Sevgilim ve yakın kız arkadaşı?

arkadaşlar selam. sevgilimle bi zamandır en yakın kız arkadaşıyla ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. sevgilimle bu arkadaşı aşırı derecede yakınlar. okulda zaten her gün birlikteler onun dışında da başbaşa buluşurlar vs. yani daha anlatmama gerek yok çok yakınlar. kız hiçbir arkadaşıyla paylaşmadığı şeylerini bile benim sevgilime anlatıyormuş. ben olabildiğince sorun etmemeye gayret gösteriyorum ama anladım bu şekilde sürekli içime dert ederek yaşamak çok zor. sevgilimden şöyle bir şey istedim. ilişkinizi tabiki koparmayın gerekli olduğunda konuşun ama fazla samimiyete girmeyin dedim. ilk başta tamam dedi ama ona göre samimiyet kurmakla bana göre samimiyet kurmak farklı şeylermiş ve benim istediğim gibi yaptığında o kızla bağını koparmak anlamına geliyormuş. bana sırf sen istedin diye iyi insanları hayatımdan çıkartamam seni hayatımın merkezine koyup sana göre yaşayamam dedi. ayrılmak istemiyorum onu çok seviyorum. bana hayatımda senden değerli hiç kimse yok diyor ama hiç ona göre davranmıyor. daha önce benim için herhangi bir fedakarlık yapmaya yanaşmadı dahi. bir konu olduğunda ben senin için bunu şunu yapamam diyor direkt. ben ne yapmalıyım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Sevgilim ve yakın kız arkadaşı?