+1 yılUfak tefek Ayrıntılar bence bunlar takılmamalısın çok fazla bunlara önemli olan ettiği teklif değil sunacagı tekliftir yani nasıl bir mutluluk nasıl bir hayat yaşatacak önemli olan o ben çok güzel bir evlenme teklifi ettim ama sonucunda nişanlılık döneminde düğüne sayılı gün kala bitti çocugu üstüne gitme bence o da üzülüyordur yapamadıgı için.. mutluluklar diliyorum umarım bir ömür ilk günki gibi heyecan saygı ve sevgi dolu olur birlikteliğiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun neden bitti bir de nasıl teklif ettin
- +1 yıl
bir kaza sebep oldu diyebilirim bitmesine kaza geçirdim ve ondan sonra çok değişti ve olmayacaktı artık hal ve hareketleri de bunu gösterdi ayrıldık..
Antikacı bir arkadaşım vardı onun mekanına gittim beğenecegi bişey buldum sandık tarzında bişey yüzüğü onun içine koydum ve beraber gittik biraz gezdikten sonra gitti sandığı beğendi çok güzel falan derken içini açtığında yüzükle beraber gül yaprakları müzik falan girdi o arada da güzel bir konuşmayla tamamladım çok da hoşuna gitmiş o sandığı seçecegini bilmem ayrıca hosuna gitmiş. aksam da yemeğe cıktık kutlamaya falan o günü tamamen onun için hazırlamıştım yani. .
Soran+1 yılvoov ne kadar iyi tanıyormuşsun sevgilini :)
- +1 yıl
4 yıl geçirmiştik öncesinde ama kısmet olmayacakmış demek ki
Soran+1 yılhayırlısı nasipten öte yol yok
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah hayırlı uğurlu etsin, en güzelini yapıyorsunuz. Çok uzatmamakta gerek, severek tanıma devam edeceğini düşünüyorum. Bazı şeylere takılma, kahveyi güzel yap :) ama sakasiz ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
+1 yılKardesim boş ver ya bir birinizi seviyor musunuz seviyorsunuz bakın önünüzde bir engel de yok ne güzel işte takilmamalisin böyle noktalara evet etse guzel bir ani olur belki hayatinizda ama iliskiniz bu yönde ilerlemiş hem teklif etse ne olcak aa çok şaşırdım hiç beklemiyordum mu diceksiniz :)
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl teklif edeceğine bağlı :D
- +1 yıl
Soran+1 yılsöyledim edecek planlamış da görüşemiyoruz biz anca nişanlandıktan sonra
- +1 yıl
Soran+1 yılne dediler ya benim sorum nişanlandıktan sonra etse problem olur mu laf eder mi çevredekiler
- +1 yıl
@Sonra ama bak kuzum sen insanlar ne der diye düşünüyorsun mutlu olmaya bak daha yolun başındasiniz neler görüceksiniz daha hocamız da gerek yok tarzı dedi ama sınıftaki kızlar teklifi bırak Çırağan da düğün istediklerini falan söylediler erkekler de tepki gösterdi tabi yani onların akıyla bizim aklımiz hissiyatlarimiz aynı olamaz sonuçta biz bayanlar detaya erkekler çözüme odaklıdir
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılben de evlenme teklifi almadım.
nikahtan sonra aklım başıma geldi :D02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya noldu peki
- +1 yıl
ahahaha geçmiş olsun diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Saka amaçlı bir şekilde konuyu açtığında nasıl evlencez daha yuzugum yok ya da bir teklif bekliyorum falan de ama normalde isteme zamanında söz gibi yapılarak yüzüklerden takılabilir fakat bunu sizin konusmaniz gerekiyor yani..
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler
+1 yılSalla ya.. Sorun etme bunları çevrende bu konu için dolduruşa getiren kız arkadaşlarının da çenelerini kapat. Genelde böyle konularda hep birbirinizi gazlıyosunuz.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu benim hayalim ama
- +1 yıl
Bence evlenme teklifi süpriz yapılırsa bir anlam kazanır. Siz artık işi sonlandırmaya gelmişsiniz her şey belirlenmiş düğün için kararlar verilecek sen evlilik teklifi diyorsun. Erkek olarak olaya bakınca ben gereksiz buluyorum ama kadınları da anlıyorum daha duygusal yaratıldıklarından içinde uhde kalmasın diye uğraşıyorsun. Ama eğer bu teklif fırsatı olmaz ise bunu kendine sorun yapma ve çocuğun önüne koyup hesap sormaya da kalkma. Genelde evlendikten sonra kavgalar ortaya cıkınca eski konular deşilir çünkü. En büyük derdin bu olsun.. Mutluluklar.
Soran+1 yılanlıyorum seni peki teşekkürler :D
Ayrıl :DDD ne olacak bosver teklif filan evleniyorsunuz sonucta ilerde sorarlarsa öküzdü bu etmedi dersin
226 Yorumla
Soran+1 yılyok o edecek de şartlardan dolayı edemedi
Soran+1 yılyok takılmaz o hazırlamış zaten :)
Soran+1 yılsen de çok tatlısın maşallah :)
Soran+1 yılkız sen ciddi misin
Soran+1 yılkız sen baya fazla umursamazsın ne yanak yanağa fotoğraf çekinmesi bir kızın selamını alsa hesap sorarım o derece
Soran+1 yılsevgilimin erkek arkadaşının sözlüsü benim sevgilime gülümsedi diye olay çıkardım
Soran+1 yılkız başka kızın sesini duymasına tahammülüm yok benim :D :D
Soran+1 yılara sıra bunaldım çok sıkıyorsun diyor ama bunun için değil maça gitmesine izin vermiyorum da ondan :D
Soran+1 yıl:D :D bizimki fanatik beşiktaşlı ben galatasaylı :D
Soran+1 yılolmazzzz :D birlikte maçlara gideceğiz ama değiştirmem :))
Kız isteme merasiminde babana sormasın ne kadar başlık parası istiyorsunuz diye:))
08 Yorumla
Soran+1 yılbabamın öyle şeylerle işi olmaz sorsa da siz bilirsiniz der öyle saf kalpli bir insan
Soran+1 yılbiraz katakulleye geldim zaten :D
Soran+1 yılhm anladım ben de bunu merak ediyordum
Soran+1 yılhaha :D
+1 yılteklif etmiş işte evlenmek istediğini söylemiş
illa ayağına kapanmasını mı bekliyorsun filmlerdeki gibi boş iş onlar03 Yorumla
Soran+1 yılsensin boş insan yorum yapmana gerek yoktu saygı göstermen yeterli Allah'tan sevgilim senin gibi düşünmüyor
- +1 yıl
boş insan demedim boş iş dedim , Bu kadar kibar bir bayanla yaşayacağı için erkek arkadaşın çok şanslı
Soran+1 yılgeç dalganı
Delimisin sen öyle çıtlatmayla falan olmaz al karşına konuş ne o öyle fikrlerini sunmakta özgür ol
01 Yorumla
Soran+1 yılya durumu biliyor
+1 yıltuhaf olan bir şey yok isteme teklif demekdir zaten ama sen bbu teklif olayına çok takmışsın sanırım böyle filmlerde ki bir romantik teklif felan istiyorsan bu belki olmayabilir ama kendi aranızda konuşarak aşabilirsiniz bunu bence
03 Yorumla
Soran+1 yılevet istiyorum o da yapıcam dedi zaten bakalım kısmet ne zaman olacak
- +1 yıl
çok takılma bence ama eminim müstakbel kocan istediğini yapacaktır... mutluluklar dilerim
Soran+1 yılçok teşekkürler
+1 yılSorsana yaa 😁allah allah çıtlat bir şekilde sevgiline
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yok biliyor durumu teklif etti de büyük bir teklif edecek böyle videolu falan ama görüşemediğimiz için edemedi hala napıcaz bilmiyorum
- +1 yıl
Anladım görüşün buluşun sözden sonra etsin nolucakki değişik bir anı olur hem sizin için 😊
Soran+1 yılbenim babam sıkıntılı izin vermiyor da çıkmama ondan böyle oldu
+1 yılİstemeye geldiklerinde yüzük takılır büyük ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
+1 yılEvlenme teklifi etse nolur etmese nolur istemeye gelmişler ya öyle şeylerin bir önemi yok bence hepsi para tuzağı
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka parasız da teklif edilir her şey maddiyat değil
- +1 yıl
Hiç teklif etmediyse eşşeklik etmiş ama özel bişeyler beklediğini düşündüm
Soran+1 yılözel bir şeyler ama parayla yapılmasa da olan türden
istemeye gelcekler önce sonra baban verilirse söz alıncan Nisan gününde yüzük takılcak nişanlıyken evlenme teklifi eder
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçma olmaz demi
Soran+1 yılhmm peki teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenme teklifi habersiz edilir hacı abla senin ki ego tatmini yaş gelmiş kaç olmuş evlenilecek adamı bir şekilde kafa kola almışsın bence çok carlayıp kaçırma evde kalmanın eşiğindesin
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım kardeş
Paket Program işine getirecek :D Boşver teklifi direk olaya girin işde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhı hı oldu
+1 yılEskiden teklif mi varmış. Siz fazla garipsiyorsunuz. Mutluluklar.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılL*n sen taş gibi kızdın demek evleniyon ha.1 kişiye daha kaybettik. Allah bir yastıkta kocatsın
05 Yorumla
Soran+1 yılof ya beni üzüyorsunuz ama
- +1 yıl
yaşın22 falan dı herhalde
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bence üzülme.27-28 yaş aralığını geçince evlenemiyor kızlar.
Soran+1 yılhaklısın hayırlı işlerde acele ediniz demiş efendimiz
+1 yılİşini şansa bırakmamış. Ya kabul etmezse deyip direk kabul etmişsin gibi davranmaya başlamış. :D
05 Yorumla
Soran+1 yıloff ben ona büyük bir teklif etmezsen kabul etmem dedim nolcak şimdi istemede olacak
- +1 yıl
Video falan abartı da seninki de biraz öküz çıkmış sanki :)
Soran+1 yılneden o planlamış ki
- +1 yıl
İstediği kadar planlamış olsun. İnsan evlenme olaylarından önce romantik bir teklif yapar.
Soran+1 yılbiz görüşemiyoruz da ondan edemedi
+1 yılYeminle aynı durumdayım ama anladığım kadarıyla istemede söz yüğü takılıyor oda sadece kıza tektaş falan isterse baget nişanda ayrı alyans takılıyor
00 Yorumlaevlenme teklifi şart değil. teklif olmasa evlenmeyecekmisin hayatının aşkı ile
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhayır tabiki
Soran+1 yılpeki öyle olsun
+1 yılTuzlu kahve yapcan ne nolcak?
01 Yorumla
Soran+1 yılistemeden sonra teklif etse saçma olmaz mı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen sonra bir ara ederr
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin sana ne diyim
023 Yorumla
Soran+1 yılgene mi sen ve aynı yorum
- +1 yıl
Sen daha akillanmadin mı? Yazık kızım sana yazık
Soran+1 yılay ay bir gün önce yorum yaptın ne ara akıllanıcam
- +1 yıl
Ne bir günü kız 1 hafta oldu, bir haftada sen akillanmadiysan, evlendikten sonra yesen bile akillanmazsin.. Allah kurtarsın ne diyim
Soran+1 yılterbiyesizleşme
- +1 yıl
Herşey bir kenara, gerçekten özürdilerim hakkını helal et seni kırmak üzmek değildi maksadım... Rabbim mutlu mesut etsin kardeşim, sen takma kimseyi boşver... Hayatı dolu dolu yaşamaya bak... Eşin olacak kişiye Allah sabırlar versin senin gibi inatçı biriyle evleneceği için :-) bilmiyor ki kendi topuklarına sıkacak :-) ağzınızın tadı bozulmasın... Tek yapman gerken şey araya şeytani sokmayın, bu işlerde çok uğraşır o mendebur şeytan... Sana mutluluklar şimdiden...
Soran+1 yılşeytandan önce sen varsın uğraşıp kafa karıştıracak baksana belki de o en basit seni kullanmıştır bu işi için ;)
- +1 yıl
Öyle deme bee, ben gerçeklerden bahsettim sana... Aynı şeyleri Bende yaşadım o yüzden diyorum... Zor bu işler, ama ben şeytana uymam kolay kolay :-)
Soran+1 yılondan mı ayrıldın
- +1 yıl
Evlenmeden önce herşey toz pembeydi... Sonra o pembe renk yavaş yavaş karardı, ipler koptu tren raydan çıktı... Allah düşürmesin o durumlara kimseyi... O yüzden diyorum öyle bir hata yapma diye :-)
Soran+1 yılamin ne kadar evli kaldınız
- +1 yıl
3 yıl... 3 koca ama kısacık dolu dolu gecen 3 yıl...
Soran+1 yılee dolu dolu geçmiş daha ne istiyorsun
- +1 yıl
Haklısın... Dolu dolu hemde... Sıkıntı dert sorun sorun sorun... İyi olan her zaman kaybeder bu dünyada unutma... Ben hep iyi oldum sesimi çıkartmadım, kim ne dediyse yuttum kötü olmayım beni kötü bilmesinler diye... Ve sen sen ol kardeşim kesinlikle ama kesinlikle araya üçüncü bir kişiyi sokma!!! Bu ne senin tarafından ne onun tarafından... Yazık edersin kendine... Ben hep diyorum ki erkeklere güvenmeyeceksin kesinlikle ama kızlara da güvenmeyeceksin... Önce herşeye tamam derler sonra demedim diyip su üstüne çıkarlar... Sende susar kalırsın benim gibi sırf amaç kötü olmamak içindir... Ama oda biyere kadarmış, artık tak dedi gitmedi. Hani derler ya gözünü kapayıp acamazsan öldün demektir diye... Bende o misal nefes verdim ama alamadım... Bitti (m)...
- +1 yıl
Yani benim sana kısacası anlatmak istediğim şey tam anlamıyla bu:
Lütfen iyice oku...
www.kizlarsoruyor.com/.../q2588184-kizlar-lutfen-bunlara-dikkat-edin-sizcede-oyle-degil-mi
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim..
- +1 yıl
Bak bunu dinle derim,
https://m.youtube.com/watch?v=ZaWAXOBnV9s
Bir arkadaşımın nikahı kıyılırken arada bu müzik çalıyordu... Hoşuma gitti, umarım sende begenirsin...
Soran+1 yıl:) teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim... Bak aklımdan cikmiyosun yine gördün mü... Üzülüyorum nasıl böyle bir hata yaparsın diye :-)
Soran+1 yılyapma lütfen
- +1 yıl
Bişey yapmıyorum ınan.. sadece senin adına üzülüyorum gerçekten... Senin için hayırlısıyla olsun inşallah ama ne bilim ışte üzülüyorum
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=mvXOe6wkG8w&t=153
Şunu dikkatlice dinlemeni rica ediyorum... Lütfen sonuna kadar dinle
Önce teklif etmeli yetişkin insanlarsınız sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılvlenme teklifi etti ama ben böyle unutulmayacak bir teklif istedim o olmadan evlenmem dedim o da tamam dedi ama görüşemiyoruz o yüzden fırsat olmadı napıcaz bilmiyorum
Soran+1 yılpeki
Ufak detay bunlar mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılevlen işte ya ne garipsin hala teklif diyo
03 Yorumla
Soran+1 yılne var teklif olmadan olur mu
- +1 yıl
adam sana sonrasını yaşatıyo sen cümlelere takılmışın millet evlenmeye çalışır adam sallamaz sen şükret haline
Soran+1 yılo ikna etti zaten beni de sağolsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen boşuna konuşmuyorum :)
09 Yorumla
Soran+1 yılGene mi sen
- +1 yıl
Şimdi yinemi Sen diyorsun yaa ilerde ahhh ahhh nerede o adam diyeceksin
bariz belli klasik bir türk öküzü bulmuşsun olan yardım ede
Soran+1 yılben hep burada olucam sorularımdan takip edersin
- +1 yıl
Haaa hem seni büyük beladan kurtarmaya çalışalım hemde seni takip edelim olurrr
Asıl sen beni takip et evlendikten sonra coooookkk kulağımı cinlatacan
Soran+1 yılhe he tabi
- +1 yıl
Görürsün he he demeyi daha evlenme bildirebilir etmeyen bir öküzle ne hayallere dalıyorsun gorecez zamanı gelince he he demeyi
Soran+1 yılsevgilim çok romantik
- +1 yıl
:):):):):):):):):):):):):);): belli belli
Soran+1 yıl:D anlayamazsın
isteme sırasında eder belki mutluluklar
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle basit istemem :D teşekkürler
Soran+1 yılvar zaten ama yapmaya fırsat yok anca babam yüzünden nişanlandıktan sonra görüşebiliriz nişandan sonra isteme garip olmaz mı?
Soran+1 yılnasıl akşama kadar çalışıyoruz ikimiz de hangi ara yapacak
Soran+1 yılyani tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. bulmuşunda kılsızını arıyosun olayına dönmüş bu
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılİstemeye geldiği gün etsin herkezin ortasında..
01 Yorumla
Soran+1 yılyok istemem orda
teklif yalan olmuş gibi. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya olmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam resmen ODUN muş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılteklif etmemiş hala nedeni mi var. neden diye soruyosan sende odunsun demek ki :D tebcere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte :D
Soran+1 yılyok vaktimiz olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir yastıkta ihtiyarlayın
01 Yorumla
Soran+1 yılaminnn
+1 yılCanın sağ olsun de geçmiş artik
05 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ya
- +1 yıl
Olmuş
Soran+1 yıldaha oyun bitmedi :D
- +1 yıl
Bence son golü atamazsin bu saatten sonra
Soran+1 yılhııı tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme teklifi almadan evlenmem de sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani dedim evlenme teklifi etti ama ben böyle unutulmayacak bir teklif istedim o olmadan evlenmem dedim o da tamam dedi ama görüşemiyoruz o yüzden fırsat olmadı yüzük nasıl olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayırlısı olsun apla.
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşım
+1 yılMutluluklar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılÇok takılmayın buna
03 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş
- +1 yıl
Baştan ettirseydin teklifi o zaman
Soran+1 yılya neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutluluklar
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler de bunu neden gizliden söyledin :)
Cevap sahibi+1 yılçekemedim
Soran+1 yılhahaha
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne