Evlilikler artık tek taraflı Kadınların mutluluk projesine dönüştü. Erkek ise bu mutluluğun temin edicisi görülüyor. Bu yanlış anlayış, modern çağın bir ürünü ve birçok erkeği evlilikten uzaklaştıran temel sebeplerden biri.
Sence neden?
Sence neden?
Erkeğin evlenme amacı baştan beri cinsellikti, artık cinselliğe kolay ulaşıyor ama kadın ilgi sevgi korunma eksikliğini cinsellikle gideremiyor. Erkeğin böyle şeylere ihtiyacı olmadığı için, hem maddi hem manevi sorumluluk almıyor.
Kadınlar da evlenmiyor 😀
Gözleri açıldı artık. Evliliğin kadını sömüren bir yapı olduğunu görebiliyorlar. Aile ve çevre baskısı olmadıkça istemiyorlar evlenmek.
Ben mesela gördüğüm tüm kadınlara evlenmeyin sakın diyorum 😂
Kaç kişiyi bu bataklığa düşmekten kurtarırsam kâr ahaha
Kimse evlenip de kendi ailesi yetmiyormuş gibi bir de başka bir ailenin yükünü omuzlamasın. Herkes insan gibi kendi hayatını yaşasın sadece.
Düşüncene saygı duymakla birlikte yaptığın şeyi Tasvip etmiyorum kimsenin hayatını Olumlu ya da olumsuz etkilemen doğru değil.
Teşekkürler yorum için
Mutlu olma hayaliyle evlenip mutsuz olup ayrılık yoluna gidecekler. Mutsuz bireyler hem ekonomiye hem topluma zarar. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum 😀
Evli misin?
Soruyla alakası?
Evli misin değil misin?
Sana ne lazımdı?😂
Çattık vallahi, cevap ver ki ona göre cümlemi tamamlayayım.
Değilim 😀
Tamamla bakalım.
Sen o duyguyu Yaşamadın diye başkalarına engel olmaya çalışma Bırak herkes belasını bulsun.
Inadın yüzünden kuracağım cümleyi bile Duygu ile kuramadım.
Ahaha 🤣🤣🤣
Ne eğlendin sabah sabah
Sen de gıcık oldun galiba 😂
Yalan söyleyemeyeceğim😮💨
Bodrum'da mı yaşıyorsun?😀
Neden soruyorsun?
Güzel memleket diyecektim de buna da iyi güldüm 🤣🤣
Evet Bodrum da yaşıyorum.
Gül gül nasıl oluyormuş.
İyi oluyormuş çünkü hâlâ gülüyorum 😂
Başak burcu olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Bu da burç öğrenme taktiği mi?(ironi içerir sövme sakın 🤣)
😏 ahahah
Evlilik konusu gerçekten hassas bir mevzu ve her bireyin bu konuda farklı bakış açıları var. 😊 Toplumda, evlilik yüklerinin bir tarafa yıkıldığı algısı oluşmuş olabilir ve bu da bazı kişileri evlilik fikrinden soğutuyor. Ancak unutmamalısın ki, evlilik birtakım işidir. Her iki tarafın da sevgiyi, anlayışı ve sorumluluğu paylaşması gerekiyor. ❤️
Modern çağdaki bireysellik ve özgürlük teması evlilik önceliklerini değiştirdi belki, ama iletişim, beklentiler ve rolleri açıkça konuşmak bence bu sürece rahat bir nefes aldırabilir. Eğer cinsiyetlere değil de, insan olarak eşit bir ortaklık göz önünde bulundurulursa, bu algılar da yavaş yavaş değişecektir. 🙌 Baltayı taşa vurmak yerine, kuracağın ilişkiye sevgiyle bakmayı dene. 😉
Cevap
2Cevap
Ne gerek var çünkü toklar kadına her an kadınlar sağda solda kolay lokma ne demişler verenler varken sevenlere sıra gelmez
Bakan yok😅
Hevesim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?