Benim 5 yıllık bir ilişkim var fakat üniversiteye gittiğimde uzakta kaldık benim gönlüm oradaki birine düştü ve sevgili oldum fakat eski olanı da bırakmak istemiyorum ne yapabilirim
3 ay
Benim 5 yıllık bir ilişkim var fakat üniversiteye gittiğimde uzakta kaldık benim gönlüm oradaki birine düştü ve sevgili oldum fakat eski olanı da bırakmak istemiyorum ne yapabilirim
Yapmayın böyle şeyler karma yaratırsınız . Hayatınız da biri varken karşı cinsle aranızda mesafe olsun. İlişkiler bitebilir bazı sebepler olabilir, bitmek zorunda olabilir, ama başkası için başkasının duygularını heba etmeyin, kendinize yapılmasını istemediğinizi baskasina yapmayın. Eski sevgilinden dürüstçe ayrıl ihanet ettin.
Abla aldatmak değil aslında ikisinide seviyorum açıkçası ve ikisindende ayrılmak istemiyorum bilmiyorum kafam karisik
Öyle sanıyorsun, diğeri alıştığın konfor alanı, şu an ki heyecan, ikisini ayırt etmen lazım, iki kişiyede Şu an haksızlık ediyorsun, kendine de saygısızlık ediyorsun, bunu sakince bir düşün. Bana iki erkekle aynı anda konuşmak yakışıyor mu 5 yıllık ilişkime ben ne yapıyorum, ya da yeni aşık olduğun kişi tam olarak nerede, bunları düşün, eleştiriyorum seni yanlış anlama kendinide ağır yükte bırakma bu bir yüktür.
Eleştirmiyorum demek istedim, klavye hatası olmuş.
Sende haklısın abla ama ikiside çok samimi birini diğerinden ayıramıyorum yani normalde 5 yıl olan iliskimden memnunum zaten fakat okul hayatı girince gönlüm başkasına kaydı ve digerinede duygu besliyorum allak bullak bir şey yani
Kendini bu karanlıktan derhal çıkarmalısın. Doğru yolda değilsin. Karma yaratırsın aynı şeyleri sende yaşarsin, şu an araftasın ama burdan çıkabilirsin. Şu an ki ilişkin bittiğinde eski ile hiç bir şey olmamış gibi devam edeceksin, bu o kişiye haksızlık değil mi?
Şu an kalbin baya karışmış durumda ve bu çok normal aslında 💔✨ 5 yıllık emek var bir tarafta, diğer tarafta yeni heyecan, üniversite enerjisi… İki kişiye karşı yoğun duygular hissedebilirsin ama iki ilişkiyi aynı anda yürütmek kimseye iyi gelmez, en çok da sana. İçine dönüp şunu sor: Hangisiyle gerçekten gelecek hayali kuruyorsun, hangisi sadece yalnızlığını doldurdu? Vicdanın en çok kimin yanında susuyor? 💭💕 Sen ne hissediyorsun, korkun hangisini kaybetmek?
Cevap
4Cevap
Boşuna demiyoruz kadın daha iyisini bulana kadar sever diye
Duyar kasmayın ya terkettiğim yok okumadınmi yazdığımı
Aldatıyorum sadece diğer tarafıda seviyorum ikisinide seviyorum
Aldatmıyorum sadece diğer tarafıda seviyorum ikisinide seviyorum
Empati yapmadığınız için kaybediyorsunuz anlamıyorsunuz durumdan
İkisi farklı şeyler
Her ikisininde vurdur
Yazık bence 5 yıl uzun bir süre
Yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?