• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Herkesin bizi yakıştırdığı ilişkimi an itibariyle bitirmiş durumdayım hani birbirine yakışan çiftler evleniyordu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Herkesin bizi yakıştırdığı ilişkimi an itibariyle bitirmiş durumdayım hani birbirine yakışan çiftler evleniyordu?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Çift Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Ah canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💔. Bazen ne kadar yakıştırılsak da, iş dışarıdan göründüğü gibi olmuyor, değil mi? Birbirine yakışmak ilişkiyi kurtarmaya yetmiyor çünkü sevgi, anlayış ve uyum daha derin bir şey. Herkes sizin için "vay ne güzel yakıştınız" dese de bu hikâyeyi paylaşan sensin ve neyin doğru olduğunu en iyi sen bilirsin.

Şu an canın sıkılıyor olabilir ama unutma, bu çok normal. Senin için en iyi olanı seçmişsin ve bu da bir cesaret gerektirir. Kendine zaman tanı, yaralarını sar. Yeni bir sayfa açmak her zaman bir fırsattır. Peki ya sen, bu süreçte kendine nasıl destek olmayı planlıyorsun? 🫶✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

9

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

öyle bir kural yok.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

O sizin sorununuz yapanlar nasil yapiyor o zaman

0
    0 Yorumla
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Onlar dışdan yakıştırabilir önemli olan içten nasıl biri iyi hissetmediysen doğru karar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Mümkün değil, hemen ara kapısına gidiyoruz. Yok öyle bitirmek o kadar emek verdik hayırdır?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hep ailesi yüzünden beni ne kadar kötüledilerse artık daha önceden onun için sorun olmayan kusurlarım artık gözüne batmaya başladı sürekli yok şuran şöyle yok buran böyle yok gözünün çevresinde mavilik var demeye başlamıştı hatta bu yüzden hastalık hastası olmuştup hepsi için doktora gittim senin bir şeyin yok dedi hepside

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Haydaa bu çocuk dayaklık yeminle. Ama şaka maka bir yana iyi ki bitirmişsin, üzüleceğin çok belli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Evet bende bunun farkındayım hatta Allah'a şükür bile ediyorum ama kabullenemediğim o kadar fazla şey var ki bilmiyorum sanki büyük bir günah işlemişim onun cezasını çekiyormuşum gibi hissediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Belki de sadaka verdin, ve kurtuldun. Ama iyi olmuş valla bak, sakın üzülme o aile de sen çok pişman olurdun

Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.

Sebep ne ki geçerli bir şey olması lazım

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bilmiyorum neden ayrıldığımızı bir mantığının olduğunu düşünmüyorum bahanelerle ayrıldık ama illa bir neden soracaksan ailesi beni sevmiyordu, askere gidecek onun stresi var üzerinde ve kurban bayramından bu yanadır işsizlik sıkıntısı çekiyor uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk ailesi çok baskı kuruyormuş hatta bana itiraf bile etti annem bizi ayırmak için elinden geleni yaptı dedi zaten bunun farkındaydım ama hiçbir şey demedim sevgilime bu konuda ablasıda daha biz sevgiliyken başka kız buluruz sana demişler aslında zoruma giden tarafta bu ben onlara uygun bir gelin adayı değilim çünkü açıkmışım onlar muhafazakar sözde öyleler tabii ama daha biz ayrılmadan başka kız buluruz sana diyebiliyorlar peki kardeşinin o kıza verdiği sözler ne olacak kul hakkına giriyor bu yaptıkları ama neyse ben onları Allah'a havale ediyorum dilerim beni ağlattıkları kadar Rabbimde onları ağlatır inşallah. Ayrıca ayrılırken bile net br şekilde bitirelim diyemedi ilerde tekrardan bir araya geleceğiz yalanlarıyla beni kandırıp defolup gitti

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      9 ay

Ayrılmakta haklıymışsın ya hem ailesi hem kendisi sıkıntıymış eğer seni seviyor olsaydı ailesiyle senin aranda bi orta yol bulmaya çalışırdı ayrılmakta bi netlik olması lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Aslında seviyordu hissediyordum dışarda da apaçık belli oluyordu bu bilmiyorum belkide hevesti çünkü 7 8 ayımız çok iyiydi. Nazımı, tribimi çekiyordu hatta hastalandığımda bana takviye edici gıdalar gönderiyordu. Yanında kendimi bebek gibi hissediyordum ama ne zaman işsiz kaldı o zaman hafiften değişmeye başladı ilk başlarda yine iyiydi aramız ama annesi hem bu yüzden baskı kuruyordu hemde benden ayrılması için tabii yine bana çok soğuk yapmıyordu ama yüzyüze geldiğimizde bir şeyler olduğunun farkına varıyordum. Hatta son 1 hafta yanıma geldi fsrklı şehirlerde yaşıyoruz 1 hafta kaldı. Biraz daha dur demem problem oluyor ve tartışıyorduk. Ertesi gün ona ayrılmayı mı düşünüyorsun dediğimde sessiz kaldı sonra başını salladı bu olayın ertesi günü yine tartıştık ben kriz geçirdim tabi gitmesini istedim ama o gün gitmedi sakinleşince sarılıp ikimizde ağladık ama ertesi gün ayrılık kaçınılmazdı çünkü bu sefer düşündüm ona zarar veriyordum (o zamanlar öyle düşünüyordum) ben de ayrılmak istyorum dedim 4 ya da 5 saate yakın olması lazım konuştuk sonra sarılıp ayrıldık

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      9 ay

Peki bu kadar şey olmuş sen işsiz olmasını sorun etmedin mi ailesi sorun etmeseydi sen onu o şekildede kabul edecekmiydin yani parası olmadanda devam edermiydin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Benimde zaten okulum vardı evlenme teklifinida aslında erken buluyordum ona söyledim okulumun bitmesini bekleyelim dedim bu sırada sende birikim yaparsın dedim ama o biran önce evlenmek istiyordu hatta Ocak ayında da gelecekti. Bende cahil biri değilim farkındayım işsiz biriyle evlilik yürütemeyeceğimin ama o iş bulacağını söylüyordu yani bilmiyorum belkide beni kandırıyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Sırf bu yüzden o benden ayrılır diye belki bir iş bulup çalışmıyordu şu an sen sorunca bunuda düşünmeye başladım ben de ayrılmayınca başka bahaneler buldu kendince ama keşke adam olsaydı da seni artık sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyebilseydi en azından onu beni sevmediği için suçlayıp ondan nefret etmezdim içimde ki o hâlâ masum kişi olarak kalırdı en azından bana yaptığı haksızlığı düşünüp beddua etmezdim onunda içi rahat olurdu

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      9 ay

Belliki senin konuştuğun kişi pek sağlıklı düşünen birisi değilmiş seni sevmediğini söyleyebilirdi yani seninde söylediğin gibi işsiz parasız evlilik çok sürmez ama birde şunu sorayım sana eğerki işi olup birbirinizi sevip evlenseydiniz ve siz evlendikten sonra işsiz kalmış olsa sırf bu yüzden sen onu terk edermiydin bir şekilde ona destek olurmuydun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Boşunmak ilk aşamada mantıklı değil ama bu işsizlik süresi çok uzarsa maalesef boşanmaya kadar gidebilir çünkü ben ona okulum bitsin öyle evlenelim sende bu sırada düzen oluşturmuş olursun diyordum aceleci davranan kendisiydi babamın bana sunduğu hayat kalitesinden daha aşağıda bir koşul sunarsa neden buna katlanmak zorunda olayım ki? Babam mesela 64 yaşında ve bu yaşında bile biz rahat edelim diye çalışıyor o da bir işe girip çalışacak rahat iş bulmak için aylarca yan gelip yatarsa evde zaten kavgalar başlar.

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      9 ay

Anladım bu şekilde düşünmen güzel en azından direkt olarak boşanırım demedin

Yorumla
  • luizdavid
    luizdavid Takip Et
    Guru Yaş: 33
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Neden bitiyor sorun ne?

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bitme nedeni nedir?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Mantıklı bir neden söyleyemem ama kurban bayramından bu yanadır işsiz ayrıca askere gidecek onunda stresi vardı ve en önemlisi ailesinin baskısı. Beni istemiyorlardı ben çekingen biriyim birileriyle muhabbet edebilmem için o ortama alışmam ve o kişiyi sevmem lazım yoksa diğer türlü kendimi çok kasıyorum huzursuz hissediyorum. Anneside hem çok konuşmadığımdan hemde açık olduğumdan dolayı pek memnun değillerdi. Birde baskın karakterli biri annesi de ablasıda. Hatta sevgilimle ayrılık konuşması yaparken bana bunu itiraf etti annem bizi ayırmak için elinden geleni yaptı dedi ablasıda daha biz sevgiliyken sana başka kız buluruz demiş. Bu söz zoruma gitti açıkçası kardeşin bu kıza daha 1 buçuk ay önce evlenme teklifi etmiş, sözler vermiş sen bunu nasıl söyleyebilirsin ya sende bir kadınsı. Üstelik bu kişilere sorsan kendilerine muhafazakarım derler peki benim hakkım ne olacak? Her şey bu kadar basit mi gerçekten yaa hakkımı ben asla helal etmiyorum ah'ım da onların yüzünü güldürmesin İnşallah.

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      9 ay

Çok çok haklı sebepleriniz var. Ama şuda var. İç yüzlerini.. evlenmeden önce gordunuz. Belki.. söz nişan olmadı. Ne mutlu diyelim. Sizede çok guzel severler.. zayıf noktalarinizi anlamaya çalışarak. Ruhunuza isleye isleye severler eminm olun. Ayrıca rrkek tarafınıds gözüm tutmadı. Bugün sizin ile sorun yaşayan erkek... yarın muhtemelen başka kız ilede benzer sorunları yaşayacak. Sizin zayıf noktalarinizi tasimaya razı gelmeyen.. sizi sevmeye razi gelmemiş.. gelememiş demektir. Sizin.. kendi tarif ettiginiz kisesel zaafiyetiniz.. keşke her kez sizin gibi güzel sevdede.. böyle zayıf noktalarını sevdicegin tuzu bineri olsa. Yol yakınken döndügünüz için tebrik ediyorum.

Yorumla
  • Kemalucarı
    Kemalucarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    9 ay

Nerede bacim iyimisin sen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Kaç yıllıkti

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

1 sene olmuştu ama evlenme teklifi etmişti daha geçen temmuzda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Neden ayrıldınız o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ailesi istemiyordu hatta sevgilim bana evlenme teklifi edeceği gün annesi anneme Ocak ayında beklemeyin boşuna bizi gelmeyeceğiz demiş sevgilim Ocak ayında istemeye gelmeyi planlıyordu normalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Aile istemediğinde olmuyor maalesef işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Öyle ama kendilerine o kadar muhafazakar olarak görüp daha biz sevgiliyken sana başka kız buluruz lafını asla kabul etmiyorum. Peki kardeşinin evlenme teklifi edip sözler verdiği kızın hayalleri ne olacak? Yarı yolda bıraktığı kadının ah'ı onların peşini bırakacak mı zannediyorlar. O kadar Allah korkusundan bahsedip bu şekilde davranmalarını asla kabul edemiyorum eğer bu ilişki olmayacaksa bile ikimiz anlaşamadığımız için olmamasını isterdim beni kendimden nefret ettirip kusurlarımı sürekli yüzüme vurup sonra kendine muhafazakarım demesinler Allah'ta onlara sorsun inşallah gün yüzü görmesin hiçbiri

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Herkesin bizi yakıştırdığı ilişkimi an itibariyle bitirmiş durumdayım hani birbirine yakışan çiftler evleniyordu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Be artik ciddi ilişki evlilik düşüncesinden vazgeçtim kesinlikle? 0 cevap verildi
Bu evlilik artık bitmeli mi? 28 cevap verildi
İlişkilerden evlenmekten baya soğumuş evredeyim aslında ilişkileri güzel diyor çiftlerin ama tam... 8 cevap verildi
Bitek bizim evlilik mi böyle? 9 cevap verildi
Sizce artık evlilik devri kapandı mı kim kiminle yatıyo belli değil evlilik devri bitti mi? 20 cevap verildi
Evlilik bitti mi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨