Evliliğimin 1. yılında eşimin nişanlıyken benim bilmediğim sosyal medyasından, çalıştığı yere gelen firmacı kızlarla yılışık konuşmalar yaptığını öğrendim. Evlendiğinde de Instagram'ı kapatmamış. O zaman diliminde de nişanlıyken yılışık konuştuğu 1 2 kızla nasılsın, napıyorsun gibi günlük yazışmaları vardı. Ben bunu öğrenince baba evine gittim. Yalvardı. Düzeldim, daha bir şey olmayacak dedi. Aradan 6 yıl geçti. Eşimin iş yerinde eşimden 9 yaş büyük evli bir kadın var. Eşim markette müdür yardımcısı. Şube değiştirdi. Şube değiştirdikten sonra eşimle konuşurken Emine Hanım'ın selamı var dedi. Ben de nerede gördün de selam söyledi deyince telefonuna baktım. 1 ayda 5 kez konuştuğunu gördüm. Bu kadın markette poğaça börek bölümünde. Diğer elemanlara göre daha serbest. Eşim iş yerinde daha boşluğu olduğu için bize yardım ediyordu. Dedikodu da yapıyorduk. Şube değiştirince bana hayırlı olsun diye aradı. Sonra annem ameliyat olacağını öğrenmiş, geçmiş olsun'a aradı. İş yerinin dedikodusunu yapıyorduk, yeni gelen müdür yardımcısının falan dedi. Ben yine dağıldım. Siz ne düşünüyorsunuz? Boşanmak aklımda.
Güncellemeler
5 ay
Bu arada neden bana eminenin selamı var dedin diyince sen 5 aramayı gördüğünde sıkıntı yaparsın diye yumuşatmak amaçlı dedi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil