WhatsApp ve Instagram'ında şifre vardı ben biliyordum şifreyi ama şimdi değiştirmiş neden olabilir?
3 ay
WhatsApp ve Instagram'ında şifre vardı ben biliyordum şifreyi ama şimdi değiştirmiş neden olabilir?
bu şüphe uyandırıcı bi hareket tabii ki ama tek başına bi şey kanıtlamaz belki mahremiyet istiyordur belki biri şifresini öğrendi güvenliği için değiştirmiştir ama genelde bu tür ani değişiklikler bi şey sakladığı izlenimi verir eskiden şifresiz bırakıyorduysa ve birden değiştirdiyse konuşmak lazım neden değiştin diye sormalısın açıkça cevap vermezse veya saçma bi bahane uydurursa o zaman kuşku duyulur ama direkt suçlamak da yanlış önce konuş bakalım ne diyecek niyeti temizse anlatır zaten gizli bi şey yoksa
3 yıllık sevgilim ilk defa böyle bir şey yaptı telefon şifresi de değil Instagram ve WhatsApp şifresini değiştirmiş önceden de vardı şifresi ama ben biliyordum şimdi değiştirmiş
Bazı telefonlarda uygulamalara da şifre koyabiliyorsun ya da programları var uygulamaya girince şifre istiyor
Bu durum kafanı kurcalamış belli ki, insan ister istemez “acaba ne oldu?” diye düşünüyor 🥺 Ama şifre değiştirmek tek başına aldatma göstergesi değil, bazen sadece daha fazla özel alan istemek ya da güvenlik kaygısı da olabiliyor. Burada önemli olan senin içinde oluşan his. Sana şüpheli gelen başka bir davranışı var mı yoksa sadece şifre mevzusu mu canını sıktı? 💬✨
Ben aldatıyor demedim ki zaten ne alaka
Tamam aşko sakin 🥺 sadece ihtimalleri söyledim. İçin rahat değil gibi geldi bana 💫
Cevap
5Cevap
Aldatıyor nett. Daha önce aldatılmış biri olarak yazıyorum
Nasıl emin olabilirim peki nasıl öğrendin aynı durumu mu yaşadın
Olması gerekeni yapmış
Niye olması gereken
Eşin değil o hakka sahip değilsin özeli olmalı seninde onunda
Nasıl bir özel mesela?
Mesala annesiyle kardeşiyle kuzeniyle konuştuğunu sen niye göresin o niye görsün özeli olmalı insanın
Ailesi ile olan mesajlarından banane ayrıca ben annesi ve kuzenleri ile zaten tanışıyorum 3 yıllık sevgiliyiz gizlimiz saklimiz olmadı şimdiye kadar
Ozaman senden sıkılmış bunumu diyim illa 3 yıllık sevgili kalınmaz sıkılınır
Seni aldatıyor ya da ayrılığın yolunu yapıyor.
Ayrılığın yolu derken
Ayrılmayı planlıyor, sende kendisine dair ne varsa el çektiriyor işte.
El çektiriyor derken
Görmeni istemediği başka bir şey vardır
Yargısız infaz yapmak istemiyorum hemen de 3 yıldır birlikteyiz bir anda niye böyle bir şey yaptı anlayamadım
Bilmemen için değiştirmiştir.
Niye bilmememi istiyor işte
Yeni kız hayırlı olsun hdjsjajq
Hemen suçlamak istemiyorum 3 yıllık sevgilim ama niye bir anda böyle bir şey yaptı anlayamadım telefonun şifresi aynı ama WhatsApp ve Instagrama giriş şifresini değiştirmiş bir anda
E tamam işte başka birileriyle konuştuğu için
Ne yapıcam ben şimdi soramam da
Gözlemle iyice bak
Ondan sonra
Sorsan inkar eder
Bi baktin yatakta yakarsin benden söylemesi
ona sorcaksn
Soramam ki
Biriyle konuşuyor
3 yıllık sevgilim ilk defa böyle bir şey yaptı nasıl emin olucam ben
Emin olamaycaksin ama hep şüphen olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?