Kız arkadaşım çok mu şımarık?

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.kız arkadaşımla ilgili bi sorunum var.yaklaşık biz 4 aydır çıkmaktayız ve ilişkimizde görünür bir sorun yok gibi.ama bazen istekleri olmayınca trip atıyo küsüyo falan.aslında iyi huylu biri ve beni gerçekten çok seviyor bunda sorun yok.yanına gittiğimde muhakkak bi hediye alırım.onu sevdiğimi daima söylerim.bazen ona geceleri şiir okurum.ona şiirler yazarım.onu kaybetmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum açıkçası.hiç istemediğim halde o dedi diye küpe bile taktım.3 haftada bir yanına gitmeye çalışırım falan.hatta bi ara aramızdaki bi tartışmada bitti diyince telefonda yerlere kapanıp lütfen bana bi şans daha ver falan diyip ağladığım bile oldu.geçen yanına gidişimde uyuyakalmış ve otogardan beni almayı unutmuş.ben aradım napıyosun nerdesin diye evdeyim uyuyakalmışım falan dedi.ya niye uyuyakalıyosun falan diyince ben senin suçun niye aramıyosun otobüsteyken dedi.daha demin aradım telefonla ben film izliyorum seninle uğraşamam dedi.arkadaşlar sorum şu sizce sevgilime biraz fazla mı yüz verdim?
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız için teşekkür ederim.şunu da söyleyim bu kız beni seviyo onda sorun yok.bazı arkadaşlar sevmiyo seni falan demiş.sevmese bırakırdı yani.en büyük sorunum sevgilimi kaybetme korkusu kaybetmek istemiyorum bu kızı.soğuk davran falan demişsiniz de ya ben soğuk davranırsam kız bırakırsa?bu ihtimal aklımdan çıkmıyo.

Güncellemeler
+1 yıl
yani arayı soğutayım mı biraz?yok mesela benim merak ettiğim şu siz sevgilimin yerinde olsaydınız size soğuk davransaydım bırakır mıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
teşekkür ettim arkadaşlar.yalnız sevgilim SORUMA CEVAP ATMIŞ :D
Kız arkadaşım çok mu şımarık?