bazı erkekler görüyorum hep bekar .yaşları 35 den fazla ... bu tip erkekler neden evlenmez ?e bir yaştan sonrada ya dulla yada çocukluyla evleniyolar .. gençliklerinde onu beğenme bunu beğenme sonra milletin çocuğuna babalık yapıyolar ... neden bu duruma düşerler?
Cevabın nedir?
yaş ılerledıkce karamsarlık baslar ve artık bırılerı tafafından begenılmeyecegı hıssıne kapılır bu yuzden karsısına cıkan kısıyıde kacırmak ıstemedıgınden evlenır ayrıca bu memlekette bu kadar annesız babasız cocuk varken yetımhaneler cocuklarla doluyken hala cocuk yapmanın neresı insanca sen bunu acıklarmısın ben evlenırsem evlat edınmek ısterım bınlerce aç yuvasız cocuk varken cocuk yapmak ne insanlıga nede inandığımız dine yakışmaz o cocuklar 18 yasında sokaga bırakılıyor erkekler serserı hırsız katil oluyor kızlar fuhuşa zorlanıyor sonra cıkıp bırılerı din imandan bahsedip 3 cocuk yapın dıyor bunun neresı mantıklı sence ?
35 Yorumla
Soran+1 yılkendi çocuğun gibi olmaz
Soran+1 yılbence kendi çocuğun olmalı
Soran+1 yılüff tamem ya git evlatlık al
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmek icin asik olman lazim; erkegin parasi, gucu, kariyeri varsa neden ilk gordugu kizla evlensin? Gucun varsa en guzelini, en alimlisini, en gencini istersin; karsina cikarsa tanisirsin, konusursun. Bu sefer dis guzelligin icinde egitimine, durusuna, kalitesine bakarsin. Hepsi tamamsa adim atilir. Bunlardan biri yoksa eglenmeye devam edersin. Sonucta erkeksin, tren kacmiyor. Guclu erkek kolay kolay evlenmez. bkz: bende evlenmiyorum Ingiltere'de :)
05 Yorumla- +1 yıl
Kizlar kadinlar begenmiyolar diye bakmiyolar diye 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
😠😠😠😠😠😠😠
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yusuf_Notreels Yorumu hiç anlamışsınız tamam her yaşta erkek baba olma kapasitesine sahip ama bu kadar özgüvenli konuşma yapma çok saçma redpill felsefesiyle konuşmayın lütfen her iki cinsiyette birbirine muhtaç aynıyız da denedim ayrıca dostunuz da değilim laubali olmaya gerek yok
Basit bir cevabı var bunun.Mercedes 2013 model paran yetip alabilirmisin zengin değilsen hayır.Ama Mercedes 1980 eskiden makam arabasıydı şimdi az bir birikmişin varsa almak çok kolay.Onlarada olan bu havası yerinde uç uç kelebek o çiçekten bu çiçeğe konar ama yıllar geçti saç baş gitti döt göbek geldi çiçekler onu beğenmez ilk bulduğu çiçek kaktüs te olsa ona konar :))))
014 Yorumla
Soran+1 yılvaayy iyi cevap ..
Soran+1 yılbende bebek .. güzel cevaptı ..
- +1 yıl
merhaba herkese yasım 32 uzun boylu esmer yakısıklı bir erkeğim bende evlenmeyen erkeklerdenim neden evlenmiyorum aslında bende bazen kendi kendime soruyorum ama olmadımı olmuyor işte hayatta emir almaktan ve kendine karışılmasından nefret eden biriyim oldukça seçiciyim iş konusunda kız ya da kadın konusunda kolay kolay kimseyi beğenmiyorum aslında evlemememin tek sebebide bu değil nedense yalnız yasamayı çok seviyorum birde maddi durumda bu durama çok etken diye düşünüyorum sadece bu değil burada en önemli etkeni insanın ailesi oluşturuyor benim gibi parçalanmış bir ailen varsa vede yalnız yasıyorsan evlenmek üçüncü dördüncü plana kalıyor 30 yasını geçmiş ve evlenmemiş insanlara bazı insanlar bu durumu küçümsüyor alay ediliyor evde kalmış gibi terimler kullanılıyor bunu yapanlar inanının bu insanların günahını alıyor biri evlenmemişse illaki bir sebebi vardır bu yasımdan sonra evlenebileciğimi hiç sanmıyorum genede kısmet diyorum herkes hayatında nasıl mutluysa bence öyle devam etmeli
- +1 yıl
canım lar kedi köpek sev cebinize beni beğenin bakın lan
- +1 yıl
Kedi köpek seviyorlar bide
- +1 yıl
Kadınlar kızlar ib neler ri beni doğuştan beri beğenmedi bakmadi ölüme kadar da olmicak diye evlenmicem ben
- +1 yıl
Annem bile doğduğumda kucağına almadı kaçtı çok çirkindin dedi
- +1 yıl
İnan miyo sanız ona sorun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılHayatta evliliğin sorumluluğunu taşıyamayacaklarını düşündükleri ve her türlü sonucu ve çevrelerindeki yaşanmış ilişkileri görünce evlenmekten soğurlar. Asıldan evlenmek için ideal kişilerdir ama ama hayatı çok ciddi aldıkları için kendini geri çekerler... Kolay kolay evlenmezler.
44 Yorumla
Soran+1 yılevet bir süre sonrada çoğu kız evli olduğu için dullara kalırlar
- +1 yıl
Hayatı zorlaştıran bizleriz.. Hayat o kadar basit ki, Evlilikte öyle şeyler bekliyoruz. Şu olsun bu olsun. Böyle olsun şöyle olsun derken kendimizi bir kalıp içine sokmaya çalışıyoruz.. Hayat mutlu olunmak isteniyorsa bir oda bile yeter... Eskilerin bekletileri ve yaşanmışlıkları o kadar az ki, biraz mutlu olmak için çaba sarf ediliyorsa 40 50 yıl mutlu evlilikler yeniden imkansız değil..
Soran+1 yılevet .herkes şu olsun bu olsun derdinde ..erkekler birden fazla kızı idare etmeyi marifet sanıyor .. elindekileri kaçırıyor sonrada kız evlenince vah niye evlendi hani beni seviyordu diyolar ..ee ne yapıcan yani hayatı boyunca beklicen mi keyfini
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyeyim, tam tersi erkeğin 40 yaşına kadar evleneceği kızların yaşı değişmiyor. 30 yaşında da 18'likle 40 yaşında da 18'likle evlenir. Sonuçta yaşı arttıkça parası da artıyor mevkisi de artıyor.
Asıl 25 yaş üstü kızlar düşünsün. Onların yaşı arttıkça kartlaşıp çirkinleşiyorlar ve paraları da biraz artıyor. Ama erkek, o üç kuruşa da tamah etmez ki! 18'lik kız ise icabında güzel bile olmasa gençliğinden dolayı bir sempatisi vardır; istediği adamı elde edebilir.70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO erkeklerin cogu gercekten sevenlerdendir.
Pek azı bu saydıgın olaylar ve en iyi cevap sectiginle ilgili.
Cünkü bir erkek düşün 3-5 sene sevmiş ve ondan önce de 4-5 sene sevmiş birini düşün. 2 kere delice sevip terkedilmiş olamaz mı sence? e sucu var adamların simdi?
5 sene sevip terkedilince kac sene kaybedersin bilmen lazım.
bu durumda da yaş büydügünde ne olur ?
Sen araba modeli vermişsin. 2013 modellerde falan sevgi var mı sence_?
3-5 dakıkalık sevgilerden bahsediyorsan vardır.40 Yorumlabu duruma düşmek? bence kötü bir durumda değiller adamın belki maddi durumu yoktu işle güçle uğraştı yıllarca. zaten en çalışkan erkek bile eğer ailesi zengin değilse askerlik, doğru düzgün iş bul falan en iyi ihtimalle 25 i bulur. ve 25 en iyi yani 28 i hatta 30 u da bulabilir. o yuzden bu kadar abartılacak bir durum yok, o yaşta genç kızla ben de evlenmem hem kafa olarak hem de fizik olarak fark olur çünkü.
11 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş için demiyorum zaten ..
Çocuk olayını bilmem ama iş hayatı kariyer ev, araba alıyım derken bir de bakmışsın yaş 30 olmuş sebebi değişir bilinmez...
22 Yorumla
Soran+1 yıl30 dakiler için demedim ben ..35 yaş üstü için dedim
Eğer bir erkek 35 yaşına 40 yaşına kadar epey bir kadınla beraber olmuşsa özellikle 20'li yaşlarında o adam zaten kafasında bir yere nirvanaya ulaşmıştır. ayrıca modern dünyada evililik bir erkeğin hayatına ne getiriyor sorusunun cevabını da bilen bilinçli adamdır üstüne bir de çocuk istemiyorsa o adamın karşısına kralı gelse evlenmez.
30 Yorumla
+1 yılhadi oradan 40 yaşına gelip 40 yaşılarına yakın kariyer için hiç evlenmemiş kadınlarıda bulanlar var
sen yeter ki şanslı ol dünya neler hazırlıyor neler16 Yorumla
Soran+1 yılüff 40 yaşındaki kadını ne yapıcak .. o yaştan sonra çocuk bile olmaz
- +1 yıl
40 yaşında şarap gibi kadın işte süper
ayrıca cocuk muhabetine gelirsek olur olur :D
Soran+1 yılsen bilirsin senin tercihin
- +1 yıl
illaki dul ve cocukluyada kalanlar yok yani
erkelerin kafası rahat siz düşünün
Soran+1 yılvalla çoğu kalıyor ..çünkü iyi kızlar genelde 30 a kadar evlenir .. geriye kalanlar ya kaşardır yada dul .istisnalar olur tabi ama onlarda seçicidir herkese bakmaz
- +1 yıl
bazı erkelerde herkes degildir
+1 yılBıt bıt bıt insanın başının etini yiyip sürekli hesap sorarlarsa evliliği bırak bir daha ciddi ilişki düşünemez o adam
21 Yorumla
Soran+1 yılvalla sonunda gidip dul karıya varıyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belasını versin evlenmek için maddiyat düşkünü olan kadın ve kızların..
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Bekarlık sultanlıktır mantığını abartmış erkektir onlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Başkasının çocuğuna babalık yapmanın neresi kötü? Zihniyete gel.
42 Yorumla
Soran+1 yılkendi çocuğuna baba olmak varken milletin çocuğuna ilginç
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. zaten cinsel isteklerini karşılıyorlardır, özgürlüklerini de kaybetmek istemiolardır
20 Yorumla
+1 yılbaşını bağlamak istemiyor rahat yaşamak istediği anda birliktelik yaşamak istiyor sonra yaşı geçmeye başlayınca ihtiyarlayıp birine muhtaç kalırım korkusu sarıyor ve öyle bi çare buluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhalbuki bu duruma duseceklerine senin yasinda bi seveni ciktiginda evlenmeli bence de erkekler
23 Yorumla
Soran+1 yılben yada başkası .. sonunu görüyorum neyse iyi oluyor
Cevap sahibi+1 yılbence evlenir seninle. korkuyordur. 35 yasina gelmis evlenmemis neticede
Soran+1 yılben birisi için sormadım ki geneldi
valla bizim yaş 30 a dayandı. artık birini bulmak şart oldu.
00 Yorumla
+1 yılbilmem, beş sene sonra söylerim muhtemelen sana doğrusunu
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
aynı dert bendede var üni imş müh okuyum diye ğeç kaldım yaş 23 bir yılda askerlik 24 iki yılda araba ve ev parası yaş 26 çok ğeç kaldım dayanamıyorum :(((((((
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakınen tanıdığım çok iyi bir abim var. Onun sebebi zor beğenmek, bir türlü kıramadık bu huyunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılörneği Benim anneminde sevgilisi var kendisinden 6 yaş küçük hemde bekar :) adamda zengin
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin anneni kullanıyordur
Cevap sahibi+1 yılyoo ne kullancak çok iyi birisi herşeyler alıyo hem :))
böyle bişey yok dünya nüfüsunun 3 te 2 si kadın her erkege iki kadın düşüyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılay hiçde değil ..erkek çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle niye evlenmiyosunuz lannnn diyo bence içinden argadaş.
210 Yorumla
Soran+1 yıldemiyorum ..ama herkeste bir hava ..sonlarını görüyorum sonra
Cevap sahibi+1 yıltam yaşını söyle hele.
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yıldaha 3 senen var. çalışıyo musun ?
Soran+1 yılsanane yaa alla alla
Cevap sahibi+1 yılevde mi kaldın diye sordum la ya.
Soran+1 yıl26 yaşındayım kalmadım ..
Cevap sahibi+1 yılçalışmıyosan elini çabuk tut ama bacım.
Cevap sahibi+1 yılözürdilerim.
Cevap sahibi+1 yılsen ne kibar bişeysin .
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. olabilir başka cocouklarında babaya ihtiyacı var
13 Yorumla
Soran+1 yılbence çok kötü kendi çocuğuna baba olmalı
belki sorumluluklardan kaçıyoruzdur
115 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle zaten de sonu iyi olmuyor onu demek istiyorum
Soran+1 yılbakmıyor değil . armudun sapı üzümün çöpü yapıyorsunuz sonra iyi kızlar erkenden evlenior tabi dullara kalıyorsunuz
Soran+1 yılbilmem .bence mecburiyetten
Soran+1 yıl18 lik o yaştaki adamı istemez haa istiyorsa kız ya cahildir yada fakir
Soran+1 yılya kardeşim 18 lik kız 35 yaşındaki adamı ne yapsın .. hangi konuda yeticeksin ilerde ona .. boynuzlanıyolar sonra adamlar işte ... kız okulunu bitirmek için çıkıyor ... para harcatıyor adama ..
Soran+1 yılya allahım sana geliorum .. bende bir bayanım .. 50 yaşında adamın neresi çekici bana göre ... insan aruzlamaz bile onu .. o yüzden evlenmem ben .. kendi yaşıtlarımı isterim .. en fazla 10 yaş tır yani .. daha üstü evlenirsem mantıktır bu ... aşk yoktur .. şehvet olmaz .. hiç bir kız kendinden 20 yaş büyük adama aşık olamaz .
Soran+1 yılvalla ben tutku duymadığıma istersen trilyoner olsa evlenmem ... benim için aşk önemli .. aa olur tabi 10 yaş 12 yaş sınırdır ama .. fazlasını asla istemem ... ben 18 yaşındaki kızın 40 yaşındaki adamla olmasından bahsettim .yoksa 10 yaş falan çok değil normal bana göre
Soran+1 yılyani misal diorum ..akran olmak iyidir uyumludur .. daha ateşli olur ilişki güzel olur ..aynı zamanda arkadaş olursun eşinle .. diğer durumda kuşak farkı olur haklısın .. ama en kötü ihitmalle dedim ..
bende farkettım cogu 35-40 yasnda
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa .. bide kız beğenmiolar sonrada kalıyorlar öle
- +1 yıl
ben katılmıyorum neden evlensinler ki hayata kimseye bağımlı olmucaklar sadece tek başınasın hesap sormucaksın ne güzzel işte
+1 yılAynştaynlar buraya, düğün var. Yensin içilsin.
00 Yorumla
+1 yılNeden Soruyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKısmet... :)
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!