Sevgilin varken başka birine aşık olmak?

1 seneye yakın devam eden bir ilişkim var. Hem arkadaş hem sevgili gibiydik. Birçok aktiviteyi beraber yaptık. Aynı şehirde okuyoruz. Tatilde ikimizde memlekete gittik. Araya bir soğukluk girmiş gibiydi. Bazı amaçları vardı, geldiğimde bu amaçlarını gerçekleştirmiş biriydi. Her ilişkide olduğu gibi tartışma oluyordu. Ben içe kapanık bir insanım, sevgilim noldu neye alındın gibi sorular soruyor. Rahat bırakılmadığım da huzursuzlanıyorum. Suç atıyor. Her seferinde suç bana kalıyordu. Beni dinlemiyor hep aynısı oluyordu.2 seneye yakın tanıdığım bir çocuk var. Oyunundan tanıyorum. Arada sırada oyun oynuyorduk. Birbirimizi hiç görmedik. Oyun sayılarımız arttı. Oyun bazen hata veriyor. Mesaj atamıyorsun. Bu sebeple sosyal medya hesabı isteyenler oluyordu. İnstagramımı istedi, verdim. Oyuna gelecek misin? Oyunda mısın gibi mesajlaşmalar oldu. Sonra hal hatır sormalar başladı. Rahatsızlığı varmış ameliyat olmuş yüreğim burkuldu. WhatsApp numaralarını verdik. Normal konuşuyorduk. İyi misin oyuna gel tarzındaydı. Bu muhabbetler artmaya kişisel anıları anlatmaya başladık. Telefonda konuşuyor sabahlar olmasın modundaydık. Telefonumun çalmasını iple çekiyorum. Onun sesini duymayı istiyorum. Konuşmalar arttıkça arttı. Bu arada sevgilimde günde 10 15 mesaj anca atıyoruz. Konuşmalarımız farklı yere evrilmeye başladı. Bana aşık olduğunu çok güzel sözler söyleyerek ifade etti. Yapmayı en son düşüneceğim şeyi yapıyorum. Biriyle birlikteyken başkasına aşık oldum. Bir söz var birini severken başka birini severseniz, ikincisini tercih edin çünkü ilkini yeterince sevseydiniz ikinciye kalbinizde yer vermezdiniz. Biliyorum yaptığım kötü, çok kötü bir şey ama gel gör ki kalbim anlamıyor. Sevgilimi arkadaş olarak seviyorum, onu görünce heyecanlanmıyorum. Lakin diğerinin araması, mesajı bile o kadar mutlu ediyor ki beni sanki cennetin bahçesindeyim. İkiye bölünmüş durumdayım mantığım görmediğin birini nasıl sevebilirsin, kalbim artık burda sevgiline yer yok diyor. Ne yapacağım?
Sevgilin varken başka birine aşık olmak?