İlişkim Varken Başkasına Aşık Olmak?

Öncelikle merhaba yakın zamanda kendime hiç yakıştırmadığım bir şey oldu hiç tanımadığım adını bile sosyal medyadan öğrendiğim sadece evime yakın yerde çalıştığı için ara ara göz göze geldiğim bir kıza aşık oldum. Şimdi yakıştırmadığım tarafı şu an ilişkim var fakat şöyle daha öncesinde beraberliğimiz vardı ve kendisi benden ayrıldı ayrıldıktan sonra haz edilmicek şeyler yaşandı aradan 1 yıl civarı geçti belki fazla kendisi tekrar beraber olmak istediğini kendisine şans vermemi istediğini söyledi ve hayatım boyunca sevdiğim tek kızdı kendisi ama o 1 1.5 yıl boyunca zor zamanlar çektim ve kendisini kazıya kazıya sildim benden şans istediğinde ise onun gibi olmamak ve onca yılın hatırına bir şans verdim şu an 1 yıl olmadı hala beraberiz bir sıkıntı yok ama eskisi gibi sevemedim onu. Gelelim konumuza bu ara ara göz göze geldiğim görerek aşık olduğum kızla ne yapıcam elim kolum bağlı sosyal medyam kapalı sayılır şuanki ilişkimden dolayı hadi açtım aktif oldum nasıl yazıcam yazsam şuanki ilişkimi ne yapıcam ayrılsam olmuyor bilerek yapmış gibi olucak bi akıl verin bana gerçekten tek kelime etmediğim birine bakışla aşık oldum çok sayıda kızlarla konuştum görüştüm ama ilk kez böyle içim kıpır kıpır oldu.

İlişkim Varken Başkasına Aşık Olmak?