Kız arkadaşım çok supheli davranıyor?

Selamlar, yaklaşık bir ay önce bir kızla tanıştım. Başta her şey iyi gitse de sonra da garip bir hâl aldı size yaşanılan örneklerle anlatmak isterim; bu kızın iki tane instgram hesabı vardı ikisini de takip eder biriyle konuşurdum sadece neyse diğer hesabına arada girip bir şey paylaşmış mı diye kontrol ederdim ama bir gün girdiğimde engellemişti beni o hesaptan sorduğumda ise bana o hesabı arkadaşıma verdim ondan izin almadan anlatamam demişti bende üstelemiştim bana ben seni kıskanıyorum o da biliyor o yüzden engelledi dedi ilerleyen zamanlarda tekrar sordum bu defa ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum dedi neyse sonra bu konuştuğumuz hesapta beni takip etmiyor ailem kontrol ediyor diyor kendisi 19 yaşında. Bir türlü beni takip etmedi yapamadım neyse sonra bu gün aşkım hâlâ arka planımız siyah değiştirsene içinden geleni yap falan dedim ben siyahı seviyorum böyle iyi dedi... Neyse buluşalım diye 3 defa ısrar ettim ve 3. de de daha çok erken dedi ama seven insan buluşmak istemez mi? Bu arada hemen yan ilde kalıyor uzak mesafe sayılmaz. Ve beni en çok kıran ise kendisinin bazı geceler ortadan kaybolması örneğin bu gün saat 21'de bir dakika hemen geliyorum dedi ve geri gelmedi ve eminim ki sabaha kadar da geri yazmayacak alıştım sayılır ama bilmiyorum hâlâ çok kararsızım doğru mu yalan mı diye kendisi bunu çok sık yapar. Bazen hiç yokken "seni çok seviyorumm" diye mesaj atar gece falan değil tabii 1/2 dakika kaybolup atar birden. Yan hesabı yani beni engellediği hesaba istek atsam da arkadaşından geri red etmiş bu kızı denemek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum
Şimdi belki dediğim olumlu yerlere gelelim
-> sahur saati 05.30 gibi uyandı ve bana eve gelirken çok uykusunun olduğunu söyledi acı kahve yapacağım demişti ama işte yaptı mı bilmiyorum.
=>Belki gerçekten de arkadaşına verdi hesabı (inanmıyorum)
-> çok fazla iltifat ediyor içi rahat etmeyen biri vs. Böyle iltifat edebilir mi?
Bana genelde anlık isterken bile çok zor atar bazen bahane gibi hissettirir