Kız arkadaş ve sevgili?

Benim bir tane kız arkadaşım var yaklaşık 1 senedir 1,5 senedir vs arkadaşım bu zamana kadar bana hiçbir şekilde yamuğunu görmedim benim de ona karşı art niyetli bir şeyim olmadı haftada bir bazen 2 haftada 1 vs konuşuyoruz samimiyetimiz de baya iyi konuşmaya başladığımızda 2 saat konuşuyoruz neyse benim bir tane de sevgilim var 6 aydır falan sevgiliyiz fakat ben ne zaman sevgilime kız arkadaşımla olan bir olayımı anlatsam yüzü düşüyor ben de neden böyle olduğunu ona sorduğumda mantıklı bir şey söylemedi bana ben de o yüzden kız arkadaşıma anlattım durumu o da işte eğer ben aranızda sorun olacaksam ben gidebilirim vs dedi ama o da haklı olarak biraz sinirlendi kendinden böyle bahsedilmesinden sonra bana manitandan bir daha bahsetmezsin hakkında konuşmayız olur biter dedi yani uzun lafın kısası bir şekilde ikisi de birbirinden nefret ediyor bunun bir sorumlusu var mı emin değilim çok karmaşık duygular içerisinde kaldım var mı yardım edebilecek birisi bunu uzun uzadıya anlatabilirim daha
Kız arkadaş ve sevgili?