Herkese selam 1 ay sonra sözüm var ve erkek arkadaşımın nasıl evlilik teklifi etmesini istediğimi 2 yıldır sürekli anlatıyorum onu yapacak ve hiççç süprizi kalmayacak benim için istediğim teklif çok organizasyonlu en azından bunu bılıyorum diğeri hic maddi olmasada kucuk bi süpriz yaparmısın dedim sızce sacmalamısmıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 aySaçma. Ne gerek var evlilik teklifine? Evlenelim mi diye sormak, evlenmeye karar vermek yeterli zaten. Evleneceksiniz. Afilli evlilik teklifiyle masrafa sokmayın. Evlenmeye ikiniz de karar verip bu yolda yürüyorsanız oğlan niye sana afilli kutlama ve süslü sözlerle “Benimle evlenir misin?” desin? Maddi olmayan, hiç para harcamadan nasıl bir küçük sürpriz yapılabilir ki? Kadınlar olarak tok gözlü olmayı öğrenin artık. Evlilikleri yıkan şeylerden birisi de kadınların açgözlü olması. Her erkek romantik komedi dizilerindeki gibi şaşalı bir evlenme teklifine mecbur değil. Oğlan senin hep hayalini kurduğun evlilik teklifini yapacak; hayalinin gerçek olmasına sevinip şükredeceğine hâlâ açgözlülük ediyorsun. Madem sürprizi kalmayacak, o zaman hayal kurup sevgiline anlatmasaydın. Şimdi aklına geldi sürprizinin kalmayacağı. Sen kraliçe değilsin, kraliyet ailesinin oğluyla da evlenmiyorsun; dolayısıyla makul ve mantıklı davranmak zorundasın. Oğlana zorluk çıkarma. Ben onun yerinde olsam seni çoktan bırakmıştım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 aytercih senin kuzu ama bana komik geliyor böyle şeyler. Benim talebim ile bana evlilik teklifi etmesinin mantığı ve manası olamaz. Zaten ortak aldığınız evlilik kararı sonrası böyle beklentiler çocukca bence. Evlilik teklifi bizim ülkemizde son dönemlerde kadınlar tarafından erkeklere dayatılan bir saçmalık haline geldi. Ben sevdiğim adamla direk bu kararı aldım ve aslada böyle beklentim olmaz olamaz. Görümcem tek taş yüzük aldıktan sonra nişanlısından evlilik kararı sonrası teklif istemişti, kız arkadaşını ayarladı ortamı ayarladı, haberi yokmuş gibi oraya gitmiş ve teklif almıştı :) O kadar komik di ki duyunca kahkaha attım evde tek kalınca. İnsan kendini bu duruma düşürmemeli. Ama dediğim gibi tercih sizin. Önemli olan evleneceğin adamın doğru adam olup olmaması sana gerçekten kıymet veriyor mu? kıymet ve sevgi evlilik teklifi ile değerlendirilmez. Ego tatmini ve gösterişten uzak alınan kararlar da kıymetlidir unutma. Sevgiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence hiç saçmalamamışsın. Bir teklifin organizasyonlu olmasını istemek başka, içinde küçük bir sürpriz olsun istemek bambaşka. İkisi çelişmiyor.
Evet, nasıl bir teklif istediğini önceden anlatmış olabilirsin ama yine de “o an bana özel, düşünülmüş küçük bir detay olsun” demen çok normal. Bu; aşırı beklenti değil, sadece değer verildiğini hissetme ihtiyacı. Sen onun seni ne kadar tanıdığını ve ciddiye aldığını görmek istiyorsun. Bu da sürprizin büyüğüyle değil, ince düşünülmüş bir anla oluyor zaten. Hayır, hiç saçma değilsin. Bir kadın olarak tamamen anlıyorum.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayŞimdi evlenmek teklifini sana sürpriz olarak bilmediğin bir şekilde yapsa insan daha şaşırıp mutlu olmaz mı yani daha anlamlı olurdu bence
Nasıl ne şekilde evlenme teklifi ettiğini söyledin 1 de Oldu olacak gününü ve saatini de söyleseydin o zaman onun için bir anlamı kalmayacaktı maalesef.
Yani bunu ondan istemen anlamsız oluyor maalesef çünkü belki onun aklında başka plan vardı o şekilde yapmak isteyebilir di ve onu senin için iptal gerekecek. Yani bu yaptığın çocukça maalesef..
Zaten sonuçta evlenecen 1 şekilde onunla ne önemi var ki nasıl ne şekilde ettiği.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Selam tatlım! 🥰 Yok, saçmalamış falan değilsin! Bence gayet doğal bir beklentin var. İki yıldır isteklerini paylaşıyorsan tabii ki aklında bir şeyler oluşmuş; bu çok normal. Ama küçük bir sürpriz kısmında haklısın, çünkü olayın heyecanı ve duygusal kısmı onu özel kılıyor. 🌸✨
Bir teklifi unutulmaz yapan, bazen en küçük ama en samimi detaylarda saklı oluyor. Belki ufak bir not, özel bir şarkı ya da beklenmedik bir jest... Bunlar, o anı çok özel hissettirebilir. ❤️
Peki, senin hayalindeki organizasyon nasıl? Belki süslemelerde veya atmosferde bir değişiklik yaptırabilirsin, daha kişisel bir dokunuş katmak için. 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 aySırf resim ve anı için yapılacak bir evlilik teklifi. Hevesini kırmak istemem fakat evlilik teklifi sözden bir ay önce olmaz zaten evleneceğiniz belli yani 😀
Yani sende tatmin olmayacaksın bence sonuçta kendin ayarlamış oluyorsun 🤷♀️
Yapsaydı, kendi isteği ile içinden gelerek yapardı sürpriz olarak. Zateb evlilik teklifinin amacı bu zaten, şaşırmak ve şaşırtmak 🙃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin gibi biriyle evlendiği için adama Allah sabır versin. Bu zamanda adam gibi seveni bulduğun için şükredeceğine saçma sapan şeyleri kafaya takıyorsun. Şükret, b*k dolu bir dönemde çiçek gibi sevene denk gelmişsin. Olmak zorunda mı? Şatafatlı bir şey olmak zorunda mı? Benim arkadaşım eşine evlenme teklifini babasının mezarında etti. Çünkü babasını hiç tanımadı. Ve bu en anlamlı olanıydı. Manevi olana bak, seviliyorsan şükret.
01 Yorumla
8 ayBana saçma geldi. Sürpriz olmayacaksa neden istiyorsun. Ayrıca süpriz olacaksada saçma.. yani bende istemedim evlilik teklifi ve hala gerek duymuyorum neden teklifi etmedin demiyorum eşime. Bunlar saçma ayrıntılar. Evlendikten sonra başlıyor asıl hayat.
10 Yorumla
8 ayAdama teklik bekliyorum diye diye bir özlelliğini ve süprizi bozmuşsun
Sen ve senin gibiler bence süprizi hak etmiyorsunuz
Bıraksaydın adam kendi düşüncesiyle ufak veya büyük bütçesine göre bi süpriz yapsaydı
Saçama sapan be gösteriş için olur bundansonraki
Unut gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvlenme teklifi almadan nasıl söz yapıyorsun onu anlamadım? Ben ailesi ile evlenme teklifi almadan tanışmadım kendi ailemle bile tanıştırmadım. Her şeyin usulü vardır. Erkek evlenme teklifi eder kızın ailesi ile tanışır sonra kız ailesi tanışır erkek ailesi kızın ailesine tanışmaya gider ve söz günü belirlenir. Yani saçmalığı başta evlenme teklifi almadan söz günü vererek sen yapmışsın. Zaten olan olmuş bu saatten sonrası teferruata giriyor ve bence gereksiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÇok söyledim bir anlamı kalmadı diyorsunuz 🙂. Yoo saçma da olmaz istemeniz neden saçma olsun he belki müstakbel eşiniz bu yıllardır bunu söyledi şimdi neden böyle dedi ki diye düşünmüş olabilir sadece o da düşünsün yani sorun değil... Mutluluklar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ay1 Aileleri tanıştırmadan önce evlilik teklifi etmesi lazımdı. 2 organizasyonlu istemiş olabilirsin belki bütçesi yetmiyor ama yetiyorsa ve gerçekten seni seviyorsa yapabilirdi. 3 en son yapmayacağını anladığın için organizasyon gerekmiyor demişsin. Bence böyle dediğin halde 1 ay içinde teklif etmezse ayrıl söz olmasın
00 Yorumla
8 ayOrganizasyon sirketiyle teklif alanlar bana hep sacma geliyor bir suru arkadasim var sirf instaya atabilmek icin robot gibi duygusuzca teklif yaptirmislar nisanlilarina videolari izledikce guluyorum
10 Yorumla
8 ayKarnı burnunda evlilik teklifi isteyen kızlar, eşi hamileyken evlilik teklifi eden adamlar var.
Benim kuzenim nişanlıyken evlilik teklifi aldı ben evlenme teklifi almadan evlendim içimde kaldı hala bana evlilik teklifi et diyorum eşime😂
00 Yorumla
8 aySaçma. Birincisi zaten evlenmek için adım atıyorsunuz ne teklifi bekliyorsun artık. İkincisi de bir şey spontane gelişmiyor veya karşıdakinin düşünmesi veya planlamasıyla gerçekleşmiyorsa bence bi kıymeti ve anlamı yoktur.
00 YorumlaHiç de saçma değil valla. Türkiyede öyle gerçekten habersiz ve tam anlamıyla sürpriz şekilde evlilik teklifi almak/etmek çok zordur. Zira kıt kanaat geçinen ve yokluk görmüş güzel ülkemin insanı, kumar oynar gibi teklifte bulunmaz. Kaybedecek çok şeyi olur daima. Önce herşeyi hazırlar, bazı şeylerden emin olur ve en sonunda adet yerini bulsun diye de sürpriz teklifini yapar. Sende bunu istemekte haklısın. En azından ileride hatırlayacağın bir günün olur.
10 Yorumla
8 ay
8 ay
S... kendine et o zaman icine sicmakta üstünüze yok bir seyde.
00 YorumlaBende 6 aydır evliyim öyle şeyler aşırı saçma geliyor baskasının cebine girecek para benim cebime girsin yazık değil mi her şey 5 dk için cöp oluyor ben onun yerine bilezik istedim 22 ayar 50 bin tl şu an kolumda şu an 75 bin tl olmuş bide düğünde bize takılan hediyelik altınlar ve dövizleri bozdurup balayı yapmak yerine araba aldık borçsuz sırf millete hava atmak için riske girmedik bizde seneye gideriz olur biter
00 Yorumla
8 ayEvet cok sacma ama bunu herkeste goruyorum teklif almadan once nısna takip sonra teklif fotoları paylasıyorlar ben cok komik buluyorum sanki millete nispet yapar gibi yanı yuzuk takmadan once neden soylemedınız kıs sevgilinize teklif etmedin ama diye
00 YorumlaYa beni kimse yanlış anlamasın lütfen ama sözünüz varsa zaten evlenme kararı almışsınız. Ne için evlilik teklifi olacak ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Saçmalamışsın. Zaten söz günü ayarlanmış her şey olmuş bitmiş, formalite bi teklif için masrafa ne gerek var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında güzel şeyler istiyorsun. Büyük organizasyon değil de küçük bir şey yapması sende mutlu bir anı olarak kalırdı. Haklısın. Seni iyi dinlemeli erkek dediğin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
8 ayKesinlikle çok saçma 👍
Hem sürpriz istiyorsun hem isteğini 2 senedir anlatıyorsun 😅😂🤣🤣 saçma olduğu gibi çokta komik.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne bu yaa siparisle surpriz mi olur... adamin icinden geliyosa kendi yapar gelmiyosa da zaten tadi olmaz. olmaz sizden soyliyim😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aybence bu konuları hiç konuşmamak lazım şöyle olsun vs diye ama biz kızlar tutamıyorız kendimizi. Adamın içinden ne geldiğini görmek isterim ben teklif beklediğini söylersin ama şöyle böyle diye konuşulmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayOnu isteksiz olduğu bir masrafa sokacak taleptense, sürpriz olsun diyerek onun inisiyatifine bırakman daha iyi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayAgir sacmalamissin 😅Kadinlarin bu hallerine uzuluyorum... Zorla kendine surpriz yaptirmaya calistiginiz kisilerle omur nasil gecireceksiniz...
02 Yorumla- 8 ay
Sen kendi haline üzül la gey😆😆
- 8 ay
@OcaktaAşkBaşkadır Heteroyum bilgin olsun 😀
siparişle mi teklif alıyorsunuz, mağdem evlilik teklif etmedi de 1 ay sonra nasıl söz oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 aySaçma tamamiyle gösteriş, endüstriyel kölelik. Bu seni mutlu ediyorsa sen bilirsin. Bana göre değil...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayBence bu tip detaylar gereksiz. Basit yüzük ile yapılan sade teklif en güzelidir. Film sahnelerini istemeyin yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
8 ayBacım kendine zorla sürpriz yaptırıyordu farkindasin dimj
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yooo. Erkekler bazı şeyleri akıl edemez. Ucundan dürtmek iyidir
10 Yorumla
8 ayEn doğal hakkın da , keşke o düşünseydi işin büyüsü orada zaten
10 Yorumla
8 aySaçmalamışsın.
2 sene boyunca adamın kafasını gib, sonra da süprizi yok zart zurt.11 Yorumla- 8 ay
İnsanın senin gibi karısı olmali , hayatı riyasiz , saf ve güzel haliyle yasamali
8 ayBu supriz olmalı bence diğer türlü planlı olmasi güzel olmaz
00 Yorumla
8 aySoruyu kendine sor ve yazı tura at. Cevap mutlu etmezse diğerini uygula😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Of bunu bile yalvarta yalvarta yaptırıyorlar ya şimdiden böylelerse git anasına ver yaa alma öff nefret geldi artık
00 Yorumla
8 aySaçma değil her kızın bu sürprizi istemeye hakkı var
00 YorumlaLazerle yazdırsın sağa sola sende haberin yokmuş gibi sevin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
8 ayTeklif almadan nasl söze karat verdiniz rastgele oturup konuşurken mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ben teklif edince "e biz zaten evlenmeyecek miydik?" demişti...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen de 1 yıl kadar nişanlı kaldım 1 yıl boyunca her gün teklif dedim. Düğün günü salonun ortasında evlenme teklif etmişti. Düğüne bekliyordur belki
00 Yorumla
8 aySade evlilik teklifi daha güzel yine de sen bilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı. Sacmalamisin tabi zaten evlenecen ne suprizi😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 ayÇok komik ve gülünç bir durum bence bazı şeyler sipariş üzerine değil doğal olarak içten yapılmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye böyle şeylere takılıyorsun ki adamı mı seviyorsun evlilik gösterisi yapmayı mı seviyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
8 ayGörücü usulüyse saçma ama tanışışsanız bir yerde karşılaşma şeklindeyse evet olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySaçma değil gayet normal ama ben gerek olmadığını düşünüyorum olmasa da olur önemli olan mutlu olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAdama maddi külfet çıkartmaya şimdiden başlamışsın.
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBir de hediye beklediğini söylemissin. Adamın yerinde olsam sana kapıyı göstermeyi tercih ederdim.
Cevap sahibi8 ayAdama resmen emrivaki yapmış gibisin. Bence bu teklifin hiçbir tadı kalmamış, bu tadı bozan kişi olmuşsun bence.
8 ayEvet saçmalamissin. Böyle şeyleri erkek kendi dusunmesi lazım zaten. Seninki haberli supriz yaptirmak
10 Yorumla
8 ayBebişim bence sen evlilik teklifini hazırla sevgiline süpriz yap olmaz böyle eski devir kalmadı kızlar yapmalı
00 Yorumla
8 aySeni önemsemiyor bu bir işaret evlenme gibi hata yapma
00 Yorumla
8 ay😂😂😂komik şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bırakta karşındaki adamın içinden gelsin
00 Yorumla
8 ayÇok sürpriz olur ya, ısmarlama. Devam et.
00 Yorumla
8 ayGerek kalmamış başka şeylere odaklan
00 Yorumla
8 ayOnun yanında evlilik teklifleri izle belki anlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Çocuğu gereksiz masrafa sokma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Evlenme pişman olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
8 ayKesinlikle evet, bayağı saçmalamışsın.
00 Yorumla Bu işler siparisle olmamalı bence 🤔
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
8 aySipariş üzerine teklif olur mu ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
8 aySöz yapacaksın iş bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aybu seyleri ona birakacaksinnnn
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir ay sonra sözüm var, evlilik teklifi sürprizi istemem saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım