Twitter’da bir kullanıcı, evlenmek istediğini söyleyen erkeklerin tweetlerini gördüğünü ama hepsinin hâlâ bekar olduğuna dikkat çekmiş. 🧵
Akşama kadar burada evlenmek isteyen erkeklerin tweetlerini görüyorum. Ne hikmetse hepsi hâlâ bekar. Siz sevmeyi sahip çıkmayı bence bilmediğiniz için 2 günlük aşk dolu hevesleriniz kadınları sadece kırıyor. Ciddi olmanın ne ekonomiyle ne de güzellik ile alakası yok.
— NURSEN🏔️ (@1nursen4) February 21, 2026
Yani mesele “ekonomim otursun, sonra ciddileşirim” bahanesi ya da “çok güzel değilse uğraşmam” kafası değil; mesele gerçekten niyet ve karakter.
Ben de etrafıma bakınca şunu çok görüyorum:
“Evlenmek istiyorum, düzen istiyorum, sadakat istiyorum” diyen ama DM’de, uygulamada, ortamda hâlâ her şeye yürüyen, duygusal emek vermekten kaçan, sorumluluk almaya gelince ortadan kaybolan bir kitle var. İlişkiyi “romantik kaçamak” gibi yaşayan ama “partnerlik” tarafına hiç geçmeyenler… Sonra da “iyi kız/iyi erkek yok” diye veryansın. 🙃

Şimdi merak ediyorum KScanlar:
Sizce “evlenmek istiyorum” diyen ama hâlâ bekar olan erkeklerin temel sorunu ne? Gerçekten ciddi değiller mi, yoksa kadınların güveni mi kalmadı? Kendi deneyimlerinizi, gördüklerinizi anlatır mısınız? 🧠💬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer