Eski kocam peşimi bırakmıyor?

7 aydır evliydik her şey çok iyiydi taki annesiyle bana bağırana kadar. 22 yaşındayım ve küçükken daha çok ders çalışmaya odaklandığım için ev işlerini öğrenmeye daha geç yaşta başladım ama annem herşeyi öğretmişti. şuanda çok iyi işim maaşım var ama gerçekten ev işleri için de elimden geleni yapıyorum, titiz biriyim. Ailesiyle beraber yaşıyorduk, evden online çalışıyordum, okuyordum, aynı zamandada tüm ev işlerini yapıyordum, kayınvalidemle baldızım hiçbir iş yapmıyordu. Bazı günler sadece 5-6 saat uyuyordum. Onlar tüm gün oturup dedikodu yaparken gezip eğlenirken ben eşşek gibi çalışıyordum aynı zamandada onlara maddi anlamda yardım ediyordum. Ancak hep ne zaman bi ev işi yapsam şunu çabuk yap, kaç saatte yapıyorsun, beceriksizsin canım sen kendi elinde değilki gibi laflar söyleyerek bağırıyorlardı ama asla kalkıp bi işin ucundan tutmadılar, ne kadar yorgun olduğumun farkında olmadılar. Kocamda annemler haklı beceriksizsen deyip bağırdı. Annem çok iyiydi ama her zaman haksız olduğum yetersiz olduğum konuları da bana yüzüme söylerdi asla çok yavaşsın demedi, halada sen haklısın o kadar insana hizmet ediyordun tek başına, kayınvaliden 18 yaşındaymış gibi davranıyordu diyor. Evi terk ettim ve tüm çeyizimi eşyalarımı getirttim ama kocamla annesi peşimi bırakmıyor, defalarca evimize geldiler nolur barışalım diye annemle hayır dedik. evime sürekli hediye alıp gönderiyor özür diliyor ama ben onun asla değişeceğine inanmıyorum o yüzdende hayatıma ya yalnız ya da başkasıyla devam etmek istiyorum rahatsız etmesindende çok sıkıldım.
eski kocam olanları Tüm arkadaşlarıma anlatmış hepsi birer birer misafir diye gelip bu konuyu açıp ısrar ediyorlar. Peşimi bırakması için ne yapmalıyım?

Polise şikayet et
İnsanlar bulup dövdür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski kocam peşimi bırakmıyor?