Onun kırmızı çizgisiymiş iki soyad kullanmazmışım siz ne yapardınız
3 ay
Onun kırmızı çizgisiymiş iki soyad kullanmazmışım siz ne yapardınız
bu tarz insanlardan uzak durun kendi soy adını kullanmanı istiyor olabilir bunu anlarım ama bunu ifade ediş söyleyiş ve kendini senin sahibin gibi görme alışkanlığı olan insanalrdan uzak durmanızı tavsiye ederim
Ayrıl, Kasapdaki ete soğan doğramayın. Çok erken ve hele eti satın alında eve bir getirin. Daha etin kasaptan alınıp alınmayacağı belli değil. Ortada hol yok yumurta yok, kendi kendinize gelin güvey olmayın. Sözle peynir gemisi yürümez.
Benim de kırmızı çizgim bu diyin o zaman. Allah Allah attırmasınlar benim kafamı. 😅
Şahsen ben kocamın soyadını bile almayacaktım İslam'da caiz olmadığı için ama Türkiye'de mümkün değil artık. 🤦🏻♀️
Bu konu senin kimliğinle ilgili olduğu için hafife alınacak bir şey değil canım 💔 Soyadın hayatın boyunca taşıdığın bir parça ve “kırmızı çizgi” diye direkt kapatılması biraz düşündürücü. İlişkide iki tarafın da hassasiyetleri konuşulabilmeli. Sen kendinden vazgeçmek zorunda değilsin. Onunla sakin sakin neden bu kadar önemli olduğunu konuştun mu? Peki senin kırmızı çizgilerin ne olacak? 💭✨
Cevap
14Cevap
O zaman hiç evlenme senin kararına saygısı yoksa ileride daha kötü kavgalar çıkar evlenince
O da annesiyle gousmesjn Buda senin kirmizi cizgin. Kabul edecek mi
Eşinin soyadını kullansan ne olur mesela merak ediyorum yani neden kendi soyadın
Senin kırmızı çizgiin değil anlaşılan
Yoo benim içinde öyle
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
hıı o zmn resmı evlenme
İnadına iki soyad kullanırım
Bende kabul etmezdim.
Vayyyy erkek 🤣🤣🤣
Salla gitsin
Eski köye yeni adet getirmeyin.
Ayrıl mnk
Boşa hemen boşa 🤣
Haklı