Mesela bu erkek benim kocam olsa 👅dim hic bi sorunu kalmazdi

Mesela bu erkek benim kocam olsa 👅dim hic bi sorunu kalmazdi
Yalnız ve mutsuz erkek bil ki parasız dır 😅 Bak bir kıta da nasıl da anlatmış şair
Sofrada bal varsa, Bağdat'tan atlı gelir. Tezgahın sağlam ise ipekler katlı gelir. Ateş düştüğü yeri yakar demişler. Ölü senin değilse, helvası tatlı gelir.
Yani şu evlilik ve ayrılığı yaşamadan önce sevgiye ve insana verilen değere inanırdım aşk ve sevgi diye bir şey var zanneder dim hatta ayrıldıktan sonra eşim benimle tüm iletişimi kesip her yerden engelleyip çocuğumu benden esirgeyene kadar sevildiğimi de zannederdim
Evlenip ayrıldıktan sonra öğrendim ki kimse insan, insanlık veya iyilik, sadet ve mutluluk aramıyormuş Birçoklarının hedefinde kocalarını parmağında oynatmak para mal mülk varmış insanlar para olduktan sonra sevmese de paraya olan sevgileri için benliklerinden vaz geçiyorlarmış
Hatta para için islami kaderleri görmezden gelen namazını ibadetini aksatan ya da sünneti terk eden haram helal dikkat etmeyen "Ne yapalım iş icabı böyle yapıyoruz" diyerek aslında dünyası için ahiretini hüsran eden insanları görünce
İnsanların çoğundan da soğudum
Nadir de olsa bir yerlerde benim gibi şaşkın ve iyi insanlar da var ki kıyamet halen kopmuyor
Neyse kendime gelirsek iki iyilik bir arada bulunmaz demiş atalar
Biz yeniden niyet etsek karşımıza büyük ihtimalle canımızı okuyacak yüreğimizi incitecek iyiliğimizi kullanacak hatta ses çıkarmadımız veya karşılık vermediğimiz için saf zannedip €nayi yerine koyacak eski günleri belki de daha fazlasını yaşatacak birileri çıkar
O yüzden kendi adıma başka heyecan aramaz oldum akışına göre yaşayıp gitmek sanırım çok daha iyi reis 😇
evlenme kriterin neydi boandiktan sonra yuzune bakmamak nedir bi kadin yuze bakmayacak kadar duygusuz olamaz
iki secenek var ya seni aldatmis
ya da sen onu asiri simartmissin
ama iyi olmus eski karin seytanmis belliki
erkekler, saf kiz dururken gider seytanla sevisir evlenirse oyle olur ohhh olsun awk
benim yapamadigim rspulugu onlar yapiyo
erkeklerin kiymet bilmesi icin rspuluk yapmak sart
keske bosandigin karin olsaydim
Hehe sen niye bu kadar kızıyorsun ki 😂😂
Belki senin hayatın harika olur karşına mükemmel bir yahşi cazibe çıkabilir
Bu yazdıklarım benim için geçerli olan şeyler
Yani ayrıldığım kadının iyi yanları vardı ama kötü yanları da vardı sonra tabiki çok kötü günler yaşayınca artık insanın kalbi atom bombası atılan hiroşima gibi yıkık ve virane kalıyor
Yani boş ver neyse
Ama sen üzülme senin için güzel şeyler olur inşaAllah Allah iyi ve seveceğin harika bir insanla evlenmeyi nasip etsin 😇
Sizin padişah kızı mıydı neydi, çok kocası varmış , o sorunuz ve görseliniz beni güldürdü. İnşallah evlenirsiniz bir gün. Hayırlısı olsun. Evlenip , boşanmak daha kötü. Sarhoşa , ayyaşa , şiddete meyilli cani bir psikopata , kumarbaza ve uçkuruna düşkün size ihanet edip aldatan sapık birine düşmektense , bekar olmak ve kalmak iyidir.
tek istegim sevilmek
rspular sevilirken sevisirke evlenkrken mutluyken
ben yalnizliktan ve mutsuzluktan geberiyorum
Az daha büyüyüp paramı kazanayım, ama en esası adam akıllı kız bulayım direk nikahı basıyorum dkdndkdjkd
EİG için teşekkürler 😊
İşsizlik, dedim hep.
Cevap
29Cevap
param yok.. ve sevdiğim kadın yok maalesef..
Bazı erkeklerin sebeplerini biliyorum.
Evlenemiyorlar çünkü kızlar onlara göre ondan önce ilişki yaşamış,
Sağlam kız yok diyorlar.
Bana kalırsa sağlam kız yok da sağlam erkek kaldımı.
Bir sürü sebep var,
Kiminin parası yok
Kiminin tahammülü
Benim tavsiyem
Seni deli gibi seven kadınla evlen
Sen de seviyorsan tabiyki.
insanların dikkatini çekmek için tek başına denizi seyretmek mi gerekiyormuş
hemen yapıcam :D :D
not : deniz dalgalı olacak :D
valla evlenmek istiyorum ama daha bu güne kadar talibim çıkmadı
çirkin de değilim yani talip çıkmadı diyince çirkin sanmayın yani :)
ben deniz kenarına gidiyom :D
Yine senden güzel bi soru hoş geldin yeniden :) bekar ve mutsuz erkekler bu devrin insanına güvenmiyolar bence. Erkekler yatağa atmanın kadınlar ise cüzdan peşinde olduğu için (sözüm meclisten dışarı) böyle oluyor. Sadık olup sadakatle güvenle inanarak sevecek insan gerçekten çok nadir maalesef...
Bir kızı bin kişi ister biri alır. Bir erkek bin kıza gider birini alır. Ama beni 1000. Kız da reddetti. Bende 1001. Kıza asla gitmedim.
Evlenmenin mutsuzu olmak ile alakası olmaz. Evlenmek bambaşka bir durum. Tahammül , aynı kişiyi görmek, birlikte olabilmek aynı çatı altında aynı ruh ve heyecanda.
İşsizim param yok, işim olsaydı da kafadengi en azından ateist halimi kabul edecek birini zor bulurdum.
Dogru insan meselesi evlenenlerin hali ortada
Niye evlenelim deli mi s.. ti bizi 😃😃 AA ama ben mutsuz değilim pardon 😃😃
Evlenecek bir eş bulamadığı için mutsuzdurlardir belki
Kendim gibi bekar ve mutsuz birini bulamadığım için olabilir 😂
Evlenmek isteyen oldu da biz mi hayır dedik.
Bende yalnızım insan istedi zaman istediği gibi bulamıyor
Evlenecek edepte kadın yok.
Bekar ve mutlu olduğu icin
🤣 🤣 Kim bilir hayatını kim öptü
Yokki nerden bulup evlenelim
Senin yüzünden
O erkeğin sorununu dilinle mi çözecektin 😅
Kafa dengi birisi yok ki.
bekar ve mutluyum belki :D
Kiz Yok
😀 iyimiş senin gibisi şazım her eve vakum kız 😀
Çünkü kafama göre birini bulamadım