Aynı anda 3 kişiye mesajlaşmak aldatmak sayılır mı?

Üçüyle de sevgili değilim. Üçüne de yürüyorum. Aslında böyle olsun istemezdim ama üçü aynı zamana denk geldi. Anlatayım.

Üçünden birisi ilişki düşünmüyorum, sevgili bir süre istemiyorum dedi. Fırsat buldukça mesajlaşıyoruz , yazarsa yazarım, yazmazsa yazmam ama öyle boş muhabbet sadece. Onu saymayın yani. Diğeri yazışa yaşıyoruz ama bu olacak gibi bir şey. Arada geç yazıyor, bazen o gün hiç yazmadığı oluyor. Ben de o yazarsa yazarım diye o yazmayınca başkasıyla konuşuyorum.

Diğer bu üçüncü ise benim evimin karşısında çalışıyor gerçek hayatta gördüğüm birisi. Diğer ikisiyle internetten bulduk birbirimizi bu gerçek hayattan çıktı. Buna da bir mesaj atıyorum ya 1 saat sonra ya 5 saat sonra yazıyor. Numarasını silmiştim konuşmak istemiyor zannetmiştim. Derken aylar sonra annemin numarasını almış kahve içmeye geleyim size demiş. Babama da öyle demiş. Annem babam bu kızdan hoşlandığımı en başından beri biliyor ama kız zor bir kız. Zoru oynuyor ya da gerçekten mesaja bakmıyor. Neden geç yazıyor anlamıyorum. Duruma göre gidişatı belirliycem üçüyle de sıraya dizdim. Üçüne sıra sıra kaycam 😅🙂🤣😄😁😆😀

Hepsiyle konusabilirsin ama bir kişiyle devam edersin hayatina biri girince diğerlerine yazma
Birini seç diğerlerini ele
Hangisi daha iyi hissetiriyorsa onla devam et
Üçüne de şimdilik sorun yok ileride elersin birilerini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
3 ay
Yapay zeka bile birinci seçeneği seçti siz ne diyorsunuz ankete katilanlar. Sadece bir kişiyle konuşsam oda olmasa sevgili boyutuna gecenmesem. Bu sefer diğerleri gitmiş olacak. Üçüyle konuşurum hangisi iyiyse onunla çıkarım. Onunla çıktıktan sonra eliyeceksem diğerlerini elerim. Siz kızlar elemiyorsunuz bile. Yedekde tutuyorsunuz sevgiliniz varken. Ben üçüyle konuşuyorum daha birini seçmedim. Birini seçersem diğerlerini eliycem. Böylece aldatmış olmayacam
Aynı anda 3 kişiye mesajlaşmak aldatmak sayılır mı?