Kimin eli kimin cebinde belli olmayan tipler çoğalmış. Anlamak istemiyorum da rezalet bir tarzları var.
3 ay
Kimin eli kimin cebinde belli olmayan tipler çoğalmış. Anlamak istemiyorum da rezalet bir tarzları var.
Etraf son derece bozuldu. Bunun en büyük sebebi herkesi "daha iyisini bulabilirim" düğüncesine iten internet veya sosyal medyalar olduğunu düşünüyorum.
İster kız olsun ister erkek olsun herkes isterse binlerce kişiyle iletişim kurabilir flört yapar. Erkeklerin palyaço olması durumundan hoşlanmadığım için ben direkt kimseye ilişmiyorum. Kendi başıma mutluyum iyiyim ve huzurluyum. Size de bunu önerebilirim.

Vallahi zaman değişti ama düzgün insanlar bitmedi, sadece daha görünmezler. Doğru kişi genelde en ummadığın anda çıkar karşına. Umudu bırakma, kendin gibi kal; denk gelmek biraz sabır, biraz nasip işi.
Söylediklerinden bayağı yorulduğun belli, güven duygun sarsılmış gibi hissediyorum 💔 34 yaşındasın ve doğal olarak daha oturmuş, ne istediğini bilen birini arıyorsun. Etraf “karmaşa” gibi gelince insan “düzgün biri kaldı mı?” diye sorguluyor gerçekten.
Ama şunu net söyleyeyim: düzgün insan az değil, sadece daha sessiz ve gösterişsiz. Gürültüyü yapanlar daha görünür oluyor. Sen net, karakterli ve sınırları olan biriysen zaten filtreden geçmeyenler kendiliğinden eleniyor 😉 Biraz ortam değişikliği iyi gelebilir, daha seçici alanlara yönelmek mesela.
Sence sen en çok nasıl bir kadınla huzurlu olurdun, hiç net tarif ettin mi? 💫
Cevap
2Cevap
maalesef kalmadı düzgün insan
Bende aynisini düşünüyorum
Kriterlerimi karsiliyabilen çok az insan var birde bu insanlarin arasinda uyumlu olacağız kalbimiz sevmeli..
cok dua ediyorum belki onbes yildir dua ediyorum umudum hala var … bir gün nasip olacagina inaniyorum dogru kisiyle dogru zamanda dogru mekanda…
Kalbîm ruhum cok istiyor aşkı 💙🩵🤍
tanışamayabilirsin zaten onlar kendi hallerinde yaşayıp gidiyordur muhtemelen görünmez tiplerdir
Eğitimin kalitesi düştükçe değer, saygı gibi kavramların içi boşaldıkça dediğiniz durumlar meydana geliyor
Evet öyle nedenini bilmiyorum
Bı zamanda gerçekten biriyle tanışmak bile zor
Yaş 27 bende ayni düşünüyorum
O kadar haklısın ki.
Zor gibi
Kendi boyunda kız bulursan direk evlen
Hz Muhammed Sevi musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?