3 haftalık flörtüm profil resmi yüzünden beni sildi, geri döner mi yoksa bu kadar kıskançlık normal mi?

3 haftalık bir flörtüm vardı. En başta ikimiz de sadece eğlenmek için konuşmaya başlamıştık. İlk buluşmadan sonra enerjimiz çok uydu ve daha ciddi bir şeye dönmeye başladı. Ama ikimizin de bağlanma ve güven sorunları vardı.

Bir süre sonra bana erkekler konusunda rahatsız olduğunu söyledi. Profilimde erkeklerin ekli olmasından ve profil resmi koymamdan hoşlanmadığını ima etti. Ben de sorun çıkmasın diye profil resmimi kaldırdım.

Sonra birkaç gün bana garip davrandı, sanki beni kullanıyormuş gibi hissettim ama yine de yazmaya devam ettim. Meğerse kendinden soğutmak içinmiş ve onun bana bağlanmak istemediği için öyle davranmış, son buluşmada itiraf etmişti.

Neyse o süreçte ben de sonra kıskanmıyorsan profil resmi koyarım dedim “Tamam” dedi, sorun yok gibi davrandı.

Aradan bir hafta geçti, tekrar buluştuk. Her şeyi konuştuk, anlaştık ve düzelttik aramızdaki buzları erittik.
Dün profilime bakmış, resim olduğunu görmüş. Bana “Bunu yapmayacaktın, senden soğudum” dedi ve beni her yerden sildi (engellemedi). Dayanamadım yazdım, tek dediği şey “Yazma bana, profil resmi koymayacaktın, git erkek eklemeye devam et” oldu.

Şimdi merak ediyorum: Sizce geri döner mi? Ve bu davranış normal mi?

3 haftalık flörtüm profil resmi yüzünden beni sildi, geri döner mi yoksa bu kadar kıskançlık normal mi?