Engelledim başka hesaplardan ulaşıyor, yazmıyorum cevap vermiyorum, soğuk davranıyorum, tersliyorum, buluşmak istiyor gitmiyorum istediği şeylerin hiçbirini yapmıyorum herif hâlâ yazıp duruyor ya
3 ay
Cevap
18Cevap
4 sene evli olması problem değildi ayrılınca mı problem oldu bi de böyle masum ayakları yapmayın a*q.
Problem zaten onun benden ayrılmaması hanımefendi
Karına söylerim diye tehdit et.
Karısına daha önce yazdım ama değişen hiç bişey olmadı hatta araları bozulunca bana daha fazla ve daha rahat yazmaya başladı gerçeğe nasıl bıraktırırım peşimi diye düşünüyorum
Ne yaptı da soğudun.
O bişey yapmadı aslında ben sıkıldım ondan kaç sene geçmiş bi sonuda yok zaten ama onun bunu anlaması lazım
Karısını bırakıp senle evlense kabul eder miydin
Hayır etmem dedim ya sıkıldım ondan sıkıcı gelmeye başladı
Beraberoz demişsin bu beraberlik değil bu taciz. Onu tehdit et
Nasıl?
Karısına yazdım daha önceden değişen hiç bişey olmadı araları bozulunca daha çok yazmaya başladı daha rahat oldu bu sefer savcılığa gelince gerçekten mi vereyim yoksa blöf falanmı yapaym
Engelle instadan ulaşıyorsa engellerken bu ve açabilecegi hesapları engelle de ulaşamaz bir daha
Tepkisiz kal iletişimi kes eninde sonunda vazgececektir
İyi geceler
Çok iğrenç ve sinir hastalıkları bir durum olmuş
ciddiye alma sıkılır bir süre sonra ya da bir erkek çıkart karşısına
Seninde suçun var dört sene birlikte olmuşsun şimdi gitmek istemese de haklı çünkü unut vermişsin.
Umut falan vermedim kii
Dört sene birlikte olmuşsun adamla bu bir umut
Ama artık bitmesi gerektiğini onunda anlamış olması lazım.
Afedersin ama sen evli birine kendini sunmuşsun adam şimdi senden vazgeçmek istememesi normal bence biraz düşün. Sen istemesende o biraz seni öyle süründürür zor olur yani
Yanii devamlı mesaj atar yazar durur diyosun
Evet hatta daha fazlasını da yapar
Mesela neler yapabilir bi sınırı illaki vardır
yapışmasının bi nedeni vardır demek ki tadına baktırdın. şimdi vazgeçemiyor.
Neyse ne yeter artık daaa defolsun gitsn
evet ama.. zamanında sonrafan bunun böyle yapışacağını öngöremedin mi
Ne biyim ya bu kadar tahmin etmedim ne yaşandıysa yaşandı oldu bittii baksın herkes yoluna
işte birileriyle bir şey yaşamadan önce bu tip durumlarda ortak akılla hareket etmelisin ki sonradan hem senin için hem de onun için sorun yaşanmasın. kadınları tanımayan bir arkadaşmış demek ki fazla kaptırmış kendini.
Nasıl bıraktırırım peşimi?
vallahi çok zor , en istenmeyen durumun içindesin, tahmin ediyorum sen de evlisin. ince eleyip sık dokuman gerekirdi. İnan aklıma bir şey gelmiyor
İstenmediğini anlamış olması lazım dimii
anlamıştır tabii ama işine gelmez. bağımlılık olmuşsundur bi az zaman değil 4 yıl. kabullenemez.
Bende niye olmadıda onda oldu peki
çünkü kadın aklıyla hareket eder biz erkek milleti dangozun tekiyizdir kararını bilmeyiz.
Eşine bile yazdım daha önce ama değişen hiç bişey olmadı
o da senin işine yazarsa? riskli değil mi.
Bende senin eşine yazcam ama sana kıyamıyorum dedi
sen başına bela almışsın. başka bir erkekle her türlü aksiyonu yaşayabilirsin ama seçtiğin insan duracağı yeri bilmeli.
Ne gibi bela mesela?
yani yapmak istediğin her şeyi özellikle yatakta yaşayabilirsin bir başkasıyla seni doyuma ulaştırması koşuluyla. hava bitti dediğin yerde bitirmesini de bilmeli yapışmamalı kene gibi
Benden bi çıkarıda yok bakarsan tamam önceden bişeyler yaşadık ama o evli ben evli nereye kadar sürücekti bi yerde bitmesi gerekiyor o bunun farkına varmıyo
aynen ben de onu söylemeye çalışıyorum deminden beri.
Nabcam ben ya 🫤
al karşına adam gibi konuş benim bir hayatım bir düzenim var onun dışına çıkamam seninle bir geleceğimiz olamaz falan de yani 🤷
O muhabbetlere girmek istemiyorum hiç böyle yaparak benden soğusun istiyorum
başka birini bul diyeceğim ama o daha da azdırır adamı
Evliyim bunu biliyor yetmezmi?
evli olmanın onun için bu aşamada bir önemi yok. kocandan kıskanmaz ama bir başka erkekten kıskanır fikir olarak sundum ama tehlikeli bir durum.
hangi ildesin sen
Bursa kocamdan neden kıskanmıyo başka erkekten kıskanıyor erkek erkektir ya :)
😮 şehirdaşız. çiçek bal olamazsın değil mi
Yoo o kimki?
hemşehrimiz bir kadın.
Anladmm bakalım illaki peşimi bırakcak
minty de kahvaltı edecektik, Bir sene oldu 🤷
umarım bırakır sen de rahat edersin
Kiminle?
demin yazdığım kadınla.
karısına söyle , veya para iste yüklü miktar görelim ne kadar erkek :D
En yakınlarım dışında hiç bi erkekten para istemedm
Eşine haber ver
Onu daha önce yaptım değişen hiç bişey olmadı hatta eşiyle arası açılınca bana daha çok daha rahat yazmaya başladı
Minik haklı
@AttilaMinyonSeven89 minik kim
Sen 😁😋
@AttilaMinyonSeven89 minik değilim ki
Boyun kaç ki 🙄 bence miniksin
@AttilaMinyonSeven89 her gördüğüne minik mi diyorsun doğruyu söyle jdjdjdjd
160 boyum
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım hdghj 😁🫠 160 bence minik benim icin djdj yani
@AttilaMinyonSeven89 senin boy kaç
Benim 188 niye ki 😁
Minik korktu galiba 😁😋
@AttilaMinyonSeven89 neden korkayım
@AttilaMinyonSeven89 sen çok uzunsun ben minik değilim
Ne bilim geç yazdın dedim boyumdan belki 😋😁
He he aynen miniksin işte kabullen
@AttilaMinyonSeven89 sensin minik
Maalesef değilim tatlım 😁🫠
Eşin çok şanslı ama bence
@AttilaMinyonSeven89 neden
Hem minik Hem akıllısın 🫠
Hiç cevap cerme her yerde engel koy konusma
evli olduğunu bilerek mi ilişkiye başladın
Hatırlaman lazım beni😃😃
Bulmuş seni kaybetmek istemiyor
Karısına söyle :d
Karısına daha önce yazdım ama değişen hiç bişey olmadı hatta araları bozulunca bana daha fazla ve daha rahat yazmaya başladı
bulmuş bırakmaz
Neyi bulmuş bırakmıyo
güzel kadını
Tatlıysa bırakmaz dndj
Ne tatlıysa?
Sen yani 😁
Tamamda artık herkes baksın yoluna ne yazıp duruyon daha
Orası öyle tabi de sende yol ver engelle ne bilim
Karısı biliyor mu
Karısına daha önce yazdım ama değişen hiç bişey olmadı hatta araları bozulunca bana daha fazla ve daha rahat yazmaya başladı
Ne gibi nasılım
Hayır tabikide ne üzülmesi oldu bittii yaşanan yaşandı herkes baksın yoluna diyorum ama o hala yazmaya devam ediyo
Evwtt
Şikayet et
Vay oe
Sıkıntı büyük
Sen ver ver sonra ağla 🤣
Dul musun
Evliyim bende
Kocan oldupunu bile bile nasıl cüret ediyor
Direk polise danış
Karısına söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum bayağı yorucu ve tedirgin edici görünüyor, seni anlıyorum 🤍 Sen zaten net şekilde sınır koymuşsun ama karşı taraf saygısızca zorlamaya devam ediyor. Bu artık flört falan değil, açık açık taciz. Cevap vermemeye devam et ama mutlaka tüm mesajları sakla, gerekirse yasal yollara başvurmayı düşün. Güvende olman en önemli şey. Yakın çevren bu durumu biliyor mu, yalnız başına mücadele etmiyorsun umarım? 🌸