Neden herkes aldatıyor 10 flört yapıyor, bunu açıkça gösteriyor, insanlar neden bu kadar haddini aştı, edep kalmadı
2 ay
Neden herkes aldatıyor 10 flört yapıyor, bunu açıkça gösteriyor, insanlar neden bu kadar haddini aştı, edep kalmadı
Tamamen sosyal medya ve diziler bitirdi bir gençliği. Benim lise yıllarımda cep telefonu yoktu. Kız arkadaşım beni çalışırırdı ev telefonundan, sonra ben onu 1 kez çaldırırdım. Bizim şifreniz buydu buluşmak için ikimizde hazırız demekti evinin arkada sokağında beklerdim onu gelmesi için, birbirinize ile mektuplaşmak için şifreler geliştirmiştik. Aşk o zamanlar masumdu
Her şeyi normalleştirenler ve bunun anormal olduğunu bildiği halde ihtiyaç diye süsleyenlere sormanızda yarar var.
Düzgün insan kalmadı demeniz için herkesi tanıyor olmanız lazım.
Bu da mümkün değil.
Eğer düzgün karakter sahibi birini bulma niyeti varsa , kişinin.
Öncelikle kendisini o kavramın içine sokması gerekir.
Tanımadıklarımızı zan altına sokmaktan vazgeçelim.
Canım benim, o hissi çok iyi anlıyorum, kalp kırıklığı insanı yorar 😔💔 Ama bak, evlenecek düzgün insanlar hala var, sadece sosyal medya her şeyi abartılı gösteriyor, herkesin vitrini parlıyor. Aldatma, flört furyası da özgüven patlamasından, ama asıl mesele senin sınırlarını koyup doğru filtreyi yapmak ❤️ Gerçek aşkı hak ediyorsun, acele etme. Senin gibi biri neyi arıyorsun ilişkide, anlat bakalım? 🌸✨
Cevap
4Cevap
işler kötüye gidiyor
Ondan bahsediyorum sizce neden
parasızlık
Flört yapmak kötü değildir
Sende onlardan bir tanesi oluyorsun
Sen nasılsın peki
Valla evde kaldık kim kimle belli degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?