorumla- 9 ay
Haklısın.
9 ayEvet önemlidir de bizim ülkede geçmiş diyince neden akıla sadece seks geliyor onu da anlayamıyorum
114 Yorumla- 9 ay
geçmiş diyince başka ne gelecek akla?
- 9 ay
@YüzsüzSuratsız birini aldatıp aldatmadigini, adli olarak bir suçu var mı yok mu, ailesi, geçmişte karakteri nasıl biriydi, geçmişte ağır bir hastalık geçirdi mi? Saymakla bitmez ama maalesef aklı küçük olan küçük düşünüyor
- 9 ay
bir kadın bunları neden yapsın? şiddet içeren suçları işleyenler genelde erkekler oluyor, burada sorulan kadının geçmişi ben daha hiçbir erkeğin geçmişinin önemsendiğine şahit olmadım
- 9 ay
hangi kız bunları soruyor erkeğe hiçbiri
- 9 ay
@YüzsüzSuratsız sen şahit olmadın diye hiçbir kadın önemsemez diye bir şey yok ve bir kadın da adli suçlara karışabilir ben mesela geçmişte uyuşturucu kullanmış her hangi bir kavga dahi olsa cezaevine girmiş bir insan ile hayatta birlikte olmam bunlar da geçmiş bir şey evet ama çok önemli şeylerdir benim için
- 9 ay
bende bir şey sorayım biraz zeka görelim, suratım evinizde biryerde olacak olsa nerde olsa daha iyi olur evin herhangi biryeri olabilir
- 9 ay
başka napcaksınız ki suratımı kapı girişinde eve girip çıkarken
- 9 ay
başka yer mi bulamadın
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
9 aySeri katil, tecavüzcü tacizci gaspçı falan olmadığı sürece geçmişi umrumda olmaz , benimleyken nasıl durduğu önemli. Benden önce çapkın olmuş olması bile umrumda olmaz beni nasıl sevdiği ve sadakatını ne derece gösterdiği önemli
11 Yorumla Geçmişi önemli tanıştığım kişinin sabıka kaydını bir yerden sonra öğrenmek isterim kendiminkini de gösteririm bu devirde sözler değil eylem gerekli yok sen bana güvenmiyorsun mıy mıy yaparsa gitsin fark etmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güncellemeyi okudum. Geçmişinde suç, madde kullanımı, yalan söyleme varsa buna razı olmam. Fakat cinsellikle ilgili yaşantısı beni ilgilendirmez
10 Yorumla
9 ayBirini taciz veya cinsel istismar etmişse benim hayatım da yeri olamaz yaşadığım için o acıyı çok iyi bilirim, böyle bir adam hayatımın kıyısından bile geçsin istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet, önemli. Çok irdelemeden yüzeysel şekilde bilmekte fayda var.
Benden önce belki pavyonda çalıştı, belki de yüz kızartıcı suçlara dahil oldu. Birçok uç noktada şey yazabilirim.10 Yorumla
9 ayBir insanın geçmişi neyse geleceği de odur. İstisna mutlaka vardır ama atalarımız boşuna dememiş bir insan yedisinde neyse yetmişinde aynıdır diye. Geçmiş iş ilişki aile içi davranışlar bence hepsi önemli.
13 Yorumla- 9 ay
Ben sana katılmıyorum bir insanın geçmişi neyse geleceği de odur az söylediğinde herkes hata yapabilir herkes yanlış yolda olabilir ama doğru yolu bulma şartıyla herkes hatalarını ders çıkartmak için hatalar vardır sen de bir erkeksin sen de bir hata yaptın sen de ondan bir ders çıkarttın sevgililikte arkadaşta işte okulla sen ne aklına gelip ne hata yapmışsan onunla bir ders çıkarttın
- 9 ay
Haklısın @Betulbuse insanlar değişebilir ama ben çevremde görmedim kendi yaşadıklarımı göz önüne alınca çıkan sonucu yazdım. Keşke herkes değişebilse
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önemli tabiki ailesi yaşam tarzı önemsiz diyen tabi bunu sadece cinsel olarak görürsen evet ama kişi (hırlımı hırsız mı ne iş uapar yaşam ailesi vs önemli maalesef
10 YorumlaEvet onemlidir. Hoslanilan donemde ne kadar umrumda olmasa da asik oldugumda veya duygularim yogunlastiginda gecmisini daha cok merak eder ve kiskanirim hayatimdaki erkegin daldan dala konan bir capkin olmasi gecmis de olsa beni rahatsiz eder ve gecmisi kalabaliksa yersiz kiskanclik krizine girip kafami duvarlara vurabilirim cunku hayatindaki tek kadin olma istegi bende bu hisleri uyandirir tesekkurler iyi gunler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemlidir. Benim için değerli olan bir kişinin geçmişte neler yaşamış olduğunu bilmek isterim. Bunda da bir anormallik yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayNe olursa olsun önemli annesini dövmüs de olabilir e önemli
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 aybence insan geçmişinde nasılsa öyle devam eder
çok büyük ipucu insan için
10 Yorumla
9 ayÖnemli , geçmişinde rahatsız oluyorsam sevgili olmam
10 YorumlaÖnemli tabii geçmişini sorgularım 😀 ama sırf merak ettiğim için
10 Yorumla
9 ayEvet önemli geçmişini merak ederim sonuçta geçmişte neyse bugünde o değişmez kolay kolay karakteri
10 Yorumlaonemli, masum erkekleri seviyorum surekli takilan ilgilimi cekmez
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
9 ayTaciz geçmişi olan bir erkekle tabiki aslaaa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öncelerden birini taciz tecvz ettiyse istemem istemem tabikide
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayGeçmişte çok büyük hatalar sorunlar yoksa geçmiş geçmiştedir. herkes önüne bakmalı :)
10 Yorumla
9 ayKusura bakmayın ama önemli tabiki de bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
9 ayÖnemli. Suça karışmışsa kabul etmem. Sicili temiz olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayTabiki önemlidir, kim olduğunu bilmem lazım, güvenmem lazım..
10 Yorumla
9 ayGeçmişsi ile pek yargılama yapmam ama çok hareketiyse tabikide önemlidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
9 ayHer şekilde cinsiyete bakılmaksızın önemsiz. Bir şeyi bir kere yapan bin kere de yapar, kadını erkeği yok bunun. "Tövbe ettim bidaha yapmayacağım" falan yalan.
00 Yorumla
9 ayTövbe etti ve pişman sa Allah affetmiştir biz kimiz ki
12 Yorumla- 9 ay
Ya tabii orası öyle ama şöyle düşün katil olmuş nereden biliyorsun ki bir daha birini öldürmeyecek o kişi de sen olmayacaksın birini taciz et etmiş nereden biliyorsun ki bir daha taciz etmeyecek madde kullanmış bıraktım demiş ama nereden biliyorsun tekrar başlamayacağım tövbe pişmanlık af dilemek Allah'tan ayrı bunlar ayrı nasıl tövbe eder nasıl pişman olursun Allah'tan af dilersin küçüklüğünden çevren pis olur ailen kötü olur cinsel konusunda erkek ya da kız o kötü yola girer çünkü normalde hani küçüksün ya büyüklerin de hata yapmayacağını düşünerek yapmak istersin ama hafif hafif büyüdüğünde de ne kadar yanlış olduğunu anlar o kötü yoldan çıkar af diler doğru yolu bulursun bu farklıdır
- 9 ay
Zaten öyle ama şimdi seni uç örnekler veriyorsun, eğer cidden kendini düzeltmiş bedenini ödemişse Ben dediğimi haklı bence ama onun dışında düzeldim deyip hal ve hareketleri aynı ise yol vermek lazım bence
9 ayGeçmişinde çok önemli bir şey olmadıysa klasik hayatı çokta değildir herkesin bir geçmişi var gelecekte nasıl olacağı önemli geçmiş geçmişte kalmıştır kendini düzelttiyse
21 Yorumla- 9 ay
Vavv iyiydi bu ama herkes senin gibi düşünmüyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. tabiki kiminle çıkıyorum kiminle sohbet ediyor kim için çabalıyorum bunlar önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayÖnemli. Geçmişinde bir sürü kadın olan erkeği eve koca diye sokup, cocuklarima baba yapmam.
00 Yorumla
9 ayGeçmişin bir önemi yok benim için
geçmişe takılı kalıyor çoğu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Paralı asker değilse Of hesabı instagram aboneliği yoksa sorun yok
00 Yorumla
9 aygeçmişle ilginenmem. benimle ne yapacağı ile ilgilenirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gecmise mazi geleceğe gazi eski defterleri açmak mutsuzluk getiriri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayzerre kadar ilgilendirmiyor beni ama benden sonra elbette ilgiliyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayKimsenin geçmişi umrumda değil bilmekte istemem çünkü bazı şeyleri bilmemek daha mutluluk vericidir
00 Yorumla
9 ayValla önemli değil diyenker olmuştaa atıyorum 24 30 erkekle ohh halletmiste benim sevgilim olmaisn be
10 Yorumla
9 ayAraba alırken bile geçmişine bakıyorsun. Sence hayatını güveneceğin insanın geçmişine bakmazmısın? İnsanlar değişmez sadece çıkarları değişir.
10 YorumlaBenim için çok önemli değildir pişman oldu ise ama aldattı ise mesela beni affedecegimi sanmam pek
10 Yorumla
9 ayGeçmişi yuz kızartıcı bir sey varsa cok önemli ama özel hayatı beni ilgilendirmez ama su önemli neden bitti ilişkisi bu kısım benim hayatımın nasil olacagi konusunda önemli kendi mi bir sey yapti yoksa haksızlığa mi ugratildi vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayErkeğin geçmişine bakmayan kadının sonu mutlu bitmez
10 Yorumla
9 ayGeçmiş önemli ama şimdi geçmişi temiz erkek varsa söyleyin bana denk gelmek zor hepsi icin degil ama ben temzi gecmisli bulmakta zorlanırim gibi
11 Yorumla- 9 ay
T. akipp atar mısın lütfen
Şimdiden tşkler😊 👍
9 ayönemli tabi ne yaşadıysa onu yaşatır
10 Yorumla
9 ayİlişkiye başlarken söylerse iyi olur ama zamanlar sırlar ortaya çıkınca insanı soğutmaya başlıyor geçmiş ya da sır gibi değil yalan olarak görüyor insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEvet çok önemli
Tam anlamıyla bakire olmasını istiyorum00 Yorumla
9 ayBakire olup her boku yiyip temizim demesin dense makul bir geçmişi tercih ederim bakire olmamasıda dahil yeterkki yalan olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu konu sadece erkekler için önemliymiş gibi davranılıyor ama kadınlar için çok daha önemli.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 ayElbette önemlidir. Diğer türlü ilerleme olmaz
13 Yorumla- 9 ay
@xxbosvergitsin arkadaşlar bisey soracam ben 3 aylık iğne yaptırdım folik asit içersem gebe kalirmiyim
- 9 ay
Bacım benim altıma niye yazıyon
Bilmem gereken önemli bişey yksa hayr
10 Yorumlakaraktere bağlı ve geçmişte neler olduguna
10 Yorumla
9 ayEvet önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayÇok önemli. Sorgulayıp sevgili olurum olacaksam
10 Yorumla - Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne